Elismerés

2023.09.29. 11:07

Családbarát munkahely lett a sopronkőhidai intézet

Elismerést kapott a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön. Az intézet szeptemberben elnyerte a Családbarát Magyarország Központ által meghirdetett Családbarát Munkahely címet.

Papp Fanni

Forrás: Sopronkőhidai Börtön és Fegyház

Az intézetben az audit során a foglalkoztatás módját, a dolgozói juttatások és a családtámogatás rendszerét, a szervezeti szolgáltatásokat és eseményeket, valamint a fizikai és mentális egészség támogatásának lehetőségeit vizsgálták.
A szervezet élet- és balesetbiztosítást, iskolakezdési és lakhatási támogatást, lakáskölcsön lehetőségét biztosítja az állománya részére. A munkavállalók és családtagjaik a telefonflotta mellett kedvezményes üdülési, sportolási lehetőséggel élhetnek, továbbá ingyenesen vehetnek igénybe orvosi szolgáltatásokat. Az intézet nyaranta gyermektábort szervez, igény esetén szolgálati lakást ajánl fel dolgozóinak.

A családbarát látásmód egyre nagyobb jelentőséggel és vonzerővel bír napjainkban, mely pozitív társadalmi üzenetet hordozó érték.
A fegyház és börtön jellege a külső szemlélőnek nem feltétlenül a családbarát jelzőt juttatja eszébe, az intézet vezetése mégis igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy a személyi állomány munkakörülményei javuljanak és ez a szemléletmód változzon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában