Családi program

2020.08.30. 11:58

Vidáman búcsúztak a nyártól Sopronban – fotók

Az eső ellenére is sokan vettek részt a soproni Árpád-házi Szent Margit-plébánia szombati nyárbúcsúztató családi programján. A sztárfellépő a Budapest Ragtime Band volt.

kisalfold.hu

A Lőveri Esték programsorozat keretében augusztusban hétvégente kellemes kikapcsolódást nyújtó zenés, táncos családi programok várták a városrész lakóit. A gyerekek figyelmét kreatív sarok, lufihajtogatás kötötte le. Az Árpád-házi Szent Margit-plébánia Panoráma úti templomparkolójában tartott rendezvényeket a plébánia és a Határok nélkül Alapítvány szervezte.

– A közösségépítés volt a célunk a programsorozattal, a templomunk hívei végzik a munka oroszlánrészét. Hétről hétre gazdag programot kínáltunk a környék lakóinak, ahogy most is, a nyárbúcsúztatón – mondta el Vigné Kovács Margit, aki Marics Istvánnal, az Árpádházi Szent Margit plébánia plébánosával a Lőveri Esték főszervezője.

A szombati esemény sztárfellépője a Budapest Ragtime Band, az idén Máté Péter-díjjal kitüntetett, soproni származású dzsessz-bőgős, Gayer Ferenc együttese volt. Farkas Ciprián polgármester és Abdai Zsolt, a körzet önkormányzati képviselője is köszöntötte a rendezvény résztvevőit, ahová kézfertőtlenítést követően maszkban volt szabad belépni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában