Bulvár, celeb

2015.09.13. 22:43

Egy thriller és egy horrorvígjáték verseng az első helyért az amerikai mozikban

Egy thriller és egy horrorvígjáték vonzotta a legtöbb nézőt az észak-amerikai mozikba a hétvégén, csaknem egyenlő arányban.

A The Perfect Guy című thriller egy üzletasszonyról és tökéletesnek látszó, de erőszakos üldözőnek bizonyuló pasijáról 26,7 millió dollárt hozott első hétvégén. Az alig ismert afroamerikai stábbal kis költségvetésből forgatott produkció máris több mint a kétszeresét hozta a 12 millió dolláros befektetésnek. 


Mindössze egymillió dollárral maradt el egy másik premierfilm, a The Visit című horrorkomédia bevétele. Úgy tűnik, hogy a produkció, amelyben két nővér sötét dolgokat fedez fel a nagyszülők vidéki házában, elhozza végre a visszatérést az 1999-es sikeres pszichothriller, a Hatodik érzék rendezője, M. Night Shyamalan számára, aki korábbi próbálkozásai csúfosan kudarcba fulladtak. 


A kasszasikerlistát a múlt héten vezető dráma, a War Room a harmadik helyre csúszott vissza, de még így is 7,4 millió, három hét alatt mintegy 40 millió dollárt hozott. 


Robert Redford filmjére, A Walk in the Woodsra 4,7 millió, a Mission Impossible - Titkos nemzet című ügynökfilmre pedig 4,1 millió dollár értékben váltottak jegyet. 


Nagy bukás lett a vallásos nézőket megcélzó premierfilm, a 90 Minutes in Heaven című dráma, amelyre vetítésének első hétvégéjén mindössze 2,2 millió dollárért váltottak jegyet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!