Ünnep

2023.06.29. 12:52

Kiváló tanulókat köszöntöttek Mosonmagyaróváron

A Városháza dísztermében megrendezett ünnepségen adták át a Mosonmagyaróvár Város Kiváló Tanulója díjat.

Mészely Réka

A város kiválóságai idén a Mosonyi Mihály Zenei Alapfokú Művészeti Iskola növendékei közül Andrássy Karolina, Gágó Aramisz, Gágó Regina, Jenőffy Kamilla, Káldi Nikolett, Major Ádám, Major Krisztián, Moldován András, Nagy Lehel Csaba, Nagy Nóra, Pozsgai Enikő, Tóth Márton, a Kossuth Lajos Gimnázium tanulói közülÉlő Sarolta, Kerényi Emma, Kovács Léda, Liziczai Gergő, Liziczai Máté Áron, Menyhárt Dorottya, Nagy Zille, a Piarista Gimnázium, Általános Iskola diákjai közül Ágoston Eszter, Élő Renáta, Medvácz Mira Vivien, a Bolyai János Technikum tanulói közül Csáki Veronika Zsófia és Molnár Regina.

Fotó: Milkovits Péter


Elismerést kaptak a Glück Frigyes Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola tanulói, Letenyei Laura és Székely Robertó, a Hunyadi Mátyás Technikum tanulói, Csóka Alexa, Donáth Kincső, Katona László Péter, Németh Tamás, Szöllős Péter, Thurner Tamás János, Wolf Kira, Závori Gábor, Zsuppán Viktória.
A Fekete-iskolából Csehi Dániel Tamás, a Móra iskolából Foltin Izabell és Szórádi Zsófia, az Ujhelyi iskolából pedig Papp Katinka Lilla lett még a város kiváló tanulója.

Fotó: Milkovits Péter

"Elismerésem minden növendéknek, diáknak az elért eredményekhez és a díjhoz!" – írta közösségi oldalán Árvay István mosonmagyaróvári polgármester. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában