Győr és környéke

2018.08.20. 16:49

Kinek hiányzik egy TREK-bringa Győrben? A tulajdonos jelentkezését várják - fotó

A tolvaj azt mondta, hogy Győrben, az Eszperantó úton lévő egyik ingatlan elől lopta el a kerékpárt.

kisalfold.hu

A Győri Rendőrkapitányság 08010/2838/2018. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást L. Attila ellen.


A gyanúsítottól a rendőrök ismeretlen eredetű kerékpárt foglaltak le. A nyomozás adatai alapján a kétkerekű bűncselekményből származik, azonban a nyomozók nem tudták a tulajdonosát beazonosítani, mivel a sértett eddig nem tett bejelentést a bűncselekményről. L. Attila a járműről úgy nyilatkozott, hogy Győrben, az Eszperantó úton lévő egyik ingatlan elől lopta el.


A rendőrség kéri, hogy a képen látható kerékpár tulajdonosa jelentkezzen személyesen a Győri Rendőrkapitányságon (9024 Győr, Zrínyi út 54.) a tulajdonjogot hitelt érdemlően igazoló okirattal vagy számlával.

 

Fotó: Police.hu

Fotó: Police.hu


A sértettek telefonon is tehetnek bejelentést a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának 06-96-417-329-es hívószámán vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es "Telefontanú" zöldszámán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!