Kisalföld logö

2019. 06. 18. kedd - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

KISALFÖLD 7PRÓBA 2019 - JÁTÉKSZABÁLYZAT ÉS RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

KISALFÖLD 7PRÓBA -játék általános iskolák felső tagozatos osztályai részére.
A játék szervezője:
LAPCOM ZRT.
Telephely: 9021 Győr, Újlak utca 4/A
Adószám: 11932642-2-08 Cégjegyzékszám: 08-10-001860
A játék nevezési időszaka: 2019. május 20-június 14. és 2019. szeptember 2-10.
A játék időtartama: A játék 2019. szeptember 17-január 20. között zajlik.

A játék definíciója:
A Kisalföld 7próba játék során a Szervező a tevékenységét népszerűsíti egy játékos közösségépítő versenysorozat keretein belül. A játékban Győr-Moson-Sopron megyei általános iskolák, felső tagozatos osztályai vagy más iskolarendszerű képzésben résztvevő iskolák megfelelő osztályai vehetnek részt egy 18. életévét betöltött tanár vezetésével.

Nyeremények:
- Fődíj – I. helyezett: 250.000 Ft értékű bankkártya
- II. helyezett: 150.000 Ft értékű bankkártya
- III. helyezett: 100.000 Ft értékű bankkártya

A nyeremény bankkártyákra - a helyezés sorrendjének megfelelő - pénzösszeg kerül feltöltésre. A bankkártyán lévő összeg szabad felhasználású, tehát a nyertes osztály dönti el, mire költi. A bankkártya egy 18 életévét már betöltött személy nevére állítható ki, ezért a nyeremény átvétele előtt szükséges a nyertes osztályok részéről egy felelős személy kijelölése, aki a nyeremény bankkártyát átveheti és a rajta lévő összeggel gazdálkodhat.

A játék során az első-három helyezett osztályt vezető/képviselő pedagógust is jutalmazzuk. Nyereményük egyenként egy 2 főre szóló wellness hétvége.

A nyeremények köre a szavazás végéig bővülhet. A nyeremények készpénzre nem válthatók.

A játékban történő részvétel feltételei:
Játékunkban Győr-Moson-Sopron megyei iskolákat keresünk meg. A 7próbában az iskolák felső tagozatos diákjai (a hagyományos rendszer szerinti felső tagozatos osztályok (5-8 évfolyam), 6 osztályos iskola esetében (1-2 évfolyam), 8 osztályos iskola esetében (1-4 évfolyam)) vehetnek részt, akik nem egyénileg, hanem iskolájukat képviselve, osztályként, osztályfőnökük vagy egy általuk választott pedagógus irányításával/ képviseletével indulnak a Kisalföld 7próbán.

Jelentkezés két fázisban zajlik:
Első körben: A játékra történő jelentkezéshez egy Google forms dokumentum kitöltése kötelező. A jelentkezési űrlap kitöltéséhez gmail fiók regisztráció szükséges. A dokumentumban kötelező megadni az alábbi adatokat: Iskola neve, osztály megnevezése, pedagógus neve - aki képviseli a játékban az osztályt és kapcsolatot tart a játék szervezőivel, a jelentkezés során végzi és összegyűjti a szükséges dokumentációt- az ő elérhetőségei: telefonszám, mail cím, osztály létszáma. A fenti jelentkezési Google forms dokumentum kitöltésén kívül minden osztálynak, azon belül pedig mindenkinek, aki részt kíván venni a játékban kötelező csatolni a szülői hozzájáruló nyilatkozatokat. Ebben a szülő aláírásával igazolja, hogy gyermeke részt vehet a 7próbán, illetve egyúttal ahhoz is hozzájárul, hogy gyermekéről a játék során a feladatmegoldások kapcsán, illetve a végső megmérettetésen írásos, fotós, hang és videós anyagok készülnek, esetlegesen interjúk, melyeket a játékot szervező Lapcom Zrt. a gondozásában megjelenő print, online és közösségi média felületein megjelentet.

A nyilatkozatokat egyesével minden résztvevőnek kötelezően ki kell tölteni és a szülő/gondviselővel aláírattatni. Az osztályt képviselő pedagógusnak a szülői hozzájáruló nyilatkozatokat egy dokumentumba kell feltöltenie a jelentkezési linkre, az oldalakat megszámozva. A jelentkezést csak és kizárólag akkor tudjuk teljesen elfogadottnak tekinteni, amennyiben egy adott osztályból résztvevők száma megegyezik a jelentkezéssel együtt feltöltött nyilatkozatok számával. Azon diákok, akik szülői hozzájáruló nyilatkozata a jelentkezési határidőig nem érkezik meg, a játékban nem tudnak részt venni.

A jelentkezési dokumentumban kötelező megadni az osztályból, a játékban részt venni kívánó diákok számát. Amennyiben ez eltér az osztály teljes létszámától, akkor külön részletezni kell azon diákok nevét, akik szülői hozzájárulás hiányában nem vesznek részt a versenyen.

A jelentkezési feltételek és Google forms nyilatkozat elérhetősége, valamint a csatolni szükséges nyilatkozat a www.kisalfold.hu /7proba oldalon elérhető. Az iskolákat a jelentkezési lehetőségről e-mail útján is megkeressük, melyben minden szükséges elérhetőséget és nyilatkozatot mellékelünk.

Jelentkezési határidő: 2019. május 20-június 14.

Második körben: A játékban való nevezéshez elengedhetetlenül szükséges egy 59 mp, maximum 1 perces videó Instagrammra történő feltöltése. A videónak tartalmazni kell az alábbiakat: az osztályközösség bemutatása/bemutatkozó kisfilm, illetve egy rövid indoklás, hogy miért jelentkeznek a Kisalföld 7próbára.

Az Instagramra történő feltöltés során kötelező az alábbi hashtag-ek használata:

#7probajelentkezes
#7proba
@kisalfold_hu

Illetve ezen kívül a feltöltés során a szövegben kötelező az iskola nevének és a nevező osztálynak a megnevezése/megjelölése.

A feltöltéshez nem szükséges az osztálynak közös saját profilt létrehozni, a feltöltés történhet a nevező osztály bármely tagjának vagy szülőjének vagy a képviselő pedagógusnak egy korábban már létező profiljával.

A jelentkezéshez szükséges videó beküldése a játékban való részvétel feltételeinek elfogadását jelenti, és a nevezők automatikusan hozzájárulnak a megadott adatainak az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerinti kezeléséhez. A jelentkezők a részvétellel automatikusan elfogadják a hivatalos játékszabályt. A játékszabály elfogadásával minden játékban résztvevő pedagógus és osztály tudomásul veszi, hogy iskolájának neve és az osztály megnevezése, valamint a próbák megoldásai, ezzel kapcsolatos videós és fényképes anyagok megjelennek a Lapcom gondozásában kiadott print, online és közösségi média felületeken, többek között a Kisalföld napilapban, a kisalfold.hu weboldalon és annak instagram és facebook oldalain.

A videós bemutatkozó anyag feltöltési intervalluma: 2019.09.02-10.

A játékot abban az esetben tudjuk elindítani, ha legalább 4 osztály jelentkezik.

Kisalföld 7próba részletes leírás:
2019. május 20-tól Kisalföld 7próbára hívjuk a megyei általános iskolák felső tagozatos diákjait és pedagógusaikat.

Első körben a jelentkezéseket 2019. május 20. és június 14. között várjuk. Jelentkezni a fent részletezettek alapján egy Google forms jelentkezési dokumentum kitöltésével és a szülői hozzájáruló nyilatkozatok benyújtásával lehet. Második körben pedig 2019. szeptember 2-10. közötti időszakban kell egy maximum 1 perces videóval feltölteni a kisalfold.hu Instagram oldalára, a fent részletezettek szerint. Az első körben benyújtott jelentkezési dokumentációt összevezetésre kerül a videós bemutatkozó anyagok feltöltésével. Amennyiben az osztály minden jelentkező tanulója hiánytalanul nyújtja be a nevezési anyagokat, akkor vehetnek részt a 7próbán. Minden osztály, aki jelentkezési dokumentumot küldött be, értesítést kap a jelentkezés elfogadásáról és az esetlegesen hiányos beküldött dokumentáció pótlási lehetősége kapcsán.

Az első feladat 2019. szeptember 17-én indul el és december 10-én jelenik az utolsó. A feladatokról és azok részletes leírásáról, valamint a megoldási határidőkről és a megoldásokat követő szavazásról a résztvevő iskolák a Kisalföld napilapból értesülnek. A résztvevő iskoláknak a 7próba idejére Kisalföld-előfizetést biztosítunk.

A 7próbát, azaz a 7 feladatot az osztályok a Kisalföldben találják meg, minden héten azonos napon, keddenként. A napilapban adott feladathoz kapcsolódó témát/cikket is megjelentetünk segédletként a feladat megoldásához. Adott feladat megoldásának, megvalósításának beküldési határideje lentebb részletezésre kerül. A próbákat és a feladatmegoldásokat folyamatosan nyomon követjük és beszámoló készül róluk a napilapban, illetve online és közösségi média felületeinken.

A próbák megoldása során fontos figyelni arra, hogy a feladatmegoldásokhoz sok esetben együttesen videós és fotós anyagokat is várunk, illetve vannak feladatok, amelyeknek megoldását szövegesen, Word dokumentum formájában kérjük. Minden beküldött anyag, legyen az videó, fotó vagy Word dokumentum, a fájlnevének minden esetben a játékban résztvevő iskola nevének és osztályának megjelölését kell tartalmaznia, hogy a feladatok beazonosíthatóak legyenek.

A feladatok megoldását (videós és Word dokumentumos megoldásokat vagy fotókat) internetes felületre kell feltölteni.

A 7 próbát követő végső megmérettetésen az összes jelentkező osztályból, az első 16, legtöbb pontot összegyűjtött osztály vehet részt, aki mind a 7próbát teljesítette.

A végső megmérettetésen, melyet sorverseny keretein belül rendezünk meg (Tervezett időpont: január 7.) délután). A sorversenyen minden osztályból 6 fő versenyez, a többiek szurkolnak. Itt dől el, hogy mely iskolák osztályai, illetve pedagógusai kerülnek fel a dobogó három fokára.

Próbák ütemezés:

o 1 próba meghirdetése szeptember 17.
1 próba beküldési határidő szeptember 25., 12 óra
Szavazási időszak: szeptember 26-29.

o 2 próba meghirdetése október 1.
2 próba beküldési határidő október 9.,12 óra
Szavazási időszak: október 10-13.

o 3 próba meghirdetése október 15.
3 próba beküldési határidő október 22., 12 óra
Szavazási időszak: október 23-27.

o 4 próba meghirdetése október 29.
4 próba beküldési határidő november 6., 12 óra
Szavazási időszak: november 7-10.

o 5 próba meghirdetése november 12.
5 próba beküldési határidő november 20., 12 óra
Szavazási időszak: november 21-24.

o 6 próba meghirdetése november 26.
6 próba beküldési határidő december 4., 12 óra
Szavazási időszak: december 5-8.

o 7 próba meghirdetése december 10.
7 próba beküldési határidő december 18.
Szavazási időszak: december 19-22.

o SORVERSENY tervezett időpontja: január 7.

A játékban résztvevő osztályoktól a határidők pontos betartását kérjük, annak figyelmen kívül hagyása a játékból való kizárást eredményezi.

Hozzájárulás:
A jelen Szabályzat elfogadásával a nevező diákok és annak szülei/gondviselői teljes felelősséget vállalnak azért, hogy kiskorú gyermekük a feladatmegoldások során, saját alkotásaikat/feladatmegoldásaikat küldik el a Szervező részére a 7próba során videós, fotós és Word dokumentumok formájában, továbbá kijelentik és szavatolják, hogy a beküldött anyagokkal kapcsolatos felhasználási jogosultsággal teljeskörűen rendelkeznek.

Azon személyek, akik nem tagjai a 7próbában résztvevő osztályoknak, de a feladatmegoldások során adott videós és egyéb beküldött fotós anyagokban/anyagokon szerepelnek, a feladatot beküldő osztálynak hozzájárulásukat biztosítják adott anyag felhasználását illetően. A résztvevő osztály ezen anyagok beküldésével hozzájárul, hogy Szervező ezen videós és fotós anyagokat is nyilvánosságra hozhassa és felhasználhassa a kommunikáció során.

A feladatmegoldások szerzői joga, értve ez alatt a vagyoni jogokat, így különösen a felhasználás, kereskedelmi hasznosítás, többszörözés, terjesztés, átdolgozás jogát, időbeli és területi korlátozás nélkül kizárólag a Szervezőt illeti. A beküldött anyagok reklámcélú felhasználásához, különös tekintettel a 7 próba kampányra, a résztvevő diákok/osztályok kifejezett hozzájárulásukat adják. Az egyes feladatmegoldások leadásával a résztvevők kifejezetten lemondanak arról, hogy a felhasználótól szellemi alkotáshoz kötődő jogcímen bármilyen további díjazásban részesüljön. Valamennyi résztvevő kifejezetten engedélyezi, hogy a beküldött anyagokat a Szervező gondozásában megjelenő médiumban bármely terjesztési módon nyilvánosságra hozza, időbeli és területi korlátozás nélkül közzé tegye, a nyilvánosság számára hozzáférhetővé tegye, azt bármely módon felhasználja, többszörözze és terjessze. Így különösen, de nem kizárólagosan a Szervező jogosult a fent említett anyagok bármely felületen közzétenni. Az átadott anyagok a Szervező tulajdonába kerülnek. A résztvevők elismerik, hogy a Lapcom Zrt. tulajdona minden olyan jog, amely a 7próba kapcsolatos szellemi alkotásokhoz, fogalmakhoz, logókhoz, védjegyekhez, szlogenekhez és emblémákhoz kötődnek.

Ha a résztvevők, vagy a Szervező ellen a próbák során beküldött anyagokkal kapcsolatban bármilyen hatósági, vagy bírósági peres eljárás indul, akkor a Pályázó köteles közbenjárni, hogy a Szervezőt az eljárásból, ill. perből elbocsássák, továbbá köteles beavatkozóként a perbe belépni és hozzájárulni ahhoz, hogy a Szervezőt elbocsássák a perből, vele szemben az eljárást megszüntessék, ill. az elmarasztaló határozat alól mentesítsék. A Szervező kizár mindenféle kártalanítási, kártérítési igényt a7 próba során.

A résztvevők elfogadják, hogy a jelen részvételi szabályzatban foglaltak bárminemű megszegésével a Szervező számára okozott kárért teljes körű felelősséggel tartoznak.

Adatkezelés:
A Lapcom Zrt. személyes adatokat a hatályos jogszabályoknak megfelelően – a kötelező adatkezelés kivételével - kezeli. A Lapcom Kiadó adatkezelési tájékoztatója ügyfélszolgálati irodáinkban, valamint a kisalfold.hu és a lapcom.hu weboldalakon regisztráció nélkül megtalálható.

A jelen játékban történő részvétellel kapcsolatos az adatszolgáltatás önkéntes. Azok, akik a játékban részt vesznek, tudomásul veszik és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy a szervező az Adatkezelési nyilatkozat tartalma alapján kezelje, tárolja és felhasználja a jelentkezés során megadott adataikat.

A 7próbán résztvevők (a játékban való részvétellel) tudomásul veszik, és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy

• a Szervező, mint adatkezelő a játékhoz szükséges adataikat a játékkal összefüggésben, a játék időtartama alatt kapcsolattartás és adminisztráció céljából kezelje, illetve feldolgozza;

• a Résztvevő osztályok iskolájának nevét, településnevet és az osztály megnevezését a Szervező minden további feltétel és ellenérték nélkül, kizárólag az adott játékkal kapcsolatosan nyilvánosságra hozza.

A Szervező szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik. A Szervező az alábbi címeken bármikor lehetőséget biztosít a résztvevőknek arra, hogy tájékoztatást kérjen adataik kezeléséről, kérje azok törlését vagy helyesbítését: Lapcom Zrt., postacíme: 9021 Győr, Újlak utca 4/A., e-mail cím: adatkezeles@lapcom.hu

A Szervező fenntartja a jogot, hogy a nyereményeket nyilvános program keretében adja át, továbbá publikálja vagy ismertesse a Nyertes iskolák nevét és fotóját a tömegtájékoztatási médiában és egyéb promóciós, illetve reklámcélokat szolgáló audio-, fotóanyagokban ellenszolgáltatás nélkül akár egészében, akár részleteiben, időbeli és térbeli korlátozás nélkül.

A Nyertesek adataik megadásával minden tekintetben kifejezetten elfogadják a Játékszabályzat minden rendelkezését. A játékszabályok elfogadásával a Nyertesek tudomásul veszik, hogy Iskolájuk neve és településneve (pontos cím nélkül) a Kisalföld napilapban és a kisalfold.hu weboldalon megjelenik.

A Résztvevők a játékban való részvétellel hozzájárulnak ahhoz, hogy a Szervező az adataikat saját marketingcéljaira felhasználja.

Adózás:
A Nyereményekhez tartozó esetleges SZJA fizetési kötelezettséget a szervező viseli. Szervezőt a nyeremények fentiek szerinti átadásán és adóvonzatuk kiegyenlítésén kívül további kötelezettség nem terheli.

Egyéb: Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy a jelen szabályzatot vagy magát a Játékot előzetes értesítés nélkül kiegészítse, vagy módosítsa. Szervező jogosult a Játékot bármikor visszavonni. Szervező a Játékkal kapcsolatos esetleges módosításokat vagy annak visszavonását a www.kisalfold.hu weboldalon teszi közzé. A résztvevők a játékban való részvétellel automatikusan elfogadják ezen hivatalos Játékszabályt. A Szervező nem vállal felelősséget a Játékos által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott következményekért. Bármilyen vitás kérdésben a Szervező döntése irányadó.

A játékkal kapcsolatban érdeklődhet a 06-96/504-438-as telefonszámon, munkanapokon 9-16 óráig. A játék részletes szabályzata megtalálható a www.kisalfold.hu weboldalon.
Győr, 2019. 05. 07.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

7próba - Óriási buli volt a döntő, a győri Péterfy 8/IV osztály nyerte a versenyt - fotók, videók

7próba - Óriási buli volt a döntő, a győri Péterfy 8/IV osztály nyerte a versenyt - fotók, videók
Megvannak a nyertesek. 3, 2, 1... Íme! Tovább olvasom