Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

A fiatalok a kampányban

˝Magyarországnak olyan kormányra van szüksége, mely a fiatalok érdekeit szem előtt tartva, s nem azok ellenében cselekszik˝ - mondta Borkai Zsolt.

A válságból való kilábalás fontos az ország minden polgára számára, s természetesen a fiatalok számára is, hiszen a következő generáció lehetőségeit alapvetően meghatározza az ország jelenlegi helyzete. Magyarországnak olyan kormányra van szüksége, mely a fiatalok érdekeit szem előtt tartva, s nem azok ellenében cselekszik – mondta Borkai Zsolt, a 3. számú egyéni választókörzet fideszes képviselőjelöltje tájékoztatóján.

Radnóti Ákos, a Fidelitas győri elnöke hozzátette: a fiatalok nagy erőkkel vesznek részt a kampányban, a választásokig igyekeznek minél több választópolgárhoz eljutni és arra buzdítani őket, hogy április 11-én mindkét szavazólapon a Fideszt válasszák.

Olvasóink írták

30 hozzászólás
12
 • 30. Luighi 2010. április 09. 20:31
  „Szavazz a JOBBIKra!

  Mindenki, aki valódi, és TELJES ELSZÁMOLTATÁST akar egy új erőtől, mely nem érintett az elmúlt 20 év korrupciójában.
  Aki olyan kormányzó erőt akar, mely a MAGYARSÁG ÉRDEKEIT tekinti elsődlegesnek és nem a nemzetközi tőkéjét.
  Aki megvédi a magyar földet, és vízkincset, terheket csökkent és munkahelyeket teremt, újjáéleszti a vidék mezőgazdaságát és feldolgozóiparát.

  Hajrá JOBBIK! Magyarok, legyünk Európa sikernemzete!”
 • 29. adalfold 2010. április 06. 16:21
  „A FIDESZ MEG ÖSSZE FOG FOGNI SZAVAZÓI MEGVERETŐIVEL, A ,,RETTEGETT" MSZP-VEL. PONT.
  http://www.youtube.com/watch?v=sIxKes__vzs
  ez a BIZONYÍTÉK.”
 • 28. Phobos 2010. április 05. 09:40
  „Usztics Mátyás beszédei

  http://www.youtube.com/watch?v=Ry5v2I7IZmE&feature=player_embedded#

  http://www.youtube.com/watch?v=Dwmf2z6ikH0&feature=player_embedded”
 • 27. Primax 2010. április 04. 22:10
  „Goldmund #24 !
  A FIDESZ minden szép ígéretét vissza fogja vonni.
  Mekegnek-makognak majd, végül mindent rákennek a gaz kommunistákra...
  Kaján vigyorral a szájuk szegletében.
  Ahogyan ezt csinálni szokták...
  Át leszünk verve emberesen.
  Sokadszorra.”
 • 26. Phobos 2010. április 04. 20:22
  „Ki hitte volna: Orbán Viktor is érintett a pátyi golffalu-mutyiban

  Kezdjük az elején. Páty és Telki határában golfpályát akart építeni egy élelmes vállalkozó, aki - a hazai államigazgatási szokásoknak megfelelően: nem magyar.
  Ez még hagyján is lenne, ha menet közben nem derült volna ki, hogy golfpálya helyett egy több száz lakásos lakóparkot, azaz egy új települést, - a helyiek által nem minden alapot nélkülöző gúnnyal ,,golffalunak" nevezett - kívánnak felépíteni bizonyos ,,üzletemberek".
  Telki polgármestere tiltakozott a kibucépítő terv ellen, a helyi önkormányzatban pedig fura események történtek: a telki és pátyi lakosok érdekeit képviselő fideszeseket kizárta a pártból a Fidesz központi vezetése, Bayer Zsolt, a ,,mélymagyar" pedig műsorában adott helyet a tervet támogatóknak, hogy kifejtsék véleménynek álcázott propagandájukat.
  Pörzse Sándor, aki akkoriban az Echo tv Pörzsölő című műsorát vezette, pedig interjút készített Telki polgármesterével, amit Széles Gábor letiltott. A Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje ezután otthagyta az Echo tévét. (Zárójelben jegyzem meg, mert nem tartozik ehhez a témához konkrétan: nemrégiben Pörzse Sanyit is betalálta a jelenlegi rabszolga-társadalom fenntartásában érdekelt politika lakájmédiája mondván, hogy pénzért lett jobbikos, vagy valami hasonlók. Nos, tegye fel a kezét az a magyarországi sajtómunkás - kivétel Lovas István -, aki azért lépett ki valamely hazai újságtól, tévétől, rádiótól, mert cenzúrázni próbálták. Aha, szóval mély csend. Köszönöm, ennyi!)
  A kibucépítés új lendületet kapott, amikor sokadik befektetőként megjelent a Kovács Bence János nevével fémjelzett, Grupo Milton nevű, spanyol székhelyű ingatlanbefektető holding, amely az elmúlt években több nagyprojektben is feltűnt Magyarországon. A Népszabadság szerint Kovács Bence elvtárs a leggazdagabb magyarok közé tartozik 50 milliárd forintos vagyonával, a Napi Gazdaság hasonló témájú összeállítása meg sem említi a leggazdagabbak között. Ezen az apró furcsaságon akár túl is lépnénk, ha nem tudnánk azt, hogy a Grupo Milton olyannyira el van adósodva, hogy a cég vagyona már nem nyújt fedezetet a tartozásaira, és egy üzleti adatbázis szolgáltató értékelése szerint az átlagosnál jóval nagyobb a kockázata annak, hogy a Milton 2006 s.l. csődbe megy.
  Az eddigiekből is könnyen kikövetkeztethető, hogy Kovács Bence Jánosnak szüksége van az ilyen jellegű befektetésekre, kell a pénz, különben csőd lesz.
  Na, és mit gondolnak, kit látott vendégül spanyolországi otthonában ez a Kovács Bence János? Bizony, Magyarország következő kormányfőjét, Orbán Viktort. Az alább látható fényképekről is kivehető, hogy nincsenek épp rossz viszonyban:

  Ezek után joggal gyaníthatjuk - a politikát mélyebben ismerők pedig biztosra is vehetik -, hogy Orbán Viktor lepte meg a pátyi ,,golffalu" befektetési lehetőségével Kovács Bence János elvtársat.
  A Fidesz még nem kezdett el kormányozni, de már most osztja le a zsíros mutyikat házi maffiózóinak, talán abból a megfontolásból, hogy kenje az MSZP-re, amíg még lehet. Tegyük hozzá, nem a szocionistákat akarjuk ezzel védeni, bőven van vaj a fejükön nekik is, ám nem szeretnénk ha az elmúlt nyolc év mutyikormányzása folytatódna, épp csak a vörös váltana át narancsba. Igazság szerint az elmúlt húsz esztendő gyakorlatával szeretnénk szakítani.
  Ezért szavazunk a Jobbikra!”
 • 25. laposibenö 2010. április 02. 22:16
  „Bizony bizon ahogy közeleg az igazság pillanata egyre nyilnánvalobb hogy a Fidesz se csinálhat mást a gazdaságal meg a szociállpolitikával mint az MSZP! Közbe meg felkorbácsoljáj az alantas ösztönöket. Majd mi mindenkit jól becsukatunk mert mi tiszta kezü faxa gyerekek vagyunk meg maj mi osszuk a törvényt! na enyi a programmjuk!”
 • 24. Goldmund 2010. április 02. 21:28
  „Ma hallottam Navracsics Tibort beszélni a rádióban.
  Most már pl. a Gyed-Gyes 3 évre való visszaállításáról is úgy beszélt, hogy AMIKOR LEHETŐSÉG LESZ RÁ!”
 • 23. Goldmund 2010. április 02. 21:24
  „21.hsz-ra.
  Ahhoz képest, hogy az olajmaffiában nyakig benne volt, ez meg sem lepett.
  Ilyen ember irányította 4 évig a belügyet, előtte meg az ORFK-t!”
 • 22. Morrison 2010. április 02. 20:38
  „T Borkai Úr!

  Bizonyítsa be, hogy mégsem csak a Fidesz bábja, akadnak önálló - nem mások által megírt - gondolatai és álljon ki nyílt vitára politikai ellenfeleivel!”
 • 21. adalfold 2010. április 02. 20:16
  „Sikkasztás gyanúja miatt nyomoz a rendőrség Pintér Sándor volt belügyminiszter tevékenysége kapcsán egy kecskeméti bútorgyár felvásárlása miatt ismeretlen tettesek ellen - tudta meg a HVG. Pintér lesz Orbán egyik minisztere.

  A 2003 óta felszámolás alatt álló Euro Möbel Line Bútorgyártó Kft.-t 80 millió forintért vette meg 2006-ban Pintér vállalkozása, az Immobil 2000 Kft. Az üzemcsarnokban hagyott berendezéseket 360 millió forintra, az ingóságokat - gépeket, elkészült bútorokat és faanyagokat - pedig 100 millióra értékelték. A cég ezeken túladott, igaz, a vételár nem ismert. Ezenfelül a 4,6 hektáros területű ingatlanért a HVG tudomása szerint a kiskunfélegyházi Mega-Repower 120 millió forintot fizetett.
  A feljelentést az Euro Möbel Line volt ügyvezető igazgatója, Borbély József tette, miután szerinte Pintér, illetve az ügyvezető, Ruszó Gyula, valamint a Mega-Repower vezetője, Domokos István olyan dolgokat is értékesített - így a Soltvadkerti Takarékszövetkezet gépeit, az Egererdő Zrt. fűrészáruját és a Borbély tulajdonában lévő gépeket -, amelyek nem tartoztak a felszámolási vagyonba. Az elfogultság miatt eljáró Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szakértői véleményekre vár. Pintér eközben a múlt héten megvált a Civil Biztonsági Szolgálat Zrt. részvényeitől, amit ismerői azzal hoznak összefüggésbe, hogy a választások után ismét ő lehet a belügyminiszter.
  (HVG nyomán)”
 • 20. adalfold 2010. április 02. 20:12
  „mit nem nett a fidesz?

  +olvasatlanul szavazott mszps törvényekre és a lisszaboni szerződésre is ( azaz elismerte a magyar föld külfödre történő eladhatóságát, többek közt)
  +ígérete ellenére nem szavazta meg az erdélyi autonómiát románia csatlakozásakor.
  +nem tette lehetővé a mentelmi jog, a népszuverenitás körének tárgyalását, nem tette lehetővé közjogilag ,hogy egykori mszmp-s titkos ügynökök ne vállalhassanak kormányzati pozícióban felelős szerepet
  - mintegy előkészítve a terepet gyurcsányéknak.
  +nem tárgyalta a nyugati demokráciákban megszokott banki adó illetve kormányzati költségvetési büntetőjogi felelősségvállalást.
  -mintegy szabadon hagyva a terepet az eladósodásnak.
  + leépítették a hadsereget, külföldi korrupciós ügyletekbe kerültek (Gripen-báró)
  +deklarálták a bolognai rendszert, ezzel rontották a felsőoktatás színvonalát
  + a széchenyi-tervbe pumpált súlyos, korrupciógyanús milliárdok, falunkénti termálfürdők (melyek ma panganak) helyett lett volna lehetőségük a kis- és középvállalkozások megerősítésére. másként, maffia módszerek nélkül.

  És akkor a hazugságaid:
  4/ Emelték a nyugdíjakat - mint minden kormány eddig.
  8/ Megszüntették a forint csúszó leértékelését - ez a jegybank volt, nem a fidesz. MNB nemegyenlő állam.
  9/ Beindították a Széchenyi Tervet - na jutott is sok milliárd vidéki oligarcháknak.
  16/ Eltörölték a tandíjat, - ami kb 2000 Ft volt addig.
  20/ A hitelkamatot négy százalék alá csökkentették- melyiket babám :D

  23/ Kedvezménytörvényt hoztak a határon-túliaknak: lett is nagy kedvezmény, miért nem akartak akkor még állampolgárságot nekik. MIÉRT NEM?
  24/ Újjáépítették a Mária Valéria-hidat- Más kormány meg 4-5-ször TÖBB HIDAT ÉPÍTETT, AUTÓPÁLYÁRÓL NEM IS BESZÉLVE.
  26/ A Szentkorona átkerült a Parlamentbe,- MIUTÁN MEGSZENTSÉGTELENÍTETTÉKA HAJÓZTATÁSSAL:D
  35/ Hatósági beavatkozást tettek lehetővé az energiaár emelésben. - VAGY MÉGSEM? LÁTJUK AZ EREDMÉNYÉT? LÁTTUK?
  41/ Erdélyi egyetem létrehozása. NA !TESSÉK? AZ ERDÉLYI EGYETEM IDŐSEBB MINT ORBÁN ÚR ÜKAPJA.

  56/ A felsőoktatás fejlesztése, hallgatói létszám majdnem kétszeresére növelése - PONT EZZEL VAN A GOND. MINŐSÉGCSÖKKENTÉS, FELELŐSSÉG NÉLKÜLI TÖMEGKÉPZÉS AZ ÁLLAMKASSZA ÉS EMBERÉLETEK, KARIIEREK RÓVÁSÁRA. EZ NEM MEGOLDÁS.
  59/ Vidékfejlesztési, felzárkóztatási programok - NEM ZÁRKÓZOTT FEL SEMMI???

  SIMICSKA, TOCSIK, PINTÉR, ID. ORBÁN, CSÁNYI, SOROS, BILDERBERG MARTONI JÁNOS? KORRUPCIÓ?
  TÖMEGBELÖVÉS-FIDESZ KÉPVISELŐ MEGVERÉSE, ERRE FIDESZ CSEND.
  FIDESZ-LIKUD-SZÖVETSÉG, MIUTÁN LIKUD MONDÁ:"FELVÁSÁROLJUK MAGYARORSZÁGOT"....????
  ÉS MA?
  SZÉLES MAFFIA, KUBATOVÉK ?
  KILÉPŐ FIDESZ JELÖLTEK A MAFFIAHATALOM ÉS AZ ALJAS VÁDASKODÁSOK MIATT?
  http://www.stop.hu/articles/article.php?id=638296
  ENNYIT. A FIDESZRŐL. NA EZÉRT VAN JOBBIK.
  A FIDESZNEK VÉGE SZÁMOMRA.”
 • 19. adalfold 2010. április 02. 20:11
  „mit nem nett a fidesz?

  +olvasatlanul szavazott mszps törvényekre és a lisszaboni szerződésre is ( azaz elismerte a magyar föld külfödre történő eladhatóságát, többek közt)
  +ígérete ellenére nem szavazta meg az erdélyi autonómiát románia csatlakozásakor.
  +nem tette lehetővé a mentelmi jog, a népszuverenitás körének tárgyalását, nem tette lehetővé közjogilag ,hogy egykori mszmp-s titkos ügynökök ne vállalhassanak kormányzati pozícióban felelős szerepet
  - mintegy előkészítve a terepet gyurcsányéknak.
  +nem tárgyalta a nyugati demokráciákban megszokott banki adó illetve kormányzati költségvetési büntetőjogi felelősségvállalást.
  -mintegy szabadon hagyva a terepet az eladósodásnak.
  + leépítették a hadsereget, külföldi korrupciós ügyletekbe kerültek (Gripen-báró)
  +deklarálták a bolognai rendszert, ezzel rontották a felsőoktatás színvonalát
  + a széchenyi-tervbe pumpált súlyos, korrupciógyanús milliárdok, falunkénti termálfürdők (melyek ma panganak) helyett lett volna lehetőségük a kis- és középvállalkozások megerősítésére. másként, maffia módszerek nélkül.

  És akkor a hazugságaid:
  4/ Emelték a nyugdíjakat - mint minden kormány eddig.
  8/ Megszüntették a forint csúszó leértékelését - ez a jegybank volt, nem a fidesz. MNB nemegyenlő állam.
  9/ Beindították a Széchenyi Tervet - na jutott is sok milliárd vidéki oligarcháknak.
  16/ Eltörölték a tandíjat, - ami kb 2000 Ft volt addig.
  20/ A hitelkamatot négy százalék alá csökkentették- melyiket babám :D

  23/ Kedvezménytörvényt hoztak a határon-túliaknak: lett is nagy kedvezmény, miért nem akartak akkor még állampolgárságot nekik. MIÉRT NEM?
  24/ Újjáépítették a Mária Valéria-hidat- Más kormány meg 4-5-ször TÖBB HIDAT ÉPÍTETT, AUTÓPÁLYÁRÓL NEM IS BESZÉLVE.
  26/ A Szentkorona átkerült a Parlamentbe,- MIUTÁN MEGSZENTSÉGTELENÍTETTÉKA HAJÓZTATÁSSAL:D
  35/ Hatósági beavatkozást tettek lehetővé az energiaár emelésben. - VAGY MÉGSEM? LÁTJUK AZ EREDMÉNYÉT? LÁTTUK?
  41/ Erdélyi egyetem létrehozása. NA !TESSÉK? AZ ERDÉLYI EGYETEM IDŐSEBB MINT ORBÁN ÚR ÜKAPJA.

  56/ A felsőoktatás fejlesztése, hallgatói létszám majdnem kétszeresére növelése - PONT EZZEL VAN A GOND. MINŐSÉGCSÖKKENTÉS, FELELŐSSÉG NÉLKÜLI TÖMEGKÉPZÉS AZ ÁLLAMKASSZA ÉS EMBERÉLETEK, KARIIEREK RÓVÁSÁRA. EZ NEM MEGOLDÁS.
  59/ Vidékfejlesztési, felzárkóztatási programok - NEM ZÁRKÓZOTT FEL SEMMI???

  SIMICSKA, TOCSIK, PINTÉR, ID. ORBÁN, CSÁNYI, SOROS, BILDERBERG MARTONI JÁNOS? KORRUPCIÓ?
  TÖMEGBELÖVÉS-FIDESZ KÉPVISELŐ MEGVERÉSE, ERRE FIDESZ CSEND.
  FIDESZ-LIKUD-SZÖVETSÉG, MIUTÁN LIKUD MONDÁ:"FELVÁSÁROLJUK MAGYARORSZÁGOT"....????
  ÉS MA?
  SZÉLES MAFFIA, KUBATOVÉK ?
  KILÉPŐ FIDESZ JELÖLTEK A MAFFIAHATALOM ÉS AZ ALJAS VÁDASKODÁSOK MIATT?
  http://www.stop.hu/articles/article.php?id=638296
  ENNYIT. A FIDESZRŐL. NA EZÉRT VAN JOBBIK.
  A FIDESZNEK VÉGE SZÁMOMRA.”
 • 18. adalfold 2010. április 02. 19:43
  „hajrá becsületes emberek!
  hajrá jobbik!
  hajrá budaházyiék!

  aki meg kíváncsi a rágalmak szánalmasságára, a hazudozások mögött rejlő valódi tartalmora, annak ajánloma netet.

  ja ,és : fideszes képviselő kilép pártjából a jobbik elleni aljas, erkölcstelen lejáratásuk miatt:
  http://www.stop.hu/articles/article.php?id=638296

  NA TESSÉK!
  HAJRÁ JOBBIK!”
 • 17. Reális 2010. április 02. 14:39
  „Az a lényeg,az mszpének kevesebb szavazója van,mint 4 éve,a és 4 év múlva még kevesebb lesz!”
 • 16. szocdem 2010. április 02. 12:44
  „13. jörg 2010.04.02. 07:56

  Ezek a derék emberek csak egy dolgot nem tettek meg:

  Nem vezették be a KPITALIZMUST, hanem maradt a bolsevik, vadkpitalista zürzavar...mert ez volt és ma is ez az alapvető érdeke Orbán VEZÍRNEK:)))

  Aki azt hiszi hogy a Fidesz itt bármit is tud változtatni az tévhitben, álomvilágban él!
  A Fidesz egyszerüen nem rendelkezik sem szakemberekkel, sem irányultsággal ara, hogy a jelenlegi gazdasági modellt megváltoztsa, hogy csak az fizessen adót aki többet keres mint amennyibe a munkaereje újratermelése kerül, hogy csak az legyen tulajdonos, (gyár, föld, lakás) és vállakozó, akinek a vagyoni helyzete ezt lehetővé teszi (hiteljobbágyság) és legfőképp árában fizessék meg a magyar munkaerőt..
  Ez volna mindennek az alapja (mint az EU-ban bárhol) de Orbán egyrészt király akar lenni, aki osztogat (érthető, mert népszerüvé teszi) másrészt csak egy felkapaszkodott egyetemista - élettapasztalat nélkül, akinek fogalma sincs róla miylen magyar embernek lenni (azért szokott pl az indiánokkal példálózni, mert a mi népünk is csak egy rezervátum lakója - Ő meg "kivülálló") ezért nem is nagyon fogja törni magát egy normális életért, a társadalom egészének felemelkedéséért. Aki nem érti: a polgár vagyonos embert jelent, a társadalomban csak néhány százalék van iylen. A Fidesz POLGÁRI párt..”
 • 15. Luighi 2010. április 02. 09:01
  „Ez tavaly tötrént!!!!!

  16.Gazdasági érdekből (három hét alatt) az MSZP-vel egyetértésben megszavazták a kötelező áramátvételi rendszer meghosszabbítását, évi mintegy 150 milliárd forintot juttatva a Fideszes és MSZP-s érdekeltségű erőmű tulajdonosoknak, minden magyar családot KWh-ként 3,73 Ft-tal terhelve meg ezzel, az amúgy is borsos villanyszámlában. Ebből a 150 milliárdból, mint tudjuk most már a BKV-s, Hagyó-s, Nokia dobozos, maffia-csalásos ügyekből, miként szivárog vissza a pénz a pártkasszákba, vagy magánzsebekbe. Orbánéba is.

  Akkor melyik pályán játszik a vezíretek? Ugye nem a MAGYAR éRDEKEK OLDALÁN ?????????”
 • 14. Luighi 2010. április 02. 08:59
  „13 jörg: Az én listám rövidebb. Nyertél?!

  1.1998-ban ígéreteik ellenére sem vizsgálták felül a privatizációt, nem tisztították meg a hatalmi elitet a volt MSZMP-s, KISZ-vezető, munkásőr, ÁVO-s, ÁVH-s tag, III/III-as elemektől.

  2.Soha nem szakmai szempontok alapján választják a vezetőiket, hanem még mindig a kollégiumi mag uralkodik. Megtűrnek maguk között 2007 óta olyan embert is, aki az MSZP alelnöke volt (Csintalan Sándort).

  3.Orbán Viktor és Szájer József Románia EU csatlakozása előtt kijelentették, hogy pártjuk csak a székely autonómia esetén szavazza meg Románia belépését, ennek ellenére feltétel nélkül beszavazták az EU-ba.

  4.1990. június 4-én a Fidesz-frakció testületileg kivonult a teremből, amikor Szabad György a trianoni béke 70. évfordulójára egyperces néma megemlékezést javasolt. (Később, reklámfogásból, többször felvetették az emléknap gondolatát, de gondoskodtak róla, hogy ne legyen belőle semmi.)

  5.2002-ben, módjában állt volna a szavazatok újraszámláltatása, de nem tette meg, pedig akkor még a Fideszes Pintér Sándor volt a belügyminiszter. (Pintér Sándor érdekes módon lett belügyminiszter. Méghozzá úgy, hogy a bíróság első fokon elítélte közokirat hamisításért. Honnan tudta Orbán Viktor, hogy ezt az ítéletet nem fogják helyben hagyni másodfokon? Egyáltalán, ki kér fel első fokon köztörvényes bűnért elítélt embert a Belügyminisztérium vezetésére? (hát Orbán) Talán Orbán intézte el, hogy másodfokon felmentsék az emberét? Ismerjük be, Magyarország nem a bátor, igazságért szenvedélyesen küzdő bírák és ügyészek országa volt, és sajnos most sem az.)

  6.Azt állítják, hogy nyerhettek volna mind a 2002-es, mind a 2006-os választáson, ha nincs megosztva a jobboldal. Ez hazugság!!! Ha az összes MIÉP-es a Fideszre szavazott volna, akkor is hiányzott volna még 112.993, illetve 23.501 darab szavazat.

  7.Pokorni Zoltán miniszteri rendelettel nyilvánította iskolai emléknappá a holokauszt-emléknapot, de a kommunizmus közel 100 millió áldozatára már nem ők javasolták az évenkénti megemlékezést.

  8.Rogán Antal elbontatta az ereklyés ország zászlót jelképező piramist.

  9.Orbán Viktor otthagyta 2006. október 23-án a híveit, amikor a gyurcsányi rendőrség rájuk támadt, és eliszkolt a páncélozott autójában, ahelyett, hogy az élükre állt volna.

  10.Soha, sehol nem tiltakoztak Simon Perez "Felvásároljuk Magyarországot" kijelentése miatt. Sőt, 2004-ben, az izraeli nagykövet fogadásán egyezményt írtak alá 500.000 izraeli befogadásáról hazánkba. Orbán is.

  11.A mostani nagykövet, Aliza Bin-Noun, és Orbán megegyeztek, hogy Magyarországon kis-Izraelt hoznak létre. Így, ahogy mondom!

  12.Támogatnak olyan köztörvényes bűnözőt, aki börtönben is ült, és később hűtlen kezelésért és sikkasztásért nem állították bíróság elé, hanem kegyelemben részesült, az aktáit pedig 30 évre titkosították! (Lungo Drom elnöke, Farkas Flórián)

  13.Nem mentek el egyetlen romák által brutálisan meggyilkolt magyar ember temetésére sem, viszont a romák temetésére igen, úgy, hogy még nem is volt világos, hogy cigány, vagy magyar tette-e.

  14.Hankiss Ágnes, Fideszes EP jelölt szavazatával választották meg az SZDSZ-MSZP jelöltjét a Magyar Rádió élére.

  15.Olvasatlanul aláírták a Lisszaboni szerződést (325 igen 2007. december 17-én), mindenféle vita és alku nélkül. Le sem volt fordítva. (A csehek ezzel szemben még a Benes dekrétumokat is letolták az EU torkán!)

  16.Gazdasági érdekből (három hét alatt) az MSZP-vel egyetértésben megszavazták a kötelező áramátvételi rendszer meghosszabbítását, évi mintegy 150 milliárd forintot juttatva a Fideszes és MSZP-s érdekeltségű erőmű tulajdonosoknak, minden magyar családot KWh-ként 3,73 Ft-tal terhelve meg ezzel, az amúgy is borsos villanyszámlában. Ebből a 150 milliárdból, mint tudjuk most már a BKV-s, Hagyó-s, Nokia dobozos, maffia-csalásos ügyekből, miként szivárog vissza a pénz a pártkasszákba, vagy magánzsebekbe. Orbánéba is.

  17.A dokumentumok titkosításának szigorításával kapcsolatos, kétharmados törvényt 332 igennel fogadták el, az MSZP-vel legnagyobb egyetértésben. Ezek szerint akkor sem hozható egy anyag nyilvánosságra, ha később kiderül róla, hogy jogtalanul titkosították, pl. bűncselekmények takargatására szolgált, aki pedig felfedi, az e törvény szerint börtönbe kerülhet.

  18.Orbán félreállította Molnár Oszkárt, mert szót ejtett a cigánybűnözés egy sajátos formájáról, és helyette egy libanonit indít a választáson. (Magyarországon, magyar parlamentbe, libanonit)

  19.Orbán azt a Pintér Sándort akarja csúcs-belügyi-nemzetbiztonsági tárca élére, akinek közös cége van az MSZP-s, szemkilövető Gergényivel, és a lánya (de ő maga is) érintett az Eclipse ötmilliárdos botrányában, sikkasztásában. (majd ezt is letitkosítják)

  20.Orbán Viktor nem kérte ki magának, amikor az MSZP megpendítette, hogy szükség esetén visszalépteti a jelöltjeit, egyfajta összeborulásként, a Fidesz javára.

  21.A NEM gomb helyett csak tartózkodtak a szavazáson, miszerint az Országgyűlés a holokauszt-tagadás tiltását ebben a formájában, a kommunizmus áldozatait kihagyva fogadhassa el.

  22.Programjuk a közbiztonságról, rendészetről szóló részét az a Lázár János, Hódmezővásárhely polgármestere írta, aki haszid zsidókat akart betelepíttetni Hódmezővásárhelyre, mellyel kapcsolatos gyanús telekügyletek jelenleg is bíróság előtt vannak! Az a Lázár János, aki 27 évesen tagja lett a milliárdosok klubjának!

  23.Az az Orbán Viktor, aki zsidó imakönyvet szorongatva, kipával a fején fogdossa a hazánkat felvásárolni, és fajtájukkal benépesíteni kívánó, gazdag és befolyásos zsidók piszkos mancsait.

  24.Az az Orbán Viktor, aki a világ számos, és többségben lévő nemzetei által utált Izrael egyik pártját, az izraeli Likud pártot tartja testvérpártjának, és vele szoros együttműködési terveket dédelget.

  25.Az az Orbán Viktor, akinek a KDNP-re csak azért van szüksége, hogy a keresztény-demokrácia hangzatos megjelenítésével a pártja nevében, keresztény értékek mentén definiálhassa pártját, a többnyire keresztény társadalom szavazópolgárai előtt.

  26.Ez az Orbán Viktor van kijelölve, hatalom átmentőnek, a most már hatalmas társadalmi támogatottságú Jobbik részéről fenyegető, és velük kapcsolatos elszámoltatási veszéllyel szemben, de izraeli beékelődése folytán nagy valószínűséggel pályázhat, Izrael magyarországi helytartója címére is.

  27.Fidesz szavazók által félig kitöltött kopogtatócédulákat adott Orbán a MIÉP-nek, cserébe azért, hogy Csurka nyilvánosan mocskolja a Jobbikot. A MIÉP helyi jelöltjét, Sipos Brigittát végül nem vette nyilvántartásba a helyi választási bizottság. Az eset akkor vált gyanússá, amikor a testület észlelte, hogy több száz füzesabonyi ajánlószelvényt ugyanazzal a kézírással töltöttek ki. A választási bizottság telefonon vette fel a kapcsolatot a cédulákon szereplő választópolgárokkal, akik egyhangúlag arról vallottak, hogy a Fidesznek adták ajánlásaikat”
 • 13. jörg 2010. április 02. 07:56
  „Luighi

  "Rója fel a kapufélfára, hogy el ne felejtse...."
  Mit tett az Orbán-kormány 1998-2002 között?

  1.Alanyi jogon járóvá lették a gyest
  2/ Alanyi jogon jár a családi pótlék.
  3/ Bevezették a gyedet.
  4/ Emelték a nyugdíjakat
  5/ Bevezették a gyermekek után járó adókedvezményt
  6/ Hat százalék alá szorították az inflációt.
  7/ Konvertibilissé tették a forintot.
  8/ Megszüntették a forint csúszó leértékelését
  9/ Beindították a Széchenyi Tervet
  10/ Kidolgozták a Széchenyi Plusz gazdaságélénkítési tervet
  11/ A pénznyelő Postabank élére új igazgatóság került
  12/ Felszámolták a tb-önkormányzatokat.
  13/ Először 40 ezer forintra emelték a minimálbért,
  14/ Ezt követően 50 ezer forintra
  15/ Lényegesen csökkentették a munkanélküliséget
  16/ Eltörölték a tandíjat,
  17/ Bevezették a diákhitelt
  18/ Ingyenessé tették a fogmegtartó kezeléseket, bevezették a rendszeres mellrák szűrést
  19/ Lakásépítési és vásárlási hitelt biztosítottak,
  20/ A hitelkamatot négy százalék alá csökkentették
  21/ Az autópálya-építést magyar fő- és alvállalkozóknak juttatták
  22/ A méregdrága M 1 -est matricássá tették,
  23/ Kedvezménytörvényt hoztak a határon túliaknak
  24/ Újjáépítették a Mária Valéria-hidat
  25/ Másfél évig ünnepeltük hazánk 1100 éves fennállását,
  Millenniumi zászlóátadási ünnepély volt több mint 3000 községben, sok száz műemléki felújítás történt.
  26/ A Szentkorona átkerült a Parlamentbe,
  27/ Tisza-gátakat építettek és újítottak fel.
  28/ Az árvízben elpusztult házakat újjáépítették, a károsultak segélyt kaptak
  29/ Felépítették a Nemzeti Színházat
  30/ A leégett Sportcsarnokot felépítették.
  31/ A nyugdíjakat adómentessé tették.
  32/ Az adóalapból a rászorult szülőknek is felajánlható 1 százalék
  33/ Emelték a pedagógusok, felsőoktatási dolgozók, egészségügyiek illetményét.
  34/ Gyógyszerár-stopot vezettek be
  35/ Hatósági beavatkozást tettek lehetővé az energiaár emelésben.
  36/ Az EU-csatlakozás előkészítése által egyre jobb lett az
  ország-jelentésünk
  37/ Megszüntették a diszkriminációt az egyházi iskolákkal szemben,
  38/ A műemlékvédelmet kiterjesztették egyházi objektumokra is
  39/ A mezőgazdaságban: külső üzletrészeket kifizették több százezer
  embernek, gépbeszerző hiteleket nyújtottak,
  exporttámogatás, búza, kukorica felvásárlás, bortámogatás történt
  40/ Állami közmutartozások kifizetése az önkormányzatoknak.
  41/ Erdélyi egyetem létrehozása.
  42/ Létrejött a Terror Háza Múzeum,
  43/ Mozgósítottak az olimpia megpályázására.
  44/ A bunözések számának jelentős csökkentése.
  45/ Létrehozták a Nemzeti Földalapot
  46/ Támogatták a családi gazdaságokat
  47/ Földvásárlási hiteleket nyújtottak a mezőgazdaságban
  48/ Megmentették a Danont, a Mizót, megszüntették a garéi
  hulladéklerakót
  49/ Kiépítették a PHARE-pénzek felvételéhez szükséges
  intézményrendszert
  50/ "Bursa Hungarica" ösztöndíj-támogatásban részesítettek 12 ezer haIlgatót.
  51/ Ösztöndíj támogatást kapott 13 ezer cigány tanuló
  52/ Ingyenes internet-használatot biztosítottak iskolákban,
  kollégiumokban.
  53/Iskolák, pedagógusok kedvezményes számítógéprendszerhez jutottak.
  54/ Beindult az Arany János tehetség gondozási program.
  55/ Határon túli magyar szervezetek, iskolák támogatáshoz jutottak, könyvellátás.
  56/ A felsőoktatás fejlesztése, hallgatói létszám majdnem kétszeresére növelése
  57/ Új felsőoktatási intézmények létesítése, pl.: Szent István
  Egyetem, Miskolci Bölcsész Egyetem
  58/ Iskolaépítés Erdélyben; templom-újjáépítés a Drávaszögben, hídépítések Boszniában.
  59/ Vidékfejlesztési, felzárkóztatási programok
  60/ A Millenniumi Park létrehozása
  61/ A Sándor-palota újjáépítése.
  62/ A tankönyvek és iskolai étkeztetés áfa-mentessé tétel.
  63/ Jégkármentesítés a mezőgazdaságban...”
 • 12. Agent 2010. április 02. 07:47
  „11 Tönkretétel? Meg minek oda építeni hidat? Ön egy megrögzött kesergő, akinek semmi nem jó. Ebben az esetben a következőt teheti: politikusnak áll és megpróbálja befolyásolni a dolgokat. Egyéb károgásnak helye nincs, esetleg üljön ki a tér közepére, láncolja magát a híd lábához és kezdjen éhségsztrájkba, öt perc hírnév mindenkinek jár.
  Nekem tetszik mindkét beruházás, nem sajnálok egyetlen adóforintot sem, amelyet erre fordítottak. Amennyiben mutyizásról és panamázásról van tudomása, azt állampolgári kötelessége feljelentéssel nyomatékosítani - megtette?”
 • 11. értelem 2010. április 02. 06:29
  „Agent! Mennyivel különb a másiknál az aki ugyanazt követi el? Milyen ember az aki ilyen stílusban ír mint Ön?
  A vakbuzgósága közben ha ráér néha gondolkodjon el ezen is és azon is, hogy az adófizetők pénzét nincs a helyi vezetésnek sem joga ellopni,panamázni és mutyizni. A XXI.-században olyan hídra költeni mint amilyent most építenek és ahova az egyenértékü a legszebb barokk tér tönkretételével csak ötször annyiba kerül.”
30 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közvélemény-kutatók: szinte csak a Fidesz nyerhet az egyéniben

Közvélemény-kutatók szerint legfeljebb néhány mandátumot szerezhetnek nem fideszes politikusok, és azt is legfeljebb csak a második fordulóban. Tovább olvasom