EzTörténtKisalföld

2023.10.14. 10:38

Erről írtunk 20 éve: megkapta az engedélyt a Tihanyi úti aluljáró

10 éve: kutyafogatok hajráztak Véneken. 30 éve: Nintendo bajnokság

Kisalföld.hu

10 éve: Kutyafogatok hajráztak Véneken

Kétszáznál is több kutyával érkeztek a magyar, osztrák, szlovák, kanadai és szerb versenyző a harmadik Szigetköz-Vének Kutyafogathajtó Kupára. Az előző esti eső miatt módosítani kellett a pályát, de ez nem szegte a versenyzők kedvét. Klasszikus szánhúzó fajták mellett egyéb kategóriában még pointerek is nyargaltak a kettes, négyes, hatos, vagy nyolcas fogatok előtt.

20 éve: Megkapta az engedélyt a Tihanyi úti aluljáró

Négy sáv a vasút alatt Megérkezett a győri Tihanyi úti közúti aluljáró építési engedélye a városházára: a kiviteli tervek szilveszterig, esetleg január végéig elkészülnek. A kétszer kétsávos, vasút alatt átvezető közúti aluljáró és a hozzá vezető utak várhatóan ötmilliárd forintba kerülnek.

 

30 éve: Nintendo bajnokság

A soproni Gyermekek házában rendezték meg az országos Nintendo bajnokság városi elődöntőjét. Első helyezést ért el Fülöp Gábor (Petőfi Sándor Általános Iskola) 48 550 ponttal, második lett Anda János (Szent Orsolya Római Katolikus Általános Iskola) 46 700 ponttal, harmadik díjat nyert Kálmán Gábor (Deák téri Általános Iskola) 44 850 ponttal. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában