7próba

2019.10.10. 00:01

7próba – Lezárult az első kihívás teljesítésének határideje, induljon a szavazás!

Díjjazzátok voksotokkal a nektek leginkább tetsző megoldást beküldő csapatot!

kisalfold.hu

Október elsején kapták meg a Kisalföld 7próbára jelentkező csapatok az első feladatot, amelyben a közösséget, a befogadást állítottuk a középpontba.

A csapatoknak azt kellett egy maximum 3 perces videóban bemutatniuk,, hogy miért jó, ha befogadja a közösség a fogyatékkal élő diákokat. Mit tanulhatnak ők a sérüléssel élő társtól?

Azt kértük a versenyzőktől, hogy engedjétek teljesen szabadjára gondolataikat, idézzék fel, vagy képzeljék el, hogy mit tudnak tenni, hogy társukat segítsétek és mutassák be azt is, hogy ők mit tanulhatnak ebből. Nézzenek körül, és mondják el, vagy játsszák el egy jelenetben, hogy hol, milyen helyzetekben találkoztak már ezzel a „problémával”.

A videókat tegnap 10 óráig tölthették fel a csapatok – aki eddig nem töltötte fel, már nem tudja pótolni! Szavazni pedig október 14. (hétfő) reggel nyolc óráig lehet rájuk!

A szavazatok számának függvényében alakul ki egy sorrend, ami az adott feladatokon elért pontszámot jelenti. A 6 próba során szerzett összes pontszám alapján alakul ki a végső sorrend, ami alapján az első 16, legtöbb pontot összegyűjtött osztály vehet részt a 7. próbán, a sorversenyen (ehhez az is kell, hogy mind a 6 kihívást teljesítse!).

A szavazás menete:

– A beküldési határidő lejárta után a kisalfold.hu/7proba oldalunkon indítjuk el a szavazást, ahol már csak szavazásra és megosztásra lesz lehetőség.

– Válasszátok ki kedvenceteket és adjátok le rá szavazatotokat!

– Szavazni Facebook felhasználói fiókkal lehet, egy nap – egy feladat megoldásra – egy alkalommal.

var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];

if (d.getElementById(id)) return;

js = d.createElement(s); js.id = id;

js.src = 'https://woobox.com/js/plugins/woo.js';

fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);

}(document, 'script', 'woobox-sdk'));

A szavazásoknak és a közösség erejének tehát kiemelkedően fontos szerepe lesz a játék során.

Buzdítsátok ti is az ismerőseiteket, hogy minél többen szavazzanak az osztály megoldására!

Címkék#7próba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!