A tűzijáték előtt lett menyasszony

2023.08.23. 06:03

Eljegyezték a győri kötődésű DJ-t, az ország egyik legnépszerűbb lemezlovasát - fotók

Beke Péter, NBI-es futballista a boldog vőlegény.

Kisalföld.hu

DJ Yamina, azaz Illés Viktória lemezlovas és párja Beke Péter labdarúgó. Fotó: MW-archívum A képen: Nagy Zoltán NZ Metropol

Fotó: Nagy Zoltán

"Hétfőn felébredtem és nagyon boldog voltam, hogy nem csak álom volt" - így számolt be vasárnapi eljegyzéséről a kisalfold.hu-nak Yamina, az ország első számú, győri DJ-je. Párja, Beke Péter, a Paks NBI-es labdarúgó csapatának játékosa lepte meg gyűrűvel Yaminát, aki elmondása szerint már nagyon várta a nagy napot, de egyáltalán nem számított rá, hogy nemzeti ünnepünkön történik meg a lánykérés.

DJ Yamina eljegyzési gyűrűje. Fotó: Insta

"Vártam és vágytam, de egyáltalán nem számítottam rá" - mondta DJ Yamina, azaz Illés Viktória, aki kónyi származású és Győrben kezdte el zenei pályafutását. 

- A budai várban, egy bár teraszán vártuk a tűzijátékot, amikor Peti egyszer csak előállt a gyűrűvel és megkérte a kezemet. Eszméletlen boldog vagyok! - tette hozzá a sztár. Yamina hitte is, nem is, hogy vele történik mindez. Másnap tudatosult csak benne, hogy igen, ez a valóság!

- Reggel Peti úgy ébresztett, hogy jó reggelt menyasszonyom! Én pedig megnyugodtam, hogy nem csak álmodtam ezeket az álomszép pillanatokat - mesélte boldogan DJ Yamina.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában