Vigyázz, támadnak a Civil Összefogás robotok!

A gép dolgozik, a Civil Összefogás (CÖF) pihen.

A CÖF válasza:

"Ezúton értesítjük, hogy a Civil Összefogás Fórum - CÖKA a Békemenet szervezéséhez nem használ fel telefonszámokat. Jelen email-lel nyilatkozunk, hogy az Ön esetleges megkeresése nem Alapítványunktól származik.

Tájékoztatásainkat kizárólag a hivatalos médiában, honlapunkon és különböző internetes portálokon olvashatja. Tisztelettel CÖF-CÖKA Vezetősége"

Korábban írtam

Miért telefonál és sms-ezik a bohóccal kampányoló CÖF-höz közel álló valaki ismeretlenül? Erre a kérdésre keresem a választ 2 napja.

Úgy kezdődött, hogy most nem Pintér üzent, hanem a +3620/9000-798-as számról dobott egy sms-t valaki, ismeretlenül, aláírás nélkül. Azt írták vasárnap délután negyed 4-kor, hogy: "Március 29én újra Békemenet!Talalkozunk 13kor a Kossuth téren,innen megyünk a Hősök terere,beszédet mond Orbán Viktor.Ott kell lennünk,add tovább!"

Hétfőn (márc. 24.) 11.07-kor, amikor már harmadszor csörgött számkijelzés nélkül a telefonom (korábban: vasárnap ebéd közben és este 6 után), felvettem, és végighallgattam a géphangot, amely ugyanazt a tartalmat búgta a fülembe, amit sms-ben küldtek, hogy újra békemenet, hogy OV beszél, stb.

Vagyis a a kéretlen SMS nem elég, ismeretlen szám addig hívogat, amíg fel nem veszem. Hát mit képzelnek ezek a civil álarc mögé bújtatott fidesznyikok?

Próbáltam visszahívni a 20-as mobilt, de csak pittyegés a túlsó végén, mint amikor egy autó tolat. A google, ami mindent tud és a telefokönyv/tudakozó is tanácstalan.

Szóval továbbra is annyit tudni, hogy valaki egy visszahívhatatlan mobilról üzenget és ismeretlen számról hívogat. Egy biztos, ezúttal nem másik autóba kell átülnöm, hanem valami felvonulásra menni BP-re.

A CÖF oldalán olvasható Civil Etikai Kódex-ben ezt írják, már az előszóban: "Tapasztaljuk, hogy szennyezett a közélet, a politika, az erkölcs. Az ember és ember közötti kommunikáció alapelvei megrendültek."

Persze, hogy megrendültek, ha már a CÖF-höz közel álló, nagyon buzgó, saját etikai kódexére is tesz egy nagyot, s prédikál a kommunkikáció alapelveinek megrendüléséről, miközben éppen ők hívogatnak ismeretlen számról vasárnapi ebéd közben.

Ez lenne a civilség, a 21. századi magyar civilizáltság?

S mindezt ráadásul egy robothanggal végeztetni...

Az [email protected] érdeklődtem, mit tudnak a hívásokról és az sms-ről, amint választ kapok, közlöm.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!