Ötletek az energiatakarékossághoz

2023.01.30. 17:08

Praktikus és innovatív termékeket mutat be a Győri Ipartestület legújabb kiállítása - nézze meg a tárlatot velünk!

Vállalkozóknak és magánszemélyeknek egyaránt praktikus megoldásokat mutat be a Győri Ipartestület kiállítása. Bita István szakmérnök gyűjtése bemutatja, milyen lehetséges módjai akadnak a megnövekedett energiaárak csökkentésének.

Dániel Viktória

Pillanatkép a győri bemutatóról.

Fotó: Huszar Gabor

Elektromos járművek, építkezést gyorsító alapanyagok és praktikus mindennapi tárgyak várják a látogatót az Innovációs kiállításon.

– Szemléletváltás alapja, hogy az emberekhez eljusson az információ, hiszen csak így lehet jó döntéseket hozni – emelte ki Hancz István, a Győri Ipartestület titkára a megnyitón. –Ugyanakkor fontos, hogy ezek a hasznos újítások nem csak a bemutatóterekben jelenjenek meg, hanem a mindennapi használatban is. Az ipartestület a tudatosság marketingezésével szeretne hozzájárulni ehhez a folyamathoz, azzal, hogy a tagok számára ingyenesen elérhető bemutatót szervez.

A kiállításon igyekeztek olyan eszközöket bemutatni, amik nem csak energiatakarékosságukkal, de kedvező árfekvésükkel is segítik, hogy több pénz maradjon a tudatos fogyasztók zsebében.

Bita István több terméket is bemutatott az összegyűlteknek, köztük a szendvics panel nevezetű építőipari innovációt, aminek használatával az építkezés időtartama nagy mértékben rövidíthető, emellett szigetelni sem kell. Hancz István kiemelte: a kiállítást nem csak maguknak tartják, szeretnék az ország többi ipartestületének továbbadni.

– Kisebb osztályokat is szívesen látunk a kiállításon, hogy már a legfiatalabbak is megismerhessék az energiatakarékos és környezettudatos innovációkat. Az itt látható termékek ugyanis, nem csak energiafelhasználásukat tekintve hatékonyak, hanem káros anyag kibocsájtás nélkül működnek, így a környezetet és az emberek egészségét is óvják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában