kisalfold.hu videó

2024.02.16. 15:03

A koncertek mellett új lemezen dolgozik a Tankcsapda - Videós interjú Lukács Lacival

A rock ’n’ roll mellett a versenyzés is a lételemük.

Simon Roberta

Lukács László, Tankcsapda

Fotó: Csapó Balázs

Naná, hogy a Tankcsapdára gondolunk, akik csütörtökön felszántották a győrújbaráti gokartpályát. Velük tarthatott néhány szerencsés rajongó is. Miután elkészültek a közös fotók a pálya szélén, máris maszkot és sisakot ragadtak a fiúk: Lukács László frontember, Fejes Tamás dobos és Sidlovics Gábor gitáros, hogy elsőként próbálják ki az elektromos versenyautókkal a fedett pályát.

Lukács László rajtolt elsőként, szorosan mögötte Fejes Tamás, majd Sidlovics Gábor nyomta utánuk a gázt. Néhány kanyar és máris átvette a vezetést a dobos, akit azután nem lehetett letaszítani az első helyről. Ugyan csak néhány bemelegítő körről volt szó, mielőtt a rajongók mérték volna össze tudásukat az együttes tagjaival, de láthatóan a Tankcsapda tagjait annyira elkapta a versenyzés szele, hogy csak nehezen tudták őket megállítani. 
Azután négy fős csapatokban ülhettek volán mögé a zenerajongók, fiúk-lányok vegyesen. Mindenki 5-5 percet kapott a pályán és nem kímélték a gokartokat. A zenekar tagjait jó néhányan maguk mögé is utasították, de ez is volt a lényeg, hogy felszabadultan, minden gátlás nélkül élvezzék az élményprogramot.

Rebeka és Bernadett is megizzasztotta a népszerű együttes frontemberét a pályán, bátran és határozottan vágtak bele a versenybe. - Gyermekkorunk óta rajongunk a Tankcsapdáért, az összes zenéjüket ismerjük, hiszen ezeken nőttünk fel. Nem gondoltuk volna, hogy valaha is lesz hasonló élményben részünk, de nagyon örültünk a lehetőségnek. Igyekszünk minden koncerten ott lenni, és ez most sem lesz másként - mondták el a lányok a Kisalföldnek, miután kiszálltak a gokartokból. 

Lukács László, a Tankcsapda alapítója kiemelte, hogy remek a kapcsolatuk Győrrel, mindig örömmel koncerteznek a városban. - Meghatározó volt az életünkben 2021-es győri körszínpados fellépés, igyekszünk ezt a szintet a jubileumi ünnepségen is hozni márciusban. Hiszen együtt ünnepeljük meg a 35 évünket a szezon első fellépésén. A járvány miatt sokáig nem koncertezhettünk mi sem, a korlátozások feloldása után elsőként Győrben állhattunk újra színpadra, amit úgy éltem meg mint egy mély merülés utáni levegővétel. Éreztük a csapattal, hogy újra élünk és felpezsdült a vérünk -fogalmazott az énekes-frontember.

- Amikor épp nem interjúkat adunk, vagy a koncertekre készülünk, akkor új dalokon és lemezen dolgozunk. Így el is árulhatom, hogy még idén várható a legújabb Tankcsapda album - tudtuk meg Lukács Lászlótól.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában