Nyárnyitó 2023

2023.06.10. 22:32

Quimby-koncerttel nyitott a Győri Nyár - rövid videókon pár pillanatkép, XXL-galéria

A Quimby adta a Győri Nyár nyitókoncertjét a Dunakapu téren szombaton este. A hatosfogat eddig 16 csapongó lemezzel hagyott kitörölhetetlen nyomot a magyar könnyűzenében, miközben az évek során kialakította saját, összetéveszthetetlen hangját.

kisalfold.hu

A győri közönség a Quimby koncerten a Dunakapu téren. Fotók: Rákóczy Ádám

22.20 - Hamarosan sok-sok fotót mutatunk az idei győri nyárnyitó koncertről!

A népszerű együttes koncertje után látványos drón-show szórakoztatta a kilátogatókat. A formáció legismertebb dalaira sokan voltak kíváncsiak, több ezer ember szórakozott egyszerre a város rendezvényterén. Győr egyike azon kevés helyszíneknek 2023-ban, ahol nagyszabású koncerttel várták a rajongókat Kiss Tibor énekes és társai.

A koncerten kicsik és nagyok is jól érezhették magukat, felcsendültek a formáció legjobb dalai is. A Győri Nyár megnyitóján Dézsi Csaba András polgármester is beszélt, aki boldog nyarat és jó fesztivált kívánt a közönségnek.

A Győr Nyár keretében a következő héten a Radó-Szigeti Food Truck Show és a Djabe és Steve Hackett fellépése jön a sorban. A nyárzáró koncert időpontja augusztus 26., a városháza előtt Geszti Péter lép majd fel. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában