Győr és környéke

2018.05.31. 16:57

Pedagógusokat tüntetett ki a győri önkormányzat - fotók

A pedagósus nap alkalmából kitüntette a győri önkormányzat azokat, akik az Oktatási, Kulturális Sport és Turisztikai Bizottság javaslata szerint nagyon sok áldozatos munkával járultak hozzá az oktatáshoz, a neveléshez, és a fiatalok sportéletéhez.

kisalfold.hu

A győri Városházán tartott díszünnepségen Győr Oktatásügyért Díjat kapott Marcali Hilda a Tárogató Óvoda óvodavezető-helyettese, Derczó Tibor a Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola igazgatója és Lőrincz István a Pattantyús-Ábrahám Géza középiskola volt igazgatója. 

Pedagógusokat tüntetett ki a győri önkormányzat. Fotók: Mészáros MátyásGyőr Sportjáért Díjat adományozott a város Domonkos László nyugdíjas testnevelő tanárnak és Szűcs Róbertnek, a Győri Atlétikai Club torna vezetőedzőjének. 


A polgármester kézjegyével ellátott elismeréseket Somogyi Tivadar alpolgármester és Szombati-Serfőző Eszter osztályvezető adta át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!