Autó

2019.08.29. 15:16

191-el örökítettek meg egy autót a 44-es főúton - Fotó

Másfél óra alatt 11 gyorshajtót mért be a traffipax.

Évek óta a közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Éppen ezért a rendőrség a közlekedők biztonságát veszélyeztető szabálytalankodók kiszűrése érdekében folyamatosan ellenőrzi a sebességhatárok betartását Békés megyében. - írja a Police.hu.


A 44-es számú főúton Békéscsaba és Gyula között is mért a traffipax 2019. augusztus 28-án a délutáni órákban. Ezen a napon 15 óra 50 perc és 17 óra 22 perc között tizenegy szabálytalankodóról készült képfelvétel, közülük többen is jelentősen túllépték a megengedett sebességhatárt.A legnagyobb sebességtúllépést 15 óra 50 perckor rögzítette a készülék, amikor egy személygépkocsi vezetője a megengedett 110 km/óra helyett 191 km/órás sebességgel haladt Békéscsaba felé.

 


Ugyanezen a mérési ponton fél órával később 152 km/órával, majd újabb húsz perc elteltével 147 km/órás sebességgel közlekedett egy személygépkocsi. Közel ekkora sebességgel hajtott az az autós is, akit nem sokkal 17 óra 20 perc előtt fényképezett le a traffipax, ő 150 km/órás sebességgel közlekedett. További nyolc gyorshajtás rögzített még mérőműszer ebben a másfél órában, mindegyik autós sebessége meghaladta a 130 km/órát.Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, kockázatot vállal és veszélyezteti magát, utasait és közlekedő partnereit is! A szabályok betartása csökkenti a balesetek bekövetkezésének esélyét!…hogy mindenki hazaérjen!

Fotó: Police.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!