elárulta a titkot

2021.07.14. 12:13

Rúzsa Magdi a házasságáról beszélt: így élnek a férjével

Az énekesnő bepillantást engedett magánéletébe.

Forrás: sonline.hu

A Megasztár-nyertes énekesnő bepillantást engedett magánéletébe – írja az Origo.

Rúzsa Magdi férje egy teljesen más közegből érkezett, Vilmos a Műegyetem docense. Az énekesnő azt mondja, mindettől függetlenül tökéletesen működik a házasságuk.

˝Egyrészt úgy, hogy azonosak a gyökerek, azonkívül ő egy nagyon sokoldalú ember. Ő nem feltétlenül csak a tudós, vagy kutató, hanem éppen a zene világában nagyon ott van, mint buli szervező, közösségszervező ember és talán pont ez volt, ami miatt nagyon könnyen ráérzett dolgokra velem kapcsolatban, vagy az én munkámmal kapcsolatban és így össze lehet egyeztetni két ilyen teljesen más szférában dolgozó ember életét is. Bár nyilván nem könnyű, gondolom ez senkinek sem könnyű. De ha van nyitottság és az ember elfogadja, hogy a másik olyan, akivel nem lehet szombat délutánonként sétálgatni mondjuk a Balaton parton, mert éppen dolgozik, akkor nincs para. De nekünk meg vannak hétköznapok˝ – mesélte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!