Kapuvári Virágvásár

2023.05.03. 09:45

Virágvásár csütörtökön Kapuváron a piacon

Anyák Napja közeledtével egyre többen kezdenek gondolkodni azon, mivel lephetnék meg édesanyjukat a különleges napon. A virág mindenki számára nagyszerű ajándék lehet, így éppen ideje, hogy látogatást tegyenek május negyedikén, csütörtökön a Kapuvári Virágvásáron.

kisalfold.hu

Mindenkit várnak a kapuvári piacon

A Kapuvári Virágvásárt a piac együttműködő virágárusaival közösen tartják meg, és idén a Kapukom szervezésében a kapuvári piacon lesz. A kínálat garantáltan elvarázsolja majd a vásárlókat, akik a legjobb minőségű virágokból válogathatnak.

Az esemény május negyedikén, csütörtökön kezdődik reggel 7 órától. Az egész délelőttös virágpiac lehetőséget ad arra, hogy bárki megtalálja az ízlésének megfelelő virágot. A Kapukom és a virágárusok közös ajánlata, hogy a vásárlók 20 százalék kedvezményt kapnak az árakból.

Az esemény nem csak a kapuvári piacon lévő virágárusoknak ad lehetőséget a termékeik ajánlására, hanem egy olyan lehetőséget is nyújt az embereknek, hogy együtt élvezhessék éss megosszák egymással a közös ajándékvásárlás boldog pillanatait.

A Kapuvári Virágvásár egy fantasztikus esemény a Kapuvár és környékén élő emberek számára, hogy az ünnepi hangulatban virágokat vásároljanak, és megajándékozzák velük az édesanyájukat. Az esemény a város kultúrájának részévé vált, és az egyik legnépszerűbb esemény a helyi közösség életében.

Az esemény nem csak a virágokat, hanem a jó hangulatot is garantálja, mely mindenki számára élménnyé varázsolja majd ezt a napot. A Kapuvári Virágvásár a helyi élet és a virágok szerelmeseinek kihagyhatatlan eseménye, amelyet mindenkinek érdemes felkeresnie.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában