Győr és környéke

2016.08.30. 20:02

Dugóra számíthat, ha a győri Szent István úton jár - fotó

Csatornacsere miatt útszűkületre kell számítani Győrben a Szent István úton a Nádor aluljáró és a Bisinger híd közti szakaszon.

kisalfold.hu


A munkálatok kedden kezdődtek az Iparkamarával szemben, a belváros felé haladó belső sávban. Néhány napig a Szent István úton közlekedők sebességkorlátozásra, a belső forgalmi sáv lezárására és a munkagépek mozgása miatt útszűkületre számítsanak.


A főútvonal alatt keresztben húzódó teljes csatorna szakaszt kicserélik a szakemberek, így ezután a Szent István út Iparkamara felőli oldalán is hasonló, szintén a belső forgalmi sávot érintő lezárásra számítsanak.


A beavatkozás várhatóan egy hétig tart, ez idő alatt a szennyvízelvezetés folyamatosan működik, a képződő szennyvizet szippantó kocsikkal szállítják a Mártírok úti átemelő telepre.


A csatorna csere után a munkaterületet mindkét oldalon a legrövidebb időn belül járhatóvá teszik. Első lépcsőben ideiglenes helyreállítás készül, zúzottkővel, ezen már haladhat a forgalom. Kellő tömörödés után természetesen elkészül az aszfaltozás is. Az okozott kellemetlenségekért az itt lakók és az erre közlekedők türelmét és megértését kérik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!