A verseny folytatódik

2023.11.07. 12:52

Suvivor – Gyomorforgató döntések, felbomló szövetségek, a győri anyuka biztonságban + fotók

Az egyesülés után felpörögtek az események az RTL Survivor műsorában. Kiss Viktória az RTL túlélő műsorának győri szereplője szerint óriási a káosz és a zűrzavar a törzsben, senki sem érezheti biztonságban magát.

Ollári Gergely

Forrás: RTL Sajtóklub

Az egyesülés után a játékosok legnehezebb feladata az, hogy tudatosítsák magukban: eljött az egyéni játék ideje. A Sama-Sama törzsben folyamatosak a szóváltások, és tényleg mintha újra indult volna a játék, új szövetségek alakulnak, és régi kapcsolatok érnek véget. A legutóbbi védettségi játékot a győri anyuka nyerte meg, így Kiss Viktória biztonságban érezheti magát, a védettségi nyaklánccal. Rá nem szavazhatnak a csapattársai, biztosan folytatni tudja a versenyt.

A Holtak-szigetén is nagy a küzdelem, mert a helyszín, a szigetcsoport azon része, ahol vannak, nagyban különbözik a fő játéktértől. Itt szinte köveken alszanak a játékosok, alig van mit enniük, és az időjárás sem kedvez a versenyzőknek: állandóan esik, és fúj az orkán erejű szél. Legutóbb a Holtak-szigetén Jani, Anett és Wendy vett részt zsákmányszerzésen, aminek fődíja egy nagy hal volt. A küzdelemben végül Jani került ki győztesen, aki végül csak egyik társával oszthatta meg a nyereményt. Wendy-t választotta. Aztán később egy újabb párbajban bizonyíthattak, ezt Anett nyerte meg, ami meglepő, és fordulatos díjjal párosult. A fiatal lány visszamehet a Sama-Sama törzs tanácsára, és szavazatával befolyásolhatja a kiszavazás eredményét.

A Sama-Sama törzsben állandó a feszültség, egy azonban biztos: többen gondolkodnak úgy, hogy a legerősebb versenyzőktől kellene korán búcsút venni. Az egykori sárgáknál még mintha megmaradt volna a szövetség, és egymás segítése, bár Vivi úgy látszik külön utakon játszik, és csak sodródik az eseményekkel. Az egykori Jarakay, azaz a piros csapat tagjai azonban már nem ragaszkodnak annyira egymáshoz, érződik a feszültség a játékosok között, és ahogy Kiss Viktória, a túlélő műsor győri szereplője fogalmazott: óriási a káosz és a zűrzavar a törzsben.

Elérkezett a várva várt törzsi tanács napja, ami szintén nem volt feszültségmentes. Vivi és Zsombor heves vitája után többen mosolyodtak el, amikor hirtelen megjelent egykori társuk Anett. A lány mindenki előtt, szóban mondhatta el döntését. Nyilván a bosszú is vezérelte, így szinte nem is volt kérdés, hogy Simire teszi le a voksát. Arra a Simire, akinek köszönhetően korábban a Holtak-szigetére került. A szavazás végkimenetele pedig megjósolhatatlan. A gyomorforgató döntések mindenkit feszültté tettek, egykor szövetségek hullanak szét a szemünk előtt, és születnek újjá.

Ráadásul a verseny egy újabb fontos szakaszához ér, hiszen hamarosan a Holtak-szigetén újra fontos párbaja lesz a játékosoknak. A versenyzőkből többen azonnal el fogják hagyni a szigetet, a párbaj győztese pedig meglepően, de nem csak egy kiszavazós tanácsra mehet vissza majd a Sama-Sama törzsbe, hanem úja, állandó lakója lesz a csapatnak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában