Sportdíj

2023.10.22. 12:00

A legjobb mosonmagyaróvári sportolókat keresik

Mészely Réka

Az önkormányzat képviselő-testülete az adományozható díjakról és elismerésekről szóló önkormányzati rendelet alapján idén is odaítéli a Mosonmagyar­óvár Sportdíja elismerést. A díj azoknak a személyeknek adható, akik a városban tevékenykednek, és magas szintű sporttevékenységet folytatnak vagy kimagasló sporteredményt érnek el. A díj évente egy ember, indokolt esetben – ha ugyanazon területen tevékenykednek és az elért eredmények együttes munkájuknak köszönhetők – két személy részére adományozható. A beérkező javaslatokat a társadalmi kapcsolatok bizottság bírálja el, és dönt a képviselő-testület elé terjesztendő személyről. 

A díjat a jövő évi Városi Sportgálán adják át. Javaslatot önkormányzati képviselő, városi sportegyesület, sportszervezet vezetője vagy a polgármester tehet. A javaslatokat november 30-ig kell eljuttatni Mosonmagyaróvár polgármesterének címezve (9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11.). 

A részletes javaslatnak tartalmaznia kell az ajánlott személy pontos adatait, valamint az adományozás alapjául szolgáló tevékenység leírását. Bővebb tájékoztatást Horváth­­né Szemerits Katalin, a humán kapcsolatok csoportvezetője nyújt a 96/577-808-as telefonszámon. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában