Győr és környéke

2016.10.14. 21:32

Tragédia: idős házaspár halt meg balesetben az 1-es főúton - fotók

A főút Győr és Abda közötti szakaszán két személyautó ütközött össze.

kisalfold.hu


20.51 - Idős házaspár halt meg a balesetben

Halálos közlekedési baleset történt Győr határában, az 1-es számú főút és a Nép utca kereszteződésében, a Radnóti szobor közelében péntek este nem sokkal t óra után.

Tóth Gabriella, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Kisalföldnek a helyszínen elmondta, hogy két személyautó ütközött. Az egyik járműben egy házaspár utazott: a 82 éves férj és a 76 éves feleség életét vesztette a karambolban.

A másik kocsi sofőrje és utasa könnyebb sérüléseket szenvedett. A helyszínelés és a műszaki mentés teljes útzár mellett zajlott.


Fotók: H. Baranyai Edina


20.33 - Elhunyt az utas is

A kisalfold.hu információi szerint már két halálos áldozata van a péntek esti balesetnek. Az egyik autó sofőrje és az utasa halt meg, a másik kocsiban utazók súlyos sérüléseket szenvedtek. Az ütközés a Radnóti-szobor közelében történt az 1-es főúton - jelentette munkatársunk.

19.33 - Teljes útzár a tragédia helyszínén


Összeütközött két személyautó péntek este Győr-Moson-Sopron megyében, az 1-es főút Győr és Abda közötti szakaszán.

A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést.

A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. Elsődleges információink szerint az eset során mindkét sofőr megsérült, egyikük olyan súlyosan, hogy a helyszínen életét vesztette - adta hírül a megyei katasztrófavédelem.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!