Teljesen ledöbbent

2022.02.15. 10:34

Szex miatt tiltották le Balázs Pali új klipjét

Az énekes új klipjét az állítólagos pikáns jelenetek miatt bojkottálta egy zenecsatorna.

„Tény, hogy egy ismerkedési periódusban lévő pár életképeit igyekeztünk bemutatni, és ezek közül talán pikáns volt néhány, de úgy gondolom, ez még hitelesebbé tette a dal és a képi anyag harmóniáját” – mesélte a Borsnak Balázs Pali, aki értetlenül áll a történtek előtt.

„Velem ilyen még nem fordult elő 25 év alatt. Sorrendben ez a 40. klipem.

Az eddigi pályafutásom során ugyan voltak olyan videók, amelyeket ilyen-olyan okok miatt nem sugároztak a zenecsatornák, de olyan, hogy szexuálisan túlfűtött okokra hivatkozott volna egy tévé, még soha” – árulta el.

„Sokáig a korábban beharangozott Valentin-napi megjelenés is veszélybe került, de mivel klipforgatáskor általában jóval több anyagot veszünk fel, így a tiltott részeket pótolni tudtuk. A kompromisszumos, újravágott végeredmény ugyan eltér az eredeti forgatókönyvtől, de így is maradt benne olyan jelenet, ami megmutatja, milyen az, ha egy hölgy és férfi között komoly vonzalom alakul ki” – fejtette ki.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!