Bulvár-celeb

2024.03.31. 18:15

Széchenyi István ükunokája nem fél a munkától, és ezt le is írta

Az énekesnő a követői segítségét kéri, hogy dolgozhasson.

MW

Lili a Sztárban sztár leszek című műsor döntőjében

Fotó: Ladóczki Balázs

Széchenyi Lili a Sztárban Sztár leszek! negyedik  évadában tűnt fel. Nem mindennapi történettel érkezett a műsorba, hamar kiderült róla, hogy nem más, mint a legnagyobb magyar, Széchenyi István ükunokája. A fiatal tehetség a minap a közösségi-oldalán kért segítséget.

Keresi a lehetőségeket

Lili nagyszerű tehetség és magával ragadó személyiség. Bár második lett a tehetségkutató műsorban, és rengeteg tapasztalatot szerzett, ez mégsem hozott zámára akkora áttörést, hogy ki se lásson a koncertekből. Jelenleg az Anima Sound System tagja, már volt velük fellépése is, azonban most keresi a helyeket, ahova rendszeresen járhatna a hangjával szórakoztatni a közönséget - írja cikkében a Bors.

Széchenyi Lili énekes-10
Széchenyi Lili énekelni szeretne 
Fotó: Kállai Márton

Az énekesnő előtt fényes jövő áll, de még nagy utat kell megtennie, hogy elérhesse az álmait. Sokat kell még ezért dolgoznia, de Lili nem fél ettől. A közösségi oldalán így keresi követői között a lehetőségeket:

Van bárki, aki ismer olyan éttermeket, bárokat, vagy ehhez hasonló helyeket, ahol lenne lehetőség és akár igény is élő zenével fellépni akár? Ha valaki tud ilyet, az jelezzen kérem 

– kérte követőit az énekesnő, aki nem rest megragadni bármilyen lehetőséget.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában