Győr és környéke

2019.03.18. 10:58

Kult-Kupa: a második feladatot oldották meg a csapatok - újabb videó

A csapatok második feladata az volt, hogy alkossanak újra egy Munkácsy képet és erről készítsenek egy videót is.

kisalfold.hu

Április 11.:


A Kult-Kupán résztvevő csapatok második feladata az volt, hogy alkossanak újra egy Munkácsy képet és erről készítsenek egy videót is. Ma a Tánc és Képzőművészeti Iskola 10. osztályának alkotását mutatjuk meg, akik a Zongoralecke című festményt gondolták újra.

 Április 10.:

 


Április 9.:

 Április 8.:

 Április 4.:Április 3.:Április 2..


A Győri Szolgáltatási SZC Móra Ferenc Sportiskolai Általános Iskolája és Szakgimnáziuma 10. B osztálya:Április 1.Március 28. csütörtök


Március 27., szerda


Bemutatkozik a Győri Tánc és Képzőművészeti Iskola 11. osztálya:


Március 26. kedd - Az első feladat megoldásai

 

Kult-Kupa: az első feladat megoldásaiAz Oxygen Media minden osztályhoz ellátogat, hogy megismerhessük mindazokat, akik a két napos debreceni osztálykirándulásra hajtanak.


Március 25., hétfő:


Mai résztvevőink a Bercsényi 11. S tanulói:

 Március 21., csütörtök:


Ma a Bercsényi 11.K osztálya mutatkozik be:

 


Március 20., szerda:


A Győri Tánc- és Képzőművészeti Gimnázium 10. osztálya:

 Március 19., kedd:


Ma a Győri Műszaki Szakképzési Centrum Pattantyús-Ábrahám Géza Ipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája, vagyis a PÁGISZ 10. E osztálya mutatkozik be. 

 


Március 18., hétfő:


Elsőként a Győri Tánc- és Képzőművészeti Gimnázium 9. osztálya mutatkozott be:

 

 

Idén Munkácsy áll a középpontban


2013-ban az Oxygen Media elindította a Kult-KUPA® műveltségi vetélkedőt, amely elsőként a színházi világba kalauzolta el a gyerekeket. Középiskolás diákok versenyeztek egymással, neves zsűri figyelte a munkájukat, és fantasztikus hangulatban zajlott a vetélkedő.


A Kult-KUPA® célkitűzése, hogy olyan ismeretekkel gazdagodjanak a diákok, amik a mai világban értékteremtőek, játékos formában megmérettetik magukat és közben használható tudásra tesznek szert.


Mindig egy témakör köré szervezik a versenyt, most Munkácsy áll a középpontban. A Munkácsy trilógia kiállítása Debrecenben, a Déri Múzeumban olyan hatással volt az Oxygen Media dolgozóira, hogy úgy gondolták, ezt mindenkinek látnia kell. Természetesen azért ezt ők sem tudjuk megoldani, de egy osztálynak szeretnének örömet szerezni, és legalább ennyivel hozzájárulni a fiatalok kulturális neveléséhez.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!