Kisalföld logö

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 2°C | 6°C Még több cikk.

MSZP: nem kapott pénzt a párttól Zuschlag

Az MSZP szóvivője cáfolta, hogy pártja kártalanította volna Zuschlag Jánost, azért, hogy ne induljon a 2006-os országgyűlési választásokon, illetve, hogy visszaadja a mandátumát.

Nyakó István erről kérdésre válaszolva beszélt keddi sajtótájékoztatóján, annak kapcsán, hogy Lados István, Zuschlag János volt személyi titkára a HírTV Célpont című műsorában azt mondta: az állami szervek támogatása nélkül nem tudta volna elkövetni bűncselekményeit a volt szocialista politikus és életszerűtlen, hogy a Gyurcsány Ferenc vezette ifjúsági tárca irányítói, illetve más vezető MSZP-s politikusok ne tudtak volna az ügyeiről.

Nyakó István közölte: a Lados István által felsorolt nevek szerepeltek a tanúvallomásokban is, aki ezzel kapcsolatban meg akart hallgatni a bíróság az meghallgatta, akit el akart ítélni, azt pedig elítélte. Nincs mit hozzátenni - közölte.

Újságírói kérdésre leszögezte: Lados István nyilatkozata miatt nem indít belső vizsgálatot az MSZP.

Nyakó István az MTI azon felvetésére, hogy meghiúsulni látszik Mesterházy Attila korábbi kezdeményezése, miszerint kedden, szerdán vagy csütörtökön lehetne a vitája Orbán Viktorral, azt válaszolta: nagyon sajnálják, hogy a Fidesz elnöke egy húszéves tradíciónak fordított hátat. Úgy vélekedett: ha nem lesz vita és Orbán Viktor ott sem osztja meg a Fidesz elgondolásait a nyilvánossággal, akkor ez később támadási felület lehet a számára, hiszen könnyen azt lehet majd mondani, hogy ezek végrehajtására nem kapott felhatalmazást.

Emlékeztetett arra, hogy az MSZP egy többpárti vitán is részt vett volna, de az erről szóló egyeztetésről "elpucolt" Nyitrai Zsolt.
Nyakó István ezzel összefüggésben megjegyezte: van egy "tökös legény" a Fideszben, mert Kósa Lajos - aki valaha kihívója volt Orbán Viktornak - Debrecenben kiáll vitázni a többi párt képviselőjével. A Fideszben is vannak bátrabbak meg gyávák - hangoztatta.

Az MSZP szóvivője beszámolt arról is: a hétvégén megmagyarázhatatlan durva támadás érte Králl Béla dabasi jelöltjük és az MSZP Pest Megyei Elnökségének tagjának gyermekeit. A történteket példanélkülinek, megdöbbentőnek és felháborítónak nevezte.

Tájékoztatása szerint az esetről készült rendőrségi feljelentésből minden kétséget kizárólag kiderült, hogy a politikai meggyőződésük miatt váltak áldozatokká. Elfogadhatatlannak tarjuk, ha szavazóinkat, támogatóinkat éri bármilyen támadás, mert bátran vállalják és kitartanak baloldali értékrendjük és meggyőződésük mellett - jelentette ki.

A szóvivő szavai szerint az ügy nem egyszerű bűncselekmény, hanem túlmutat azon: pontos kórrajza annak, amit a Fidesz tett az elmúlt hetekben, hónapokban az országgal. "A dabasi pofonokat Orbán Viktor indította el azzal, hogy utat engedett a Fidesz gyűlöletkampányának" - hangsúlyozta.

Szanyi Tibor a keddi sajtótájékoztatón a "voksturizmus" veszélyeire hívta fel a figyelmet.

Beszámolt arról: nagyszámú kívülről jövő szavazó lepi el a XIII. kerületet, amellyel szerinte két párt foglalkozik iparszerűen, a Jobbik és a Civil Mozgalom.

Újlipótváros az újlipótvárosiké - szögezte le és azt kérte minden helyben lakótól, hogy mindenki menjen el szavazni, különben az invázió jelentős mértékben el tudja téríteni a valós szavazói akaratot.

Olvasóink írták

 • 16. Reális 2010. április 08. 13:31
  „Megmondta a demxi,ha mindenkit kizárnának,aki ellen ügy van folyamatban,nem lenne sem mszpé,sem szdsz!”
 • 15. laposibenö 2010. április 07. 21:54
  „Eből is látszik hogy az MSZP soha nem probálta antidemokratikus eszközökel befojásolni az igaszságszolgáltatás menetét. Az itélet után Zuslág ki let zárva inentöl ez nem az MSZP ügye még ha sokan koncepckiós eljárást is szeretnének a pát ellen! Csak már vannak érdekes informáciok a Fidesze szervezödések házatáján is! a fügetlen igaszsászolgáltatás maj biztos ott is ugy teszi a dolgát mint a baloldali szervezeteknél. Ha csak nem akrják majd a kezüket ere is ráteni valakik. Mert ijen veszély nincs ugye???”
 • 14. Eva- 2010. április 07. 08:18
  „én sem vittem máshova, mint azt a közvélemény-kutatók bizonygatják.
  A menyegző után jön az összebútorozás.”
 • 13. jörg 2010. április 07. 00:04
  „Eva...Eva....

  Tudom, hogy elképzelhetetlen, de W.S még nem ismerte a Jobbikot...
  tudod, az átvitt értelem..... nem az utcán átvitt.....”
 • 12. Eva- 2010. április 06. 23:54
  „5-höz

  a jobbikkal?!
  /mármint a menyegzőt?/”
 • 11. akinemfél 2010. április 06. 23:19
  „IMADOM A JOBBIKOT ES A HIVATALOS PROGRAMJAT - MOST SZEP LENNI KATONANAK - UGYE FIATALOK ? SZAVAZZATOK TI IS A GIGANTIKUS MAGYAR HADSEREG PROGRAMJARA ES A KOTELEZO SORKATONAI SZOLGALAT IGERETERE = A NEP NEVEBEN : SZAVAZZ A JOBBIKRA ! VERUNKET ONTHATJUK VEGRE A HAZAERT !”
 • 10. akinemfél 2010. április 06. 22:54
  „A HELYES VALASZT A JOBBIK HIVATALOS PROGRAMJABAN TALALOD A 7.OLDALON,VONA GABOR MINISZTERELNOKJELOLT ELOSZAVABAN :
  "A Jobbik programja minden értelmes, tisztességes és igazságszerető
  magyar ember programja."
  HAJRA JOBBIK ! JOJJON A KOTELEZO SORKATONAI SZOLGALAT (71-OLDAL) ANNAK IS AKI MAR VOLT ! SZAVAZZ A JOBBIKRA ! A NEP NEVEBEN : INGYEN KAJA-PIA-SZALLAS-RUHA = KOTELEZO SORKATONAI SZOLGALAT !!!
  MINDEN MAGYAR FIATAL VAGYA,HOGY A HAZAERT A VERET ONTHASSA ! - A NEP NEVEBEN - SZAVAZZ A JOBBIKRA !”
 • 9. jörg 2010. április 06. 22:39
  „moderálva”
 • 8. erstehilfe 2010. április 06. 22:33
  „Mondjuk nem ide akartam irni,hanem,az mdfes cikkhez,de szerintem itt is helyt áll,mindegy melyik agyirokkant pártról,meg a szavazóiról beszélünk...(MSZP-MDF-LMP...)”
 • 7. erstehilfe 2010. április 06. 22:23
  „Muszka Kálmánnét a Parlamentbe!De legalább miniszterelnöknek...(bár a mostaninál,mindenképp külömb)Meg Lakatos Attila....Gyulát...meg az összes többit...minisztereknek,bizottságokba...
  Ha ezek kapnak egy szavazatot is...Akkor van humora még az országnak...
  Hisz ezeknek valaki még?”
 • 6. Phobos 2010. április 06. 22:02
  „re akinemfel

  legalább magyar billentyűzetről írnál , akkor nem árulnád el magad hogy más nemzetiségű vagy !”
 • 5. jörg 2010. április 06. 22:00
  „Kedves Barátaim!

  Már csak 4 nap.....

  "Majd csak leszáll e négy nap éjbe már,
  S elálmodozza négy éj az időt;
  És akkor a hold, mint az égre újan
  Felvont ezüst ív, fogja nézni dús
  Menyegzőnk éjjelét."
  William Shakespeare: Szentivánéji álom”
 • 4. akinemfél 2010. április 06. 21:41
  „SZAVAZZ A JOBBIKRA = A KOTELEZO SORKATONAI SZOLGALATRA ! ELEG A LAZASAGBOL - JOJJON A HAZA FEGYVERES SZOLGALATA , ANNAK IS AKI MAR VOLT - KOTELEZOEN - A NEP NEVEBEN ! MERT CSAKIS A JOBBIKNAK VAN JOGA A NEP NEVEBEN BESZELNI - JOJJON A FELFEGYVERZETT GARDA (OLVASD A HIVATALOS PROGRAMOT - WWW.JOBBIK.HU A 71.OLDALON VAN A KOTELEZO SORKATONAI SZOLGALAT ES A FELFEGYVERZETT GARDA ALLAMI TAMOGATASSAL (IRODAK,SZOLGALATI AUTOK,STB...). EZ NEKED IS ESELYT JELENT ! SZAVAZZ A JOBBIKRA ! A JOBBIK MEGOLDJA A MUNKANELKULISEGET - SZAVAZZ A JOBBIKRA ! CSAKIS A JOBBIK !”
 • 3. Patriot 2010. április 06. 19:43
  „Cáfolják = Hazudnak

  Azaz cuslágolnak és hagyóznak...”
 • 2. Reális 2010. április 06. 18:43
  „Mi lesz a szocikkal ha lesz igazi elszámoltatás?”
 • 1. háté 2010. április 06. 18:33
  „Ó-tudjuk "kedves" komcsik-zsidók, állami pénzeket sem, csak 8,5 évet-- börtönben.
  Sokan követitek, meg lesz a frakció!

  Szavazz a Jobbikra!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pusztai Erzsébet: Bokros a legfelkészültebb

Az MDF pártigazgatója szerint az országos listát állító pártok miniszterelnök-jelöltjei azért nem… Tovább olvasom