Aranyszív vasparipákon

2023.05.13. 13:47

Jótékony motorosok - Szirénázva, KITT vezetésével érkeztek a macik a győri kórházba - videó, galéria

A győrújbaráti motorostalálkozóra érkező motorosok egy része jótékonykodásra használta a szombat délelőttöt. Természetesen nem érkeztek üres kézzel a Petz-kórházba.

Barki Andrea

Sok-sok új macinak örülhetnek a Petz-kórház kis betegei Győrben. Fotók: Rákóczy Ádám

  • Huszonkét Honda Goldwing motorkerékpárból álló karaván érkezett szombaton délben a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Gyermekosztályára rendőri felvezetéssel.
  • A motorosok 115 macival lepték meg a kórházban ápolt gyermekeket, csatlakozva a Maci Kórház felhívásához.

A macik személyes átadására került sor szombaton, ezzel is szeretnék szélesebb közönség figyelmét felhívni az adományozásra. Velük tartott Varga Zsolt, aki megálmodta és megalkotta gyermekkorunk csodaautóját, a Knight Rider filmsorozat K.I.T.T-jét, amellyel lapunk Olvasói a szerkesztőségünk udvarán is találkozhattak már.

A Maci Kórház gyűjtőpontjai

Olimpiai Sportpark aula

9025 Győr, Radnóti Miklós út 46.

Vásárcsarnok bejárat

9023 Győr, Hermann Ottó út 25.

Pedró Pékség Pajta

9027 Győr, Vágóhíd utca 1.

A fenti helyszínekre várják a használt és új plüssmackókat, amelyeket kimosva és fertőtlenítve folyamatosan adnak át a kórházak gyermekosztályai részére a megyében.

Csatlakozz te is!

„Ha lehetőséged van, rendelj Te is a cégeddel, vállalkozásoddal, barátaiddal....! Segítsd a gyermekek napjait megkönnyíteni a kórházban eltöltött idő alatt egy plüssmackóval! A Maci Kórház csapata "Maci Kórház" egyenpólóba öltöztetett mackókat szeretne eljuttatni a gyerekeknek a kórházak gyermekosztályaira. Rengeteg cég, vállalat és magánszemély csatlakozott az akcióhoz.

 

Csatlakozz te is! – szól a felhívás. – Ha szeretnél a cégeddel, vállalatoddal, intézményeddel sportegyesületeddel, kluboddal csatlakozni a kezdeményezéshez, abban az esetben egyedi céges logóval ellátott mackókat készítünk részedre is!

 

Rendeld meg a mackót és helyezd a Maci Kórház gyűjtőpontján található ládába, ők pedig eljuttatják a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Gyermekosztályán ápolt gyermekekhez, akik kórházi kezelésük befejezését követően a macit haza vihetik magukkal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában