Illés Zoltán és sajtóirodája tovább alázza Szél Bernadettet

Illés Zoltán rögzítőn kért bocsánatot a képviselőtől. Rögzítőőőőőőőőőn? NOOOOOOOOOOOOOOORMÁLIS?

Nem, nem volt elég Illés Zoltánnak, hogy a Parlamentben porig alázott egy nőt, mondván "Attól hogy ön szép, még nem következik az, hogy okos, attól hogy ön állít valamit, még nem következik az, hogy ön ért hozzá, hogy úgy vannak a dolgok"

Az alpári államtitkári kijelentés után egy nappal a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) Sajtóirodája a következő közleményt küldte el a média munkatársainak:

"Illés Zoltán a mai napon kereste telefonon Szél Bernadett képviselőt, hogy elnézést kérjen a Parlamentben történtek miatt. A környezetügyért felelős államtitkár nem érte el a képviselőnőt, ezért a következő hangüzenetet hagyta: „Kedves Képviselő Asszony! Megkövetem Önt, és bocsánatot kérek a lovagiasság szabályai szerint. Remélem lesz még alkalmunk beszélgetni.”

Így alázza még tovább Illés Zoltán Szél Bernadett képviselőt.

Normális  a VM sajtóirodája? És normális Illés Zoltán?

SMS vagy rögzítő? Mindegy

A blog megjelenése után nemsokkal Szél Bernadett közleményben azt tette közzé, hogy az sms-ben tett bocsánatkérést elfogadta, de az LMP továbbra is a házbizottság elé akarják vinni az ügyet. További részletek >>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!