Győr és környéke

2014.07.02. 00:22

Beázott a busz, ezért indult el ülés nélkül Győrből - fotók

"Kedden délután a Győr-Csorna-Kapuvár járaton a közel 40 ezer forintos bérletemért ülés nélküli ülőhelyet kaptam a buszon" - kezdte Tudósítónk. Olvasónk jutalma 5000 forint.

Szeghalmi Balázs


11.20 - Kisalföld Volán: "az autóbusz vezetője ügy döntött: kiemeli az ülőlapot, s a kalaptartóra helyezi száradni" 

"Az esetet azonnal kivizsgáltuk és az autóbuszvezető jegyzőkönyvi meghallgatása után az alábbiakat állapítottuk meg" - kezdte a kisalfold.hu-nak Mihályka Imre, a Kisalföld Volán személyszállítási igazgatója.

"A szóban forgó busz június 30-án beázott. Mivel július elsején nem állt rendelkezésünkre pótbusz, az  autóbusz vezetője - nagyon helyesen - ügy döntött: kiemeli az ülőlapot, s a kalaptartóra helyezi száradni.

Ezzel megakadályozta, hogy utasaink ruhái szennyeződjenek, s így a járat is el tudott indulni. Beszálláskor valószínűleg nem minden utas értesült az ülőlap hiányának okáról.

Természetesen ha bármelyik utas hasonló szituációban megkérdezi a busz vezetőjét, akkor tájékoztatást kap. A szóban forgó esetben az említett megoldás volt az ára annak, hogy az összes utas időben hazaindulhasson.

E helyen ismételten kérem tisztelt utasainkat, hogyha bármilyen rendelenességet tapasztalnak a járatokon, akkor forduljanak bizalommal a problémával a buszvezetőhöz" - zárta szavait Mihályka Imre. 

Szerda, 10.45 - Így látják olvasóink

Írásunkhoz számos hozzászólás érkezett a kisalfold.hu Facebook oldalára. Ezek közül válogattuk.

Ez miért olyan nagy dolog? Lehet koszos volt és kimosták - írta egyik olvasónk, míg másvalaki szerint "nem kizárt, hogy a Volt fesztiválon még feltűnik az az ülés. Az a mezítlábas utas ott az ülés mögött sem mindennapi látvány".

"Már majdnem fapados" - olvasható egy kommentben.

S egy utolsó: "a mellette lévő hely üres, miért nem oda ültél? minek annyi szék ha kevés az utas?"

Önnek is van véleménye? ">Írja meg; akár itt is >>

Kedd, 22.22

"Úgy gondolom, ez már csak pont az i-re a buszon növekvő gomba és a hiányos padlóval útnak induló helyközi járat után" - zárta szavait Olvasónk.

A kisalfold.hu megkérdezte a Kisalföld Volán igazgatóját arról, mi történt az üléssel. Könnyen elképzelhető, hogy az "utasok" rongálták meg.

Amint választ kapunk kérdéseinkre, természetesen közöljük azt.


Ülés nélkül indult el Győrből a Kisalföld Volán busz - fotók: Tudósító

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!