Kisalföld logö

2018. 07. 21. szombat - Dániel, Daniella 17°C | 30°C Még több cikk.

˝A Fidesz bort iszik és vizet prédikál˝

Sopron - Teljesen elborították a várost a Fidesz plakátjai. Az a párt, amelyik a kampánykiadások visszafogásáról és a pazarlás megszüntetéséről beszél, most nem spórol semmivel – fogalmazott csütörtöki sajtótájékoztatóján Biczi László önkormányzati képviselő (MSZP).

– Hogyan lehetséges az, hogy míg a várost az elmúlt 4 év alatt 17,5 milliárd forintos adósságba sodorták, addig sikerpropagandára semmi pénzt nem sajnálnak? Hogyan lehetséges az, hogy az ország egyik legjobban eladósított városában közvetlenül a választások előtt épített vaskos reklámoszlopokról is az adósságot felhalmozó Fodor Tamás mosolyog? Vajon ki fizeti a plakátokat, a reklámhelyeket és a drága propagandaanyagokat, Sopron vagy a Fidesz? – kérdezte a politikus. A képviselő hozzátette, a Fidesz bort iszik és vizet prédikál, hiszen az ország eladósodását kérik számon az előző kormányokon, de Sopron eladósodásáról nem beszélnek. Arról kellene szólniuk, hogyan kezelik majd ezt a jövőben, ha hatalmat kapnak.

Olvasóink írták

 • 8. pkajos 2010. szeptember 25. 07:26
  „tudja valaki, hogy hány ilyen otromba tomioszlopot telepítettek? A városban kölekedve vagy 8-10 látható..
  A közterületen lévő hirdetőfelületeken ilyenkor a többi jelölt is szokott vigyorogni a Polgárokra..

  Most Tomié lett az összes... Lehet, hogy ő vette, akkor meg az övé... Lehet, hogy már az okt 6-i ünnepre tomistul-mindenestül kitakarítják.. Sopron virágos és TISZTA város lesz..”
 • 7. Papó 2010. szeptember 24. 23:31
  „2. hozzászólás poro 2010.09.18. 12:56

  Csak egy apró megjegyzés! "pont ezek a kommcsi, tolvajok beszélnek." Nem csak beszélnek ígérnek is! Javaslom nézd meg a főnökeid narancssárga köpönyegének a belsejét! Milyen színű? No látod! Ha mindazok visszafordítanák a köpönyegeiket igen csak főnökök nélkül maradnátok ott a jobb oldalon"!"
  Csak,hogy tisztában légy egy-két aprósággal mielőtt még rendezkedni kezdenél,mert előfordulhat,hogy a főnökeidnek sem tettszene"!"”
 • 6. Jerry 2010. szeptember 24. 14:02
  „Nem kell elkeseredni a soproniaknak, Csornán és Győrben sem más a helyzet.Ott is CSAK A FIDESZ plakátjai láthatók mindenhol.Csornán gya képével van tele a város, a megyeszékhely borkaival.Mi lett volna,ha nem spórolnak,hanem még költekeznek is egy kicsit? Már a csapot sem merjük kinyitni,mert abból is CSAK A FIDESZ folyik.Ezek a fiuk nagyon akarnak nyerni.A nagy vezér is oda volt a győzelemért,aztán mikor megkapta,nem tudta,mit kezdjen vele.Kapkodás,szakszerűtlenség jellemezte az első 100 napot, meg a többit. A svájci frank ezért hálás is volt. Felkészületlen, hozzá nem értő nyilatkozataik megtették hatásukat.Hálásak érte a banki adósok. Plakátokkal,ígéretekkel lehet választást nyerni, de alkalmatlan, képzetlen, tapasztalatlan, pártkatonákkal országot, városokat irányítani nem, csak félre vezetni.Persze mire a választó polgár erre rájön,eltelik egy-két év,talán még négy is.A narancs virágzása nem tart sokáig,az érett gyümölcs sem tartós, de most megisszuk majd a levét.”
 • 5. ssmd 2010. szeptember 20. 18:24
  „Nem az a lényeg, hogy a kérdező hiteles-e - a lényeg, hogy a kérdés jogos, ahogy az is jogos elvárás, hogy erre a városvezető Fidesz egyértelmű választ adjon.
  Pl. azzal, hogy nyilvánossá teszi a kampányszámláját. Ha nincs mit takargatni és büszkén vállalják milliós nagyságrendű kampányukat, miért nem teszik nyilvánosság a kampányuk költségvetését?
  Még arra sem hajlandó Fodor Tamás polgármesterjelölt, hogy nyilvános eszmecserén ütköztessék az indulók programjukat. No comment.

  Somogyi Miklós, Városvédők”
 • 4. hegyestű 2010. szeptember 19. 19:44
  „2. hozzászólás poro 2010.09.18. 12:56

  Szia poro, Te biztos nem soproni vagy!
  Érdemes lenne ellátogatnod most ide. Sopron tiszta Fodorland lett. Mást nem látni az utcákon, mint Fodor-plakátot.”
 • 3. tosa2 2010. szeptember 19. 09:13
  „Mi van picinyem fáj az igazság !? El kell fogadni azt is, ha ellenetek beszél valaki .”
 • 2. poro 2010. szeptember 18. 12:56
  „pont ezek a kommcsi, tolvajok beszélnek. Egyszer el kellene már rendezni ezeket...”
 • 1. Primax 2010. szeptember 17. 09:51
  „" Vajon ki fizeti a plakátokat, a reklámhelyeket és a drága propagandaanyagokat, Sopron vagy a Fidesz? - kérdezte a politikus."
  Egyik sem.
  A ZEMBEREK...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kevés a delegált a szavazatszámláló bizottságokban

Alig több mint négyezren jelentkeztek a szavazatszámláló bizottságokba eddig, a határidő péntek délután négy órakor lejár. Tovább olvasom