Támogatás

2023.05.23. 14:03

Segítik a friss anyukákat - Kapaszkodók a Petz-kórház szülészetének - fotók

A tavalyi Győribaba Fesztivál a hiteles információk és programok mellett a támogatásról is szólt. Elindult ugyanis a "Kapaszkodó-jegyek" árusítása, mellyel a szervező és ötletgazda Hidvégi-Vas Éva a Győri Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház Szülészeti osztályát szerette volna támogatni.

kisalfold.hu

Fotók: Rákóczy Ádám

- Dupla császáros anyukaként, tudom milyen nehéz egy nagy hasi műtét után felállni, akár az ágyból, akár a toalett használata után! A szülészeti osztály és a termek gyönyörűen fel lettek újítva néhány éve, de ezzel a kezdeményezéssel, szeretném segíteni a friss anyukákat, szeretném ha komfortosabb lehetne a kórházi tartózkodásuk!"

Kedden a Kapaszkodó jegyek árusításából befolyt mintegy 110 ezer forintból ágyhoz rögzíthető kapaszkodókat, ágyi fellépőket, falra szerelhető kapaszkodókat és pipere polcokat vásároltak, mely a IV. Győribaba Fesztivál keretein belül adtak át Dr. Fekete Zoltánnak, a kórház Szülőszobájának vezetőjének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában