Szépségkirálynő választás

2020.11.22. 14:51

Győri lány a Miss Hungary döntőjében

A 15 felnőtt szépség közé választották a 27 éves győri lányt, Polgár Dottit is, aki számára nem ismeretlen a szépségversenyek világa. Ha a jubileumi Miss Hungary-n az ő fejére kerül a korona, akkor tizedik alkalommal képviselheti Magyarországot világversenyen.

kisalfold.hu

Forrás: Miss Hungary

Idén a Gödöllői Királyi Kastély adott volna otthont december 12-én a jubileumi 30. Miss Hungary 2020 szépségverseny döntőjének. A pandémia miatt hozott intézkedések azonban a nemzeti szépségverseny döntőjét is későbbre halasztják.

A rendezvényen meghatározó lesz az évfordulót jelző 30-as szám: Hazánk legrégebbi szépségversenyén 30 hölgy mutatkozik be – tini és felnőtt kategóriában – és nagy létszámú, szakemberekből és támogatókból álló zsűri dönt arról, kinek a fejére kerüljön a két királynői korona, kik képviselhetik hazánkat a Miss Hungary szépségkirálynőjeként a nemzetközi porondon.

Köztük van a győri lány, Poldár Dorottya is.

Fotó: Miss Hungary

Polgár Dorottya bemutatkozása:

-Polgár Dotti vagyok, 27 éves, Győrben és Budapesten élek. Jelenleg egy médiaügynökségnél dolgozom, illetve énekes vagyok. 14 éves korom óta járok versenyekre és 9 alkalommal képviseltem Magyarországot világversenyen. Számos alkalommal ért az a megtiszteltetés, hogy végül az én fejemre került a korona.

Hét éve foglalkozom énekléssel. Azért kezdtem el zenélni, mert számomra ez egy kifejező eszköz, amit származástól függetlenül megtért mindenki. Ha vidám vagyok, vagy éppen szomorú, a zene által mindenki velem együtt tud nevetni, sírni. A jelenlegi helyzet következtében, sajnos mi se tudunk fellépéseket szervezni, nagyon szomorúságunkra, de bízom abban, hogy a járványhelyzet megoldódik, és végre ismét közönségnek énekelhetek. Nagyon várom, hogy jövőre Balatonbogláron több ezer ember előtt énekelhessek a 44. Boglári Szüreti Fesztiválon. Amikor színpadon lehetek, akkor számomra megszűnik tér és idő, csak ott vagyok és melegség tölti el a szívemet. Bízom benne, hogy a Miss Hungary egy szerencsés választás volt a részemről és a legjobban fog sikerülni.

Fotó: Miss Hungary

Nem Polgár Dorottya az egyetlen, aki megyénkből jutott a döntőbe. Sopronból a 19 éves Galavics Dorina az, aki versenybe száll a koronáért.

https://www.kisalfold.hu/bulvar-celeb/helyi-bulvar-celeb/30-miss-hungary-gala-2020-19-eves-soproni-lany-a-dontoben-10391827/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában