Programok kicsiknek, nagyoknak

2021.07.22. 17:00

Pintér Jenő fafaragóra, a népművészet mesterére emlékeznek a bogyoszlói falunapon

kisalfold.hu

Bogyoszló. Falunapot tartanak Bogyoszlón július 24-én, szombaton a közösségi téren. A program délelőtt kilenc órakor kezdődik, amikor a néhai Pintér Jenő fafaragóra, a népművészet mesterére emlékeznek a helyiek. Az önkormányzat posztumusz díszpolgári címet adományozott Pintér Jenőnek.

Tíz órától indul a főzés, és a nős emberek és a nőtlenek mérkőznek a focipályán. Délután fél egykor Virág Péter közreműködésével szól a nóta az ebédhez. Fél háromtól a Holle Anyó Színház mutatja be A csillagszőrű bárány című előadását, fél ötkor a bogyoszlói és a fertőszentmiklósi férfidalkör lép fel. Hatkor a Rábaköz Néptáncegyüttes szerepel, este nyolckor Stipkovits Vivien énekel. Kilenc órakor kezdődik a bál. Nap közben, délután háromtól a gyerekeket lufihajtogatás, csillámtetoválás, kézműves-foglalkozás, lovas kocsizás, tűzoltó-bemutató, rodeóbika és ugrálóvár várja.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában