EzTörténtKisalföld

2023.06.22. 23:04

Erről írtunk 40 éve - Meleg napokat éltek át a győri hűtőházban

kisalfold.hu

60 éve – Hatszáz új  szakmunkás Győrött

A győri 400-as Iparitanuló Intézetben, ahol csaknem kétezer növendék sajátít el 13-féle szakmát, az idén 600 fiatal tesz szakmunkásvizsgát. Legtöbben vannak a lakatosok és esztergályosok. Újabb szakma a hőkezelő, 26-an tesznek ebből vizsgát.

40 éve – Meleg napok a hűtőházban

Idén a szokásosnál korábban kezdődött a borsó betakarítása, valamint a bogyósok érése, mondta Kádár Tibor, a Hűtőipar győri gyárának igazgatója. A beérkező gyümölcsök fogadása, feldolgozása pontos, szervezett munkát igényelt a gyár minden dolgozójától.

30 éve – Új orvosi ­rendelő

A frissen átadott új, győr-nádorvárosi (Babits Mihály u. 25/B) orvosi rendelőt Kolozsváry Ernő polgármester avatta fel. Rövid beszédében elmondta, hogy hosszas vajúdás után végre elkészült az intézmény, ami remélhetően a környék beteg lakóinak nagyban segít, hiszen az életüket könnyíti meg már azzal is, hogy nem kell nagy távolságot bejárniuk, míg orvoshoz jutnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában