Kisalföld logö

2017. 03. 28. kedd - Gedeon, Johanna 2°C | 19°C Még több cikk.

Nokiás dobozban adta le ajánlószelvényeit a Jobbik győri jelöltje

Vörös Gyula a furcsa módszerrel a párt programjának fő pontjára, a korrupció elleni küzdelemre szerette volna felhívni a figyelmet.


Vörös Gyula, a Jobbik győri polgármesterjelöltje személyesen adta le ajánlószelvényeit a választási bizottságnak. A több mint 2000 darab kopogtatócédulát csütörtök délelőtt két Nokiás dobozban vitte magával, felhívva ezzel a figyelmet a Jobbik győri programjának egyik fő pontjára, a helyi korrupció elleni küzdelemre.

˝A Jobbik programjának legfontosabb pontjai ezen kívül az ifjúságvédelem és a segélyezési rendszer átalakítása.

A helyi szórakozóhelyek fokozott ellenőrzésére van szükség a fiatalkorúak alkohol- és dohány fogyasztásának megakadályozása érdekében. Azokat a lokálokat, ahol az ifjakat is kiszolgálják ezekkel a termékekkel, azonnal be kell zárni.

A segélyezésnek a munkán kell alapulnia. Jelenleg rengetegen kapnak támogatást olyanok, akik nem is akarnak dolgozni, míg például a nehéz gazdasági helyzet miatt munkájukat elvesztők kiesnek a segélyezési rendszerből.˝

Vörös Gyula, a Jobbik győri polgármesterjelöltje Nokiás dobozban adta le ajánlószelvényeit.
Vörös Gyula, a Jobbik győri polgármesterjelöltje Nokiás dobozban adta le ajánlószelvényeit. (Fotó: Sulyok Natália)

Vörös Gyula elmondta: a kopogtatócédulák gyűjtését a nyár végi időzítésen és a rövid határidőn kívül elsősorban az nehezítette, hogy ál-Jobbikos aktivisták is gyűjtöttek a párt nevében a város több pontján azzal a céllal, hogy a Jobbik helyi jelöltjeinek indulását megakadályozzák.

˝Valószínűnek tartom, hogy ellenfeleink alkalmazták az álaktivistákat. Az egyetlen megoldás a választási törvény módosítása lenne, a kopogtatócédulás választási rendszert elavultnak tartom.˝

A jelölt fontosnak tartja az emberek közvetlen és személyes megszólítását. A kampány során óriásplakátokat is elhelyeznek városszerte. A választáson Vörös Gyula alacsony részvételi arányt jósol, de jobb eredményt vár, mint az országgyűlési választásokon.

Olvasóink írták

56 hozzászólás
 • 56. westi 2010. szeptember 04. 05:45
  „háté
  Ettől a fene nagy tiszta erkölcs miatt kellett már lemondani több Jobbikosnak is.Ahhoz képest,hogy ilyen kevesen vannak,elég sok tiszta erkölcsűnek kellett már távozni.”
 • 55. ndf 2010. szeptember 03. 23:16
  „Hát egy-két Jobbikos nem ártana ráfigyelni kicsit a Fityisz-Maszop-Pro Urbe hálózatra, mert vannak itt furcsaságok, nem kicsit, nagyon. A polgármester meg max. akkor irányít egy várost, ha egyszerre karizmatikus, kiváló szónok meg persze eszes is, méghozzá jócskán. Borkai is nem véletlenül csak a kocsiját irányítgatja be a városháza mögötti parkolóba, közben ha valami frakcióharc van, egyszerre hopp itt terem Kövérlaci, aztán széjjelpofozza az egész galerit. Szóval nem tudom ki ez a Vörös, de a fenti tulajdonságokkal rendelkező középkorú ember már régen feltűnt volna győr közéletében, magyarán feltételezésem szerint alkalmatlan - mivel a Jobbik mögött fele annyi apparátus (és apparatcsik) nem áll, mint a másik két párt jelöltje mögött (a súlytalan LMP-t hanyagoljuk), megfelelő polgármesternek pedig hármuk közül (a fenti indokok miatt) egyikük sem mondható.

  Amúgy a lényeg h építsék meg azt a 2 (3) hidat, 2 (4) aluljárót/felüljárót, 2 (x) parkot amit kell, lobbizzanak az elkerülőért (h az 1-es út végre letakarodjon a Szent István útról), újítsák fel a színházat, folytassák a belvárosrehabot, kedvezzenek a befektetőknek (mert csak önkormányzati pénzből a város hangya..... részét sem lehet rendbetenni), a folyópartokat állambácsi és eubácsi rendezi; értsd: nem a cigányok a legfontosabb kérdés ebben a városban (Újvárosban lakom, mielőtt jönne a fika).”
 • 54. engel 2010. szeptember 03. 21:15
  „Mi biztos rá fogunk szavazni Hajrá

  Hajrá Gyula!
  Hajrá Jobbikosok!
  Szebb jövőt”
 • 53. magzol 2010. szeptember 03. 10:50
  „targis!
  Biztos nincs annyi közigazgatási tapasztalata, mint a jelenlegi bandának, de ők sem úgy születtek!
  Minden a közállapotok iránt minimálisan fogékony ember tudja, hogy Győrt maffiamódszerekkel irányítják!
  A Jobbik, ha csak 2-4 képviselővel is, de bent lesz, már sok mutyira fény derülhet!”
 • 52. targis 2010. szeptember 02. 23:20
  „Magzol! Nem rossz csávó a Gyula, de azért ez még szerintem kevés egy polgármesterséghez!”
 • 51. magzol 2010. szeptember 02. 23:10
  „Gyula abszolút alkalmas arra, hogy Győr polgármestere legyen!

  RENDET! CSAK A JOBBIK!”
 • 50. targis 2010. szeptember 02. 22:57
  „49. háté 2010.09.02. 22:06
  Honnan a rákból tudod, hogy kinek milyen az erkölcse? Tudod, vagy csak hiszed? Qrva nagy külömbség!”
 • 49. háté 2010. szeptember 02. 22:06
  „Hajrá Jobbikos jelöltek, --az egyedüli párt ahol normális, tiszta erkölcsű, támogatható jelöltek indulnak.”
 • 48. targis 2010. szeptember 02. 21:57
  „Szerintem az a baj, hogy egyik párt sem alkalmas arra, hogy polgármestert jelöljön. A két "nagy" párton bármikor lehet korrupciós fogást találni, a Jobbikon "idiótizmus" fogást. Az LMP-n azért nem, mert megfogod, kinyitod a kezed, és nincs benne semmi. Ők épp a "futrinkautcába" döngettek bele. Maradt valaki, aki szóba jöhet?”
 • 47. targis 2010. szeptember 02. 21:40
  „31. AHA 2010.09.02. 15:33
  Teljesen igazad van! Csak egészítsük ki pl azzal, hogy mi a <moderálva> tárgyalt "valaki", egy leállított, ügyészi vizsgálat alatt álló sukorói beruházásról!!!”
 • 46. háté 2010. szeptember 02. 21:39
  „Hajrá Gyula!
  Hajrá Jobbikosok!”
 • 45. háté 2010. szeptember 02. 21:15
  „NARANCSOSOK!--hogyan is van azzal a devizával?

  Nekünk magyar embereknek semmi közünk nincs a saját jegybankunkhoz.
  Ezt 2001-ben az I. Orbán-kormány törvénybe is iktatta. Íme:

  2001. évi LVIII. törvény
  a Magyar Nemzeti Bankról
  Az Országgyűlés törvényt alkot a Magyar Nemzeti Bankról, annak elsődleges céljairól, alapvető feladatairól, intézményi, szervezeti, személyi, pénzügyi függetlenségéről, működéséről, figyelemmel a fejlett piacgazdaság követelményeire.

  I. Fejezet
  A MAGYAR NEMZETI BANK JOGÁLLÁSA, ELSŐDLEGES CÉLJA ÉS ALAPVETŐ FELADATA

  1. § (1) A Magyar Nemzeti Bank (a továbbiakban: MNB) a Magyar Köztársaság központi bankja. Az MNB a Központi Bankok Európai Rendszerének tagja.
  (2) Az MNB, valamint döntéshozó szerveinek tagjai e törvényben foglalt feladataik végrehajtása és kötelességeik teljesítése során függetlenek, nem kérhetnek és nem fogadhatnak el utasításokat az Európai Központi Bank kivételével a Kormánytól, az Európai Unió intézményeitől és szerveitől, tagállamainak kormányaitól vagy bármilyen más szervtől.
  Tehát nem fogadhatnak el egy magyar intézménytől sem utasítást, csak az Európa Központi Banktól.

  Mi magyarok tehát nem bocsájthatunk ki saját pénzt, csak kölcsönt vehetünk fel, kamatra.”
 • 44. Deir_Yassin 2010. szeptember 02. 18:57
  „like adalfold :)”
 • 43. adalfold 2010. szeptember 02. 18:51
  „like Deir-Yassin!

  bizony
  Zöld Válasz
  Tettrekész
  JIT
  http://www.munkakozvetito.jobbik.hu/
  a gárda, igen, ami már zöld pólóban is megfélemlít (?), valójában ételt oszt, homokzsákot pakol
  Nemzeti Egyletek
  Magyarok Szövetsége
  Magyarok Világszövetsége
  JOBBIK”
 • 42. duhos2 2010. szeptember 02. 18:10
  „moderálva”
 • 41. Tasi 2010. szeptember 02. 18:09
  „...és majd ha az ifjakat megvédték a bátor Vitézek, a renitens lokálokat mind bezáratták és csak ... lokálok lesznek nyitva kerek e világon, aki pedig életében nem dolgozott, már régen éhenhalt, mert így igazságos, hisz nem jogosult támogatásra, mert az munkán alapul (nem baj, ha 10 éves kora óta mozgásképtelen, bár ugye a gyenge hulljon, csak a Vitéz maradhat) és majd ha a kissebbség valamennyi tagja szorgalmasan és boldogan forgatja a lapátot egy szebb jövő érdekében, a közüzemi díjak pedig olyannyira lecsökkentek, hogy a Szolgáltatók szinte ingyen szolgáltatnak minden alattvalónak/közlegénynek és lánynak (vagy hogy is van ez???), na akkor majd szeretett uralkodónk/polgármesterünk húszezres bankókat fog szórni boldogságában a városháza tornyából a szélrózsa minden irányába, hogy mindenki megtudja, a jólét nem tűrt már haladékot és elárasztotta a boldogság mindenki szívét...(annak, akit a mese tényleg jobban megérint!)”
 • 40. kicsi_lany 2010. szeptember 02. 18:01
  „artie75!

  azért én értem, hogy mit jelent, hogy az EUR/CHF 1,3. abban igazad van, hogy erről legalább annyira tehet egyik, mint a másik párt.

  de akármennyire is hiszed, hogy Te olyan nagyon okos vagy, sztem elég nagy butaságra vall, hogy szted ez jobbra illetve balra húzás kérdése, hogy ki mennyire van ezzel tisztában...

  azért Szebb Jövőt Neked is!”
 • 39. Tasi 2010. szeptember 02. 17:44
  „A Jobbik mindent haladéktalanul akar! Nem vettétek még észre? Mielőtt a Fidesz kormányra került, ők is mindent haladéktalanul akartak! Meg felelősségre vonni! Bezárni! Ellenőrizni! Itt mindenki mindent ellenőrizni fog?(akar) Hogy fog itt akkor bármi működni!(Ahol ellenőrzés van, ott korrupció is.) Jelen esetben minden egyes krimóban lesz egy jobbikos, aki arra figyel, hogy a gyereket kiszolgálják e szeszes itallal vagy már ő elkéri az ajtóban a személyi igazolványokat? Meg kihajítja a kocsmából a részegeket, mert őket sem lehet kiszolgálni? Vagy még jobb: Jobbikos gyerekeket küldenek be 18 év alatt 3 nappal, hogy vegyenek valamit, hogy azonnal bezárathassák a boltot? Mindenkit büntetnki kell? Senkiben nem lehet megbízni? Nem lehetne az embereket felnőttként kezelni és nem csak hülyíteni? Jelent valakinek az a szó bármit, hogy stratégia, koncepció, életszínvonal? Az egész politika CSAK marketing és minden társadalami rétegnek van saját nyelve, amin meg lehet szólítani...a Jobbik is ezt teszi! Tényleg marha poénos a Nokiás doboz! (Szerintem inkább szomorú!)”
 • 38. Bokk 2010. szeptember 02. 17:35
  „Azért ha Vörös vezetéknévvel - hendikeppel - sikerült a Jobbikban karriert építeni, akkor tudhat valamit a Gyula. :)”
 • 37. Deir_Yassin 2010. szeptember 02. 17:29
  „<moderálva> Elég volt a korrupcióból Győrben!”
56 hozzászólás
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Borkai is leadta az ajánlószelvényeket

Borkai Zsolt, a Fidesz-KDNP győri polgármesterjelöltje és a kormánypártok egyéni önkormányzati képviselőjelöltjei kedden délután leadták ajánlószelvényeiket. Tovább olvasom