Jönnek tankok

2024.02.15. 18:25

Jubileumi Tankcsapda koncert Győrben - fotók a győrújbaráti gokart pályáról, videó

Rendhagyó sajtótájékoztatón, a győrújbaráti gokart pályán jelentette be a Tankcsapda, hogy március 23-án, a 35 éves jubileumi koncert túrnéjuk első állomásaként Győrben, az Audi Arénában állnak színpadra.

Simon Roberta

A Tankcsapda igazán vegyes felhozatallal készül, már ami a zenei repertoárt illeti. A csütörtöki eseményen 30 szerencsés rajongó mérhette össze tudását a zenekar tagjaival az elektromos gokartokban.

tankcsapda
 A Tankcsapda Győrben lép fel - Fotó: Csapó Balázs

Tankcsapda és a száguldás

Lukács László, Fejes Tamás és Sidlovics Gábor, a Tankcsapda tagjaival egy pályán száguldozhattak Győr és környékéről érkező rajongók a győrújbaráti Ekart ringjében.

- Gokartozásra és hasonló őrültségekre mindig vevők vagyunk, ezért is örültünk nagyon a felkérésnek, hogy kicsit rendkívüli módon jelenthetjük be a nagyszabású rock ’n’ roll show-t, aminek hangolódásáról a Falcon Project zenekar gondoskodik majd - fogalmazott Fejes Tamás, a zenekar dobosa.
- 35 év hosszú idő. 1989-ben alapítottuk az együttest, amit szeretnénk méltóképpen megünnepelni a közönségünkkel. A repertoárunkból nem tudunk mindent belesűríteni egyetlen koncertbe, de azt ígérhetjük, hogy a legnagyobb közönségkedvenceket eljátsszuk. Emellett lesznek kevésbé kézenfekvő dalok, minden korszakból. Az egész évben a turné során igyekszünk különböző tematikákra felfűzni az egyes koncerteket - mondta el a Tankcsapda alapítója, frontembere, énekes-basszusgitárosa.

- Akár Bridge-klub, akár Audi Aréna, mi mindig ugyanakkora elánnal készülünk. A helyszín és az 5000 fős befogadó tér azért több rákészült igényel a csapattól, ha csak a látványvilágra gondolok- tette hozzá Sidlovics Gábor, gitáros.

Nagy Gergely László, a Győr Projekt Kft. ügyvezető igazgatója kiemelte, hálásak, hogy ismét házigazdaként köszönthetik a városban a legendás zenekart.

- Nem először és reméljük nem utoljára találkozhatunk velük. Megtiszteltetés, hogy a 35 évforduló kapcsán Győrben is koncertet ad a Tankcsapda - mondta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában