Győr és környéke

2018.09.05. 12:50

Fél évvel korábban átadták az 1-es főút kikötését Győrben - fotók, videó

Néhány órán belül felkapcsolják a lámpát és indulhat a forgalom Győrben a Radnóti utca új kikötésénél az 1-es főút és Újváros, Sziget között.

kisalfold.hu

A rég várt beruházás fél évvel a tervezett határidő előtt elkészült, 900 millió forintba került. (Itt követtük videónaplóban az építkezést.)

 


A Radnóti utcai kikötést szerda délelőtt adta át [namelink name="Borkai Zsolt"] polgármester, a szalagot átvágta vele [namelink name="Fekete Dávid"] alpolgármester, [namelink name="Szeles Szabolcs"] önkormányzati képviselő és [namelink name="Ackermann István"] a kivitelező Strabag területi igazgatója is.

Fotók: Bertleff András

A beruházás során 1142 méternyi utat építettek, ebből 588 méter a Radnóti utcában, 554-et az 1-es főúton. Az út közvetlenebb kapcsolatot jelent a nyugati városhatárral Sziget, Révfalu, az egyetem, az északi városrészek, települések számára, s Borkai Zsolt szerint nagy terhet vesz le a belvárosról.


A polgármester az utóbbi idők egyik legjelentősebb úthálózat-fejlesztésének nevezte a beruházást.

Átadták a Radnóti utca kikötését Győrben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!