7 próba

2019.05.20. 02:02

Újra indul a Kisalföld 7próba szeptemberben! - Várjuk a jelentkezéseket!

2019. szeptember közepétől a Kisalföld újra elindítja nagysikerű vetélkedőjét, a Kisalföld 7próbát, melyre már most várjuk a nevezéseket.

kisalfold.hu

Felső tagozatos diákok, figyelem! Vár rátok ismét egy igazán szórakoztató, de tanulságos vetélkedő, és a 250 ezer forintos főnyeremény.

Ha benne vagytok idén is egy megismételhetetlen kalandban, ha jól kezelitek a közösségi médiát, és nemcsak a neten, hanem osztályként is egy jó közösséget alkottok, vagy szeretnétek alkotni, ez a játék nektek szól. A 7próba lényege tehát a közösségépítés, a kreativitás és a játék. A Kisalföld immáron második alkalommal megrendezésre kerülő 7próba, 7 olyan, kreatív energiákat felszabadító feladvány megoldására hív benneteket, melyek során megmutathatjátok, milyen is az osztály szíve-lelke.

A játék végén értékes nyeremények találnak gazdára

Fődíj: 250.000 Ft bankkártyán

2. hely: 150.000 Ft bankkártyán

3. hely: 100.000 Ft bankkártyán


Ráadás: az első három helyezett osztályt képviselő pedagógust egy-egy kétszemélyes wellness-hétvégével jutalmazzuk.

A jelentkezéseket az általános iskolák felső tagozatos diákjaitól (a hagyományos rendszer szerinti felső tagozatos osztályok (5-8 évfolyam), 6 osztályos iskola esetében (1-2 évfolyam), 8 osztályos iskola esetében (1-4 évfolyam)) várjuk, akik nem egyénileg, hanem iskolájukat képviselve, osztályként, osztályfőnökük vagy egy általuk választott pedagógus irányításával/ képviseletével indulnak a Kisalföld 7próbán.

 Jelentkezz most osztályoddal a Kisalföld 7próbára!

Nem kell mást tennetek: osztályfőnökötöknek vagy egyik tanárotoknak jelezni részvételi szándékotokat, és az alábbi linken június 14-ig kitölteni a jelentkezési űrlapot.


A jelentkezés másik része egy maximum 1 perces bemutatkozó videó készítése, melyet szeptember 1-10 között várunk Instagram oldalunkra felöltve. Ennek részleteiről később pontos tájékoztatással szolgálunk.

 


Kitöltési útmutató:

A fenti link egy Google forms dokumentum, melynek kitöltéséhez gmail e-mail cím szükséges.


A jelentkezési űrlapban minden mező kitöltése kötelező, valamint a jelentkezéshez szükséges szülői hozzájárulási nyilatkozatok csatolása. (ez a fenti linkről letölthető) Kérjük a tanárokat, a nyilatkozatokat a 7próba minden résztvevő tanulójának juttassák el, és azt a diákok, szüleikkel töltessék ki. A hozzájáruló nyilatkozat csak a szülő aláírásával együtt érvényes; a diákok csak és kizárólag akkor vehetnek részt a 7próbán, ha a szülő ebben a dokumentumban nyilatkozatot tett erről. Azon tanulók, akiknek ez a nyilatkozata hiányzik, nem szerepelhetnek a feladatok megoldása során felismerhető módon sem videófelvételen, sem fényképen.


A nyilatkozatok feltöltését egy dokumentumban várjuk minden résztvevő diáktól, és kérjük a lapokat megszámozni. A játékban résztvevő osztályoktól a határidők pontos betartását kérjük, annak figyelmen kívül hagyása a játékból való kizárást eredményezi.


 JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2019. JÚNIUS 14., 16 ÓRA, ezt követően hiánypótlásra sincs lehetőség

 

A jelentkezők a részvétellel automatikusan elfogadják a hivatalos játékszabályt.

Még bizonytalankodtok a részvételt illetően? Kétségeitek vannak?

Segítünk a döntésben: A 2018-ban elsőként megrendezett nagysikerű, sorversennyel záródó 7próba minden résztvevőnek hatalmas élmény és egy igazán szórakoztató, izgalmakban bővelkedő kaland volt.


Mi bizonyíthatná ezt jobban, nézd meg videós összefoglalónkat!


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!