7 próba

2019.09.09. 11:47

Le ne maradjatok! Hamarosan újra indul az értékes nyereményekért a Kisalföld 7próba

2019. szeptember 23-án éjfélig várjuk a jelentkezéseket! Ne feledjétek feltölteni bemutatkozó videótokat sem!

Május 20-án jelentettük be a hírt: másodszor is elindul 7próba versenyünk. Ismét 250 ezer forint a tét, ugyanis ennyit vihet haza a nyertes osztály.

De figyelem! Már nagyon közel a jelentkezési határidő!!

A jelentkezéseket az általános iskolák felső tagozatos diákjaitól (a hagyományos rendszer szerinti felső tagozatos osztályok (5-8 évfolyam), 6 osztályos iskola esetében (1-2 évfolyam), 8 osztályos iskola esetében (1-4 évfolyam)) várjuk, akik nem egyénileg, hanem iskolájukat képviselve, osztályként, osztályfőnökük vagy egy általuk választott pedagógus irányításával/ képviseletével indulnak a Kisalföld 7próbán.


Milyen feladatokra számíthattok a verseny során?

Ezt sajnos nem árulhatjuk el, de kedvcsinálónak felidézzük, hogy milyen versenyszámokon keresztül mutathatták meg a vetélkedő osztályok a tudásukat, kreativitásukat és nem utolsó sorban, hogy milyen szuper közösség is az övék.


A csapatok kipróbáltak egy új sportot, készítettek videóinterjút az internet veszélyeiről, volt egy közös jó cselekedetük, kiszámolták az osztály ökológiai lábnyomát, flashmobot csináltak a lakóhelyük egy terén vagy az iskolában, kipróbálták milyen egy nap internet nélkül, majd felkészültek a sorversenyre.


Szerkesztőségünk arra törekedett, hogy a játszva, illetve szórakozva tanulás elve érvényesüljön, vagyis olyan feladatok legyenek, amik tanulságosak és jó bulik is egyben. A visszajelzések alapján pedig bátran mondhatjuk, hogy ez sikerült is.


Még bizonytalankodtok a részvételt illetően? Kétségeitek vannak?


Segítünk a döntésben: A tavalyi sorversennyel záródó 7próba minden résztvevőnek hatalmas élmény és egy igazán szórakoztató, izgalmakban bővelkedő kaland volt.


Mi bizonyíthatná ezt jobban, nézd meg videós összefoglalónkat!

 

 


A jó bulin, érdekes feladatokon túl értekés nyeremények is várnak rátok.

Erről tényleg kár lenne lemaradni!

Fődíj: 250.000 Ft bankkártyán

2. hely: 150.000 Ft bankkártyán

3. hely: 100.000 Ft bankkártyán


Ráadás: az első három helyezett osztályt képviselő pedagógust egy-egy kétszemélyes wellness-hétvégével jutalmazzuk.

 

Hajrá Jelentkezzetek!

Ehhez nem is kell mást tennetek, mint osztályfőnökötöknek vagy egyik tanárotoknak jelezni részvételi szándékotokat, és az alábbi linken szeptember 23-ig kitölteni a jelentkezési űrlapot.


A jelentkezés másik feltétele egy maximum 1 perces bemutatkozó videó készítése, melyet szintén szeptember 23-ig várunk Instagram oldalunkra felöltve. A videóban szerepeljen egy rövid indoklás is, hogy miért jelentkeztetek a 7próbára.

Már leadtátok a jelentkezést?

Ne feledjétek feltölteni bemutatkozó videótokat sem!

Amikor az elkészült videókat feltöltitek az Instagramra, használjátok  az alábbi hashtag-eket (ez kötelező!): #7probajelentkezes; #7proba; @kisalfold_hu

(ezek hiányában a jelentkezést nem tudjuk elfogadni) illetve a feltöltés során a szövegben kötelező az iskola nevének és a nevező osztálynak a megnevezése. A feltöltéshez nem szükséges az osztálynak közös saját profilt létrehozni, a feltöltés történhet a nevező osztály bármely tagjának vagy szülőjének vagy a képviselő pedagógusnak egy korábban már létező profiljával.




 


Kitöltési útmutató:

A fenti link egy Google forms dokumentum, melynek kitöltéséhez gmail e-mail cím szükséges.


A jelentkezési űrlapban minden mező kitöltése kötelező, valamint a jelentkezéshez szükséges szülői hozzájárulási nyilatkozatok csatolása. (ez a fenti linkről letölthető) Kérjük a tanárokat, a nyilatkozatokat a 7próba minden résztvevő tanulójának juttassák el, és azt a diákok, szüleikkel töltessék ki. A hozzájáruló nyilatkozat csak a szülő aláírásával együtt érvényes; a diákok csak és kizárólag akkor vehetnek részt a 7próbán, ha a szülő ebben a dokumentumban nyilatkozatot tett erről. Azon tanulók, akiknek ez a nyilatkozata hiányzik, nem szerepelhetnek a feladatok megoldása során felismerhető módon sem videófelvételen, sem fényképen.


A nyilatkozatok feltöltését egy dokumentumban várjuk minden résztvevő diáktól, és kérjük a lapokat megszámozni. A játékban résztvevő osztályoktól a határidők pontos betartását kérjük, annak figyelmen kívül hagyása a játékból való kizárást eredményezi.


JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2019. JÚNIUS 23, 24 ÓRA, ezt követően hiánypótlásra nincs lehetőség

 


A jelentkezők a részvétellel automatikusan elfogadják a hivatalos játékszabályt.

Címkék#7próba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!