Túlélés

2023.10.14. 06:27

Survivor - Nő a feszültség, a győri Kiss Viktória remekül taktikázott - fotók

Nem könnyű az élet a szigeten, az ellentétek is egyre erősebbek a csapatok tagjai között.

Ollári Gergely

Fotó: RTL Sajtóklub

A sárga, azaz a Buhawi törzs mindkét védettségi játékot megnyerte, így ők továbbra is hat emberrel küzdenek tovább a játékban. A sikerekért, csapatattársai szerint Tomi tett a legtöbbet, így ő ajándékot kapott, és két társát vihette magával egy „tisztítókúrára”, egy kis kikapcsolódásra. Tomi nagy meglepetésre Zsombor és Anett mellett döntött, ezzel megerősítve szövetségüket.

A Karagatan törzsből kezdetben Züminek kellett mennie, a napokban pedig újabb törzsi tanács várt a csapatra. A kamerák előtt Vivi és Gergő tett „baráti ”hűséget egymásnak, aztán a tanácson, nem kis meglepetésre Gergő mégis másképp döntött. Végül Dórának kellett elhagynia a szigetet. Könnyek között nyugtázta a kameráknak: „ezért nem szabad megbízni idegen emberekben”! A kék csapatban már csak négyen maradtak.

Kiss Viktória - Fotó: RTL Sajtóklub

Kiss Viktória az RTL túlélő műsorának győri szereplője, a Jarakay törzs, a piros csapat tagja. A legutóbbi védettségi játék nekik sem sikerült jól, ezért tegnap, először kellett törzsi tanácsot ülniük. A feszültség az utóbbi időben folyamatosan nőtt a csapatban, Simi és Zera is többször esett egymásnak, mivel mindkettőjük karakán, erős személyiségek.

Kiss Viktória - Fotó: RTL Sajtóklub

A győri revizor, fitneszmodell, a törzs érdekében egy érdekes taktikai döntést hozott meg. Rávette Simit, hogy beszéljék meg gondjaikat Zerával, és egy időre tegyék félre ellentétüket. Viktória mindkettőjüket a csapatban akarta tartani, hogy együtt, egy erős, és ütős törzs legyenek.

A terve sikerrel járt, így a törzsi tanácson Emmának kellett búcsúznia.

A játék érdekes fordulóponthoz is érkezett, hiszen a soron következő versenyben, a leggyengébben teljesítő törzs tagjai feloszlanak. Így a három törzs helyett már csak kettő csapat harcol tovább a túlérésért a Fülöp-szigeteken.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában