kisalfold.hu videó

2023.07.12. 07:00

Győri lány, Árki Dominika lett az első udvarhölgy – örökmozgó vagyok, aki egész nap pörög – videó

Kiskörén, a Tisza-tó partján rendezték meg nemrég a Magyarok Világszépe 2023-as döntőjét. A koronát a diósdi Nánási Dorottya nyerte el, első udvarhölgye pedig a 24 éves, győri Árki Dominika lett, akivel a versenyről, életéről és a sikerről beszélgettünk.

Ollári Gergely

Fotó: Blikk/Czerkl Gábor

A győri Árki Dominika számos szépségversenyen járt már, korona is többször került már a fejére, például Miss Queen Hungary 2019-es döntőjén, melyet a fővárosban rendeztek. A fiatal lány három év kihagyás után állt újra színpadra. A Fásy Ádám nevéhez fűződő szépségverseny fináléjában tizennégy lány indult, akik a Tisza- tó partján felállított színpadon mutathatták meg magukat a zsűrinek és a nézőknek.

– A versenyt megelőzően tíz napos táborban vettünk részt a helyszínen, ahol az állandó ruhapróbák mellett forgatásokra jártunk, begyakoroltuk, és megtanultuk a koreográfiát. Sajnos erős napszúrást kaptam a nagy melegben, ezért három napig ágyban feküdtem, magas lázzal. Így később tudtam csak elsajátítani az elemeket a próbateremben. Szerencsére volt rutinom benne, és mivel korábban tanítottam járástechnikát is, így könnyen megbírkóztam a feladatokkal –fogalmazott lapunknak Árki Dominika, aki ingatlanértékesítőként, és lakberendezőként dolgozik a folyók városában.

Fotó: Blikk/Czerkl Gábor

A Ring-a-tó Feszt programsorozat keretében rendezték meg a döntőt, ahol a tizennégy lány először fehér koktélruhában mutathatta meg magát. Ezt követte a magyar népviseletes, majd a fürdőruhás, és a kisestélyis felvonulás. A lányoknak a program elején intelligencia teszten is bizonyítaniuk kellett, személyesen a zsűri előtt. A finálé pedig igazi sztárparádéval szórakoztatta a közönséget.

A győri lány örült az udvarhölgyi címnek, de nagyon szerette volna megnyerni a versenyt, hogy ő képviselje hazánkat a Miss Intercontinental világversenyen. Mint mondja: óriási a kontraszt a munkája és a szépségversenyek között, ha épp nem ingatlanértékesítéssel foglalkozik, akkor látványterveket készít.

Fotó: Blikk/Czerkl Gábor

– Győr nagyon fontos számomra. Szinte csak itt tudom elképzelni az életem. Sokat edzek, pilatesre járok, és imádok a testvéreimmel lenni, akikkel sokat sportolunk együtt. Egy örökmozgó lány vagyok egyébként, aki egész nap pörög, majd a nap végén lefekszik aludni. A személyiségemet nézve pedig igazi férfi gondolkodású nő vagyok, helyes kis női testben –mesélte el magáról mosolyogva a győri lány.

Hozzátette: szívesen részt vennék még olyan szépségversenyen, ami kijutást biztosít számomra világversenyre. Korábban igaz sokat modellkedtem, de ez csak hobbi marad számomra. Az életem mindenképp Győrben képzelem el, és itt is szeretnék élni majd egyszer a családommal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában