Kisalföld logö

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 0°C | 7°C Még több cikk.

A Jobbik miatt nem vitázik Horváth

A Jobbik meghívása miatt elfogadhatatlannak tartja az LMP által kezdeményezett főpolgármester-jelölti vitát Horváth Csaba szocialista jelölt.

Az MSZP-s politikus Jávor Benedeknek, az LMP főpolgármester-jelöltjének felvetésére válaszolva az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében hangsúlyozza: "demokratának nem lehet partnere egyetlen szélsőséges párt vagy annak képviselője, nincs vele miről vitázni, nincs vele mit egyeztetni".

"Nem ülök egy asztalhoz koncentrációs táborokról álmodozókkal, elutasítok a Jobbikkal való minden kapcsolatot" - fűzte hozzá az MSZP főpolgármester-jelöltje.

Horváth Csaba kiemeli, hogy célja a "szabadság városának védelme, az önkény minden demokratikus eszközzel való megállítása", és ugyanezt javasolja Jávor Benedeknek, "mint demokratának".

Az LMP jelöltje hétfőn jelentette be, hogy szeptember második felére nyilvános vitára várja a Fidesz-KDNP, az MSZP és a Jobbik jelöltjét: Tarlós Istvánt, Horváth Csabát és Staudt Gábort. Jávor Benedek szerint a vitával a budapestiek első kézből tudhatják meg, hogy a jelöltek mit gondolnak a város állapotáról, és hogyan kívánnak XXI. századi választ adni a problémákra.

Staudt Gábor kedden arról tájékoztatta az MTI-t, hogy bármilyen vitának áll elébe, egy esetleges főpolgármester-jelölti vitán is szívesen részt vesz. A Jobbik főpolgármester-jelöltje hozzátette, hogy ő már hetekkel ezelőtt tett egy ilyen felhívást és nagyon örülne, ha szakmai kérdésekről folytathatnának vitát.

Olvasóink írták

 • 7. tudo 2010. szeptember 08. 08:17
  „Azért nem megy el mert nem tudna ott abban a közegben semmit sem mondani.Gondoljunk bele
  mit mondana?Tarlós bármikor felmossa vele a padlót.”
 • 6. háté 2010. szeptember 07. 20:03
  „Majd még kérik ezek a gazember-bűnözők, hogy köpjön a fülükbe a Jobbik,--majd sz@rik!”
 • 5. háté 2010. szeptember 07. 19:58
  „Na, ezért szüntették meg az OPNI-t, ám így is kiderül milyen komoly gondok vannak a mocskos-komcsinál.
  -ennek is kijárna a rezervátumban, ötszörös szigorított-életfogytiglan!”
 • 4. vonLichthofen 2010. szeptember 07. 16:24
  „1./2./3.

  Horváth Csaba csak hűen követi a Jonah Metzger rabbi által a díszlakomán kiadott utasításokat, mint azt az MSZP politikusok eddig is tették.”
 • 3. Agent 2010. szeptember 07. 15:21
  „""Nem ülök egy asztalhoz koncentrációs táborokról álmodozókkal, elutasítok a Jobbikkal való minden kapcsolatot" - fűzte hozzá az MSZP főpolgármester-jelöltje."

  Itt lett volna a ragyogó alkalom, hogy ismertesse a közvéleménnyel az mszp elképzeléseit a cigánykérdés működőképes megoldásáról. Ja, hogy nincsen ilyen nekik (sem).....”
 • 2. Csetneky 2010. szeptember 07. 14:12
  „Na mi van elvtársak, becsináltatok a vitától? Mu-ha-ha-ha... Pedig nem is olyan régen, állandóan vitatkozni akartatok! Mi lett veletek, most már ti is érzitek a végeteket? Ideje már!”
 • 1. csabrab 2010. szeptember 07. 13:36
  „Szegény kis komcsi,nem veszi észre,hogy ők sokkal szélsőségesebbek.Ki adta el és lopta szét országunkat?Talán a Jobbik?Sokan még mindig hisznek a szoclib bandának,sajnos.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kónyi-botrány - Narancsszegfűs elitről és zsarolásról

A Jobbik és az MSZP is többet sejt a kónyi ügy mögött. A két párt közleményben reagált az… Tovább olvasom