Összegzés

2022.12.30. 17:00

Versenysikerekben és ajándékokban is gazdag volt a december a szanyi Szent Anna Katolikus Általános Iskolában

kisalfold.hu

 A Hagyományok Háza által „Betlehemi jászol” címmel kiírt rajzpályázaton tanulójuk, Koczka Cecília Mira (8. a) közönségdíjat kapott. Munkája megtekinthető a Hagyományok Háza Maácz László Galériájában. 

A győri Apor Vilmos Katolikus Iskolaközpont által szervezett, Holenda Barnabásról elnevezett matematika- és logikaversenyen teljesített jól Páll Mátyás, aki második helyezést ért el. A felkészítő tanára Schöffer Tiborné volt. 

Koczka Cecília Mira rajzát közönségdíjjal ismerték el. 

Tartalmas volt az adventi időszak is. Az ünnepeket megelőzően mindennap adventi kalendáriumot nyitottak ki a gyerekek, minden osztály háromszor került sorra. A borítékok mindig tartalmaztak lelki ráhangolódást segítő verseket, igehelyeket, valamint édességeket, ceruzakészleteket, vagy egy alkalomra szóló tanári felajánlásokat a tanórákra. Utóbbiak közé tartozott például matematika-, magyarórán egyszer a röpdolgozatok elpasszolásának lehetősége, angol/német órán idegen nyelvű rajzfilm nézése, vagy épp a zenés testnevelésóra. 

Nem maradtak el a közös gyertyagyújtások, az adventi műsorok, előadták a legszentebb történetet is, és a Győri Egyházmegye jóvoltából az iskola és az óvoda is játékokat kapott. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában