Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Mesterházy Attila életrajza

Az 2010. évi parlamenti választásokra hat párt állított országos listát, köztük a Magyar Szocialista Párt.

Az MSZP listavezetője, Mesterházy Attila frakcióvezető 1974. január 30-án született Pécsett.

1997-ben a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem közgazdasági szakán szerzett diplomát. 1997-től az egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Ph.D.-programjának ösztöndíjasa az EU regionális és támogatási politikája területén. 1999-ben doktori szigorlatát summa cum laude minősítéssel tette le. Ösztöndíjasként a spanyolországi Valladolidi Egyetemen, kétszer a bécsi Diplomáciai Akadémián, a holland Groningeni Egyetemen, illetve a berlini Európai Akadémia szemináriumán vett rész Európai Unió témakörű kurzusukon.

1997 szeptemberétől oktatói és vizsgáztatói tevékenységet folytatott a budapesti Közgazdaságtudományi, ma Corvinus Egyetem világgazdaságtan tanszékén, illetve 1998 decemberétől a Külkereskedelmi Főiskola szakdiplomácia karán. 1999-2000 között a közgazdasági egyetem világgazdaságtan tanszék Európa munkacsoportjának tanársegéde volt.

1997-98-ban a Miniszterelnöki Kabinetiroda gazdasági, európai integrációs területének osztályvezetője, 1999-2001 között a Hill and Knowlton PR és kommunikációs cég projektigazgatójaként tevékenykedett. 2001-2002-ben Medgyessy Péter kormányfőjelölt személyes tanácsadó testületének tagja, 2001 februárjától külső tanácsadója az MSZP-frakció mellett működő kommunikációs munkacsoportnak.

1998-ban a Fiatal Baloldal elnökségi tagjának választották. 2001-től tagja a Magyar Szocialista Pártnak, 2003-tól országos elnökségi tag, 2009 márciusa óta a párt alelnöke.

2002-től a Gyermek-, Ifjúsági- és Sportminisztérium, 2004-2006-ban pedig az Ifjúsági, Családügyi, Szociális és Esélyegyenlőségi Minisztérium politikai államtitkáraként dolgozott.

2004 augusztusától országgyűlési képviselő, 2006-tól frakcióvezető-helyettes, 2009 óta frakcióvezető.

Olvasóink írták

 • 12. FREDDY/S 2010. április 08. 20:41
  „Egy tükör előtt nehezebb valótlanságokat állítani, mert az egyből észrevehető, nemde...”
 • 11. totel 2010. április 08. 16:50
  „moderálva off”
 • 10. Reális 2010. április 08. 13:30
  „Már csak a 6 év 8 hónap hiányzik a zuslag modellben való részvételért!”
 • 9. Phobos 2010. április 08. 12:35
  „http://www.mno.hu/portal/705719”
 • 8. ssmd 2010. április 08. 11:45
  „Ami kimaradt Bajnai beszédéből - mi is értékeltük a válságkezelést

  http://www.hirszerzo.hu/cikk.ami_kimaradt_bajnai_beszedebol_-_mi_is_ertekeltuk_a_valsagkezelest_.145549.html”
 • 7. ssmd 2010. április 08. 11:44
  „Csak beszédben voltak jók: elégtelent kapott a kormány szociális ügyekben

  http://www.hirszerzo.hu/cikk.csak_beszedben_voltak_jok_elegtelent_kapott_a_kormany_szocialis_ugyekben.146162.html”
 • 6. vitriol2 2010. április 08. 07:27
  „4. akela4 2010.04.07. 20:44-nek "válasz:
  A Jobbik új erőként hirdeti magát, ám több vezetőjéről és képviselőjelöltjéről derült ki SZDSZ-es és MSZP-s előélete, illetve az e pártokhoz köthető ,,pénzszerző tevékenysége". A magát konzervatív morális magaslatokon láttatni kívánó formáció és szövetséges szervezetei több tagja ugyanakkor érintett pornó-, drog-, valamint abortuszügyekben is, ráaádásul egyes jobbikosok esetében bűnözői kapcsolatok is felsejlenek.

  A párt államfőjelöltje, Morvai Krisztina 2003-ban, a Medgyessy-kormány idején csaknem egymillió forintért vállalt közreműködést egy kormányhivatalnál. A balliberális kabinet korábbi tárca nélküli minisztere, Lévai Katalin azt is közölte: Morvaival a Horn-kormány idején is dolgoztak együtt. Emlékezetes, a baloldalon Morvai Krisztina neve is felvetődött mint miniszterjelölt, miután Lévai Katalint 2004-ben EP-képviselővé választották. A szabad demokrata Horn Gábor pedig arra emlékeztetett, hogy Morvai az SZDSZ 1994-es és 1998-as programján is dolgozott.

  *
  Pörzse Sándor, a Jobbik egyik kampányarca és jelöltje 1998-ban még az MSZP-nek kampányolt. A Barikád című Jobbik-pártlap főszerkesztője az Indexnek arra a kérdésére, hogy volt-e műsorvezető valaha MSZP-s kampányrendezvényen, először határozottan így felelt: ,,Én? Soha!" Az ominózus fényképek említésére mégis felidézte, hogy akkoriban apolitikus volt, de egy rendezvényszervező irodán keresztül gázsiért elvállalt ezt-azt, csakis így kerülhetett négy évvel később egy színpadra Bársony Andrással, Terézváros szocialista képviselőjelöltjével.

  *
  MSZMP-tag volt a Jobbik Pest megyei elnöke, ceglédi képviselőjelöltje: Korondi Miklós alapszervezeti titkár volt az egykori állampártban a MÁV-nál. A Vona Gábor vezette párt pénzügyminiszter-jelöltje, Nyikos László, az Állami Számvevőszék egykori alelnöke maga is elismerte: az MSZMP tagja volt. Ugyancsak az állampárt tagja volt Tián József nyugállományú ezredes, a Jobbik honvédelmi kabinetjének vezetője.

  *
  Lenhardt Balázs, a Jobbik gazdasági kabinetjének vezetője hosszú évekig tanácsosként dolgozott az SZDSZ vezette Gazdasági Minisztériumban.

  *
  Miközben a Jobbik kiskátéja gyilkosságnak nevezi az abortuszt, a szülész-nőgyógyász Pap Ervin, a párt képviselőjelöltje már­cius végén tartott sajtótájékoztatóján a terhességmegszakításokról beszélve kijelentette: ,,Nem gyilkos vagyok, hanem hóhér." A Jobbik keszthelyi jelöltje mindehhez hozzáfűzte: egy végrehajtó intézményben dolgozik, ahol az abortusz törvényes keretek között zajlik.

  *
  Szávay István, a párt nemzetpolitikai kabinetjének vezetője is megbotránkoztatta a nagyérdeműt: miközben életrajzában képletesen szólva vizet prédikált, fotók tanúsága szerint bort ivott, szó szerint. Ezzel nem is lenne baj, ha nem péniszpumpával a kezében kapták volna le, mert így az erkölcsöt közügyként kezelő párt tagjaként ellentmondásba keveredett önmagával.

  *
  A Gondola.hu cikkében az olvasható, hogy Morvai Krisztina ,,2007 februárja és decembere között mintegy hétmillió forintot kapott a bizottság hátterében működő Október 23. Bizottság Alapítványtól. Úgymond munkadíjként. A többi tag ennél lényegesen szerényebb. Van, aki a hosszú hónapok munkájáért mindössze négyszáz-ötszázezer forintot kért. Van, aki annyit se." A Jobbik államfőjelöltjénél ezért arról érdeklődtünk, hogy valójában mekkora összeget kapott 2007 februárja és decembere között a jogvédő munkájáért, s mi alapján állapította meg saját munkadíját, ám lapunk nem kapott választ feltett kérdéseinkre. Cáfolatok és válaszok helyett Morvai Krisztina tegnapi közleményében ugyanakkor elszámolást követelt Völgyesi Miklóstól, volt bizottsági munkatársától.

  *
  ,,Miközben kiemelten foglalkozik a Jobbik programja a gazdasági visszaélések és az adókerülés elleni harccal, a párt vezetői több olyan cégben is érdekeltek, amelyek kisebb-nagyobb mértékben megsértik az adó- és számviteli szabályokat. Adóhátralék miatt folyik eljárás Novák Előd alelnök és Schön Péter gazdasági igazgató cége ellen, de Novák szerint ez magánügy, amiről nem szívesen beszél" - olvasható az Origo.hu cikkében.

  *
  A mezőgazdasági tárca várományosa a Jobbik úgynevezett árnyékkormányában Varga Géza galgamenti agrármenedzser, aki meglepő módon a dél-alföldi Szentesen indul ,,ejtőernyős" képviselőjelöltként a radikális párt színeiben. A Jobbik mezőgazdasági kabinetjének vezetője már több pártot is megjárt, az egyik említésétől azonban eltekintett nyilvános életrajzában. Morvai Krisztina tanácsadója azt sem veri nagydobra, hogy a személyéhez köthető alapítvány, illetve cégek roppant sikeresen pályáztak a szocialista vezetésű földművelésügyi minisztériumnál.

  *
  Müller Nikoletta a Jobbikkal szövetséges Magyar Gárda tagjaként lepleződött le mint Nikki Miller művésznevű pornószínésznő. Azóta kilépett a szervezetből a 150 ,,felnőttfilmben" közreműködő amazon. A kérlelhetetlenül ultrakonzervatív értékrendet sugárzó Jobbik államfőjelöltje, Morvai Krisztina múltjából meglehetősen érdekes vonatkozásokra derült fény, amelyek szöges ellentétben állnak pártja vonalvezetésével. A jogász egy korábbi előadásáról szóló dokumentum szerint például homoszexuális ,,másságot szerető" óvodáról álmodott.

  *
  Hegedűs Tamás, a Jobbik gazdasági miniszterjelöltje a Hit Gyülekezetének volt a tagja, valamint az SZDSZ pécsi ügyvivőjeként szolgált.

  *
  Kassab Adonis István, a Jobbik ferencvárosi képviselőjelöltje és a párt budapesti alelnöke egy fényképen nemzetközi, úgynevezett középső ujjas jelet mutat, mégpedig egy kereszt alatt. A fiatalember amúgy decemberben keresztet állított fel többedmagával.

  *
  Losonczy Pál, a Jobbik kommuniká­ciós igazgatója korábban résztulajdonos lett a BGB Fesztivál Szervező és Szolgáltató Nonprofit Kft.-ben, amelyben társtulajdonos az egykori fővárosi MSZP-s politikus, Garamszegi Gábor is. Utóbbi a Betonút Zrt. vezérigazgató-helyetteseként a Kulcsár-ügy 9. rendű vádlottja volt, és három évre ítélték első fokon. A kommunikációs igazgató a Garamszegi Gáborral közös fesztiválszervező cégről azt mondta, egy baráti társaságban egy közvetítő ajánlotta neki Garamszegit, akiről tudta ugyan, hogy szocialista politikus volt, de azt nem, hogy a Kulcsár-ügyben szerepelt.

  *
  A Jobbik hatvani képviselőjelöltjének, Nyujtó Zsoltnak az üzlettársa (egy közös cégben) az a Freili Géza, aki a kórház-privatizációról elhíresült HospInvesttől visszaszerzett, majd újból privatizált hatvani kórház jelenlegi működtetője.

  A Jobbik egyik legbefolyásosabb, ám a nyilvánosság előtt szinte sohasem szereplő politikusa Kovács Béla, akinek fontos szerepe volt az európai radikáljobbos pártok tavaly ősszel megalakult szövetségének létrehozásában. Jelenleg ő a formáció alelnöke és kincstárnoka; azaz nála van az euró­pai szélsőjobb kasszájának kulcsa. Kovács Béla még a diktatúra idején Japánban, illetve egy moszkvai elitképzőn végezte egyetemi tanulmá­nyait. Felvetődik a kérdés, hogy módjában állt-e - s ha igen, hogyan - elkerülni a kommunista állambiztonságot.

  *
  ,,A szövetségtől egy rohadt fillért nem vettem fel" - jelentette ki Pősze Lajos, a Jobbik árnyékkormányának kancelláriaminiszter-jelöltje, aki 18 évig volt az egyik legnagyobb közhasznú szervezet társadalmi elnöke. A ,,rohadt fillér" hat év alatt majdnem hatmillió forint volt, törvényessége az Magyar Technikai és Tömegsportklubok Országos Szövetsége elnökségének több tagja szerint erősen kérdéses. Pősze mindenesetre tagadja a ,,vádakat".

  *
  Majdnem kerékbilincset kapott Mor­vai Krisztina a pesti belvárosban, ám épp autójához ért, amikor a közterületesek akcióba léptek. A Jobbik államfőjelöltje mentelmi jogára hivatkozva próbálta elkerülni a hétezres helyszíni bírság kifizetését. Morvai ez utóbbit tagadja, de állításának ellentmondanak a hivatalos dokumentumok és nyilatkozatok.

  *
  Közösség elleni izgatás miatt tettek feljelentést a Jobbik szentendrei képviselőjelöltje, Filó András ellen. A Jobbik szentendrei irodájának kirakatában a zsidó közösséget sértő karikatúrák voltak láthatók, illetve szélsőséges szövegeket lehetett olvasni. A feljelentő szerint feltehetően a képviselőjelöltként induló Filó tehette ki őket. Filó András amúgy a szocialista megyei közgyűlés alatt is a Pest Megyei Kéményseprő és Tüzeléstechnikai Kft. ügyvezető igazgatója volt.

  *
  Király András (volt) Jobbik-szóvivő érdekes fotósorozata tanúsága szerint füvezhetett, s nagyon jól érezte magát egy kanadai melegfelvonuláson, ahol homoszexuális illetőkkel pózolt, nyalakodást is imitálva. A képek melletti élményvideók egyikén egy dolgozó férfinak szól be trágár módon, egy másikon pedig egy idős görögöt tanítgat jómodorra.

  *
  A Demokrata.hu birtokában lévő hangfelvétel szerint Schneider Tamás, a Jobbik Heves megyei elnöke egy fórumon úgy érvelt, amikor szóvá tették, hogy Vona Gábor kampányfőnökének egy kaszinót is működtető vállalkozót neveznének ki: a maffiózókkal is jóban kell lenni. A Jobbik szerint a felvétel manipulált. A Demokrata dokumentumok alapján azt is állította, hogy a január 10-i domoszlói gyűlésre már a külföldről hazatelepült Várkonyi Zsolt érkezett mint Vona új kampányfőnöke. Ott és akkor az ő szájából hangzott el: nem számít, honnan jön a támogatás, jöhet akár az MSZP-től is, mert a pénznek nincs szaga.

  *
  S. Szilárdot, a keszthelyi Jobbik elnökét ingatlanforgalmazással, hitelközvetítéssel, pénzügyi tanácsadással és vagyonértékeléssel összefüggésben elkövetett bűncselekményekkel gyanúsította meg a rendőrség”
 • 5. laposibenö 2010. április 07. 22:43
  „Ö egy tehetséges értelmes balodali gondolkodásu fiatalember aki nem könyü hejzetben becsületel teszi a dolgát. A jövő embere!”
 • 4. akela4 2010. április 07. 20:44
  „A PESTI SRÁCOK FELHÍVÁSA A MAGYAR NÉPHEZ

  ELŐSZÖR azokhoz szólunk, akik a Nagy Imre kormány parancsára a statárium alatt kioltották a földi életünket. Mi nem lőttünk senkit, önvédelemből volt a puska nálunk. Nincs gyűlölet szívünkben, ti a parancsot teljesítettétek gondolkozás nélkül. Nem mi vesztettünk, hanem ti és a magyar nemzet. Ha életben maradunk, építettük volna az országot, hogy jobblétben éljen minden ember Magyarországon. Tulajdonképpen mi nem haltunk meg. Úgy, mint Rákóczi, Kossuth, Petőfi és minden szabadságért küzdő magyar, ott vagyunk a tisztánlátó magyarok között, akik egy jobb, boldogabb országért és óhajuk felszállt az égig. Lehet, hogy megbántátok tetteiteket. Ha igen, segítsétek azokat, akik nagy változást akarnak, és újra építik a lerombolt, kifosztott országot. Ezt diktálja a józan ész, hallgassatok rája. Isten irgalmas és kegyelmes.

  MÁSODSZOR azokhoz szólunk, akik a háború zivatarában a bombák robbanása és az ágyúk dörgésétől elvesztették a józan eszüket és a kommunistáktól vártátok a szabadságot, a jólétet. Láthatjátok egyiket sem tudta a kommunizmus biztosítani számotokra. A kommunisták elhitették veletek, hogy nincs Isten. Pedig van és lesz is, mindörökkön örökké. Az Isten irgalmas és kegyelmes. Ismerjétek be, hogy apáitok, testvéreitek követvén a kommunisták parancsait, leírhatatlan szenvedést okoztak
  ártatlan embereknek. Nemcsak testi és lelkileg kínozták, de elvették tőlük a házukat, földjüket, értéktárgyaikat. Ezek mind bűnös úton történtek és átkozottak. Adjátok vissza azokat a magyar népnek, ne várjátok, hogy ők, vagy az Isten vegye el tőletek. Emlékezzetek; Isten megbünteti az atyák vétkét a fiakban harmad és negyedíziglen. Óvjátok meg gyerekeiteket,
  unokáitokat, dédunokáitokat a szenvedéstől. Segítsétek azokat, akik valódi változást akarnak, és újra építik a lerombolt, kifosztott országot. Meglátjátok, Isten is megsegít és a leszármazottjaitok boldogan fognak élni Magyarországon.
  Ezt diktálja a józanész. Hallgassatok rája.

  HARMADSZOR a MSZP és követőihez szólunk; nézzetek körül és láthassátok, hogy megszűnt az istentelen kommunizmus. Jól tudjátok, hogy elődeitek mily nagy lelki, testi szenvedést okoztak ártatlan embereknek. Sokan vannak közöttetek, akik az ártatlanok szenvedéseiből profitot csináltak, majd azt a ,,rendszerváltáskor" tisztességtelen úton megsokszorozták gyárak és üzemek felvásárolásával. Tudjátok, hogy csalással, pénzzel, hazugsággal elértétek, hogy 8 évig folytassátok kicsiben azt, mit elődeitek tettek. Nyomorog, elégedetlen a nép. Mi ugyanezért szembeszálltunk az orosz tankokkal. Ne várjátok, hogy a nép az új pesti srácokkal szembeszálljon veletek. Adjátok vissza a bűnös úton szerzett vagyont. Ne várjátok, hogy a nép, vagy az Isten vegye el tőletek. Emlékezzetek; Isten megbünteti az atyák vétkét a fiakban harmad és negyedíziglen. Óvjátok meg gyerekeiteket, unokáitokat, dédunokáitokat a szenvedéstől. Segítsétek azokat, akik valódi változást akarnak, és újra építik a lerombolt, kifosztott országot. Meglátjátok, Isten is megsegít és a leszármazottjaitok boldogan fognak élni Magyarországon.
  Ezt diktálja a józanész. Hallgassatok rája.

  NEGYEDSZER a Fidesz és követőihez szólunk, szomorú szívvel. Ti voltatok, akikben bíztunk és bízott a nemzeti érzésű magyarság. Ti tudjátok, hogy a kommunisták és a hozzájuk tartozók csalással, potom pénzért kisajátították az ország értékét. Vezetőitek ezt szótlanul néztétek, engedtétek, hogy a KISZ és az MSZMP tagok közétek keveredjenek. Nem volt rendszerváltás. A kommunisták újra hatalomra jutottak. Tudjuk, hogy sokan voltak/vannak közöttetek, akik nem ezt akarták. Ezért alakult a volt
  Fideszesekből a Jobbik, hogy a mulasztást bepótolja. Orbán Viktor kijelentette, hogy az ő kormányában nem lesz Jobbik. Akkor csak rosszabbik, MSZP, MSZMP, KISZ és hasonlók lesznek. Ezekkel nem lehet változást csinálni. Tudjátok, hogy ezek hová süllyesztették le az országot. A józanész szerint, nem épül fel az ország a magyar fiatalok nélkül. Fogjatok kezet, fogadjátok őket szeretettel. Ők is, változást akarnak, felelősségre vonást a magyarságon elkövetett bűnökért. Isten is,
  megbünteti a bűnösöket. Tisztítsátok meg soraitokat a reform-kommunistáktól. Nekik az a reform, hogy elvtárs helyett úrnak nevezik egymást. Most összefogásra van szükség, hogy közös erővel újra építsétek a lerombolt, kifosztott országot, hogy ott mindenki boldogan éljen. Meglátjátok Isten is, megsegít.
  Ezt diktálja a józanész, hallgassatok rája.

  ÖTÖDSZÖR a jobbakhoz a Jobbikhoz szólunk, akiket nem szennyezett be a kommunista fertő. Azokhoz, akik tisztán látják, hogy az elmúlt húsz év alatt a demokratikusnak nevezett kormányok csődbe vitték az országot. Igaza van Orbán Viktornak, az országnak nagy változásra van szüksége. A politikusok nem akarnak változást, azt a nép akarja. Fogjatok össze a néppel, és teremtsetek változást. Ne törődjetek vele, hogy minek neveznek, csúfolnak titeket. A magyar huszárokat vörös ördögnek nevezte
  az ellenség, de amíg ők éltek rend volt az országban. Meg kell tisztítani a parlamentet és az egész közéletet a kommunistáktól és az őket kiszolgáló ügynököktől. Vigyázzatok, ne engedjétek magatok közé ezeket az emberbőrbe bújt rablókat.
  Egy romlott alma megrothaszt egy kosár egészséges almát. Igaz magyarokká kell válnotok. Az igazság szerint mindent tudnotok kell, hogy újjáépítsétek az országot és egy boldog életet teremtsetek a magyar népnek. Munkátok nem lesz könnyű, de a magyar nép segíteni fog. Kövessétek Jézus példáját, aki felebaráti szeretetre, békességre tanított, de korbáccsal űzte ki a templomból a kufárokat. Meglátjátok, hogy Isten is, megsegít és egy szebb, boldogabb országot fogtok tudni megvalósítani.

  VÉGÜL, DE NEM UTÓLSÓSORBAN a magyar néphez szólunk azokhoz, akiket a kommunista és az elmúlt 20 év alatt demokratikus kormány a nyomorba döntött. Ezek jólétet ígértek, de ígéretük hazugság, cselekedeteik csalás, rablás volt. Az ország soha ilyen rossz helyzetben nem volt, mint ma. Sok a munkanélküli ember, sokan nem tudják fizetni a villany, gázszámlát. Betegeket nem tudják gyógyítani, mert nincs megfelelő gyógyszer. A magyar nép nem szaporodik, hanem fogy. Minden magyar érzi, hogy ez így nem mehet tovább, mert ennek folytatása a magyarság kipusztulásához vezet. Most nem fegyverrel, hanem szavazatokkal
  elérhetitek, hogy ez megváltozzon. Ne hagyjátok magatokat becsapni, szép szóval, ígéretekkel. A tetteiről ítéljétek el az embereket, aki nem tudott jobb életet, biztonságot teremteni, az nem fog tudni most sem. Új emberekre van szükség a változáshoz, s azok köztetek vannak. Azokra kell szavazni, hogy bekerüljenek a parlamentbe, hogy ott is változás legyen, ne a kommunista alkotmány szerint vezessék az országot, hanem az Arany Bullán alapult alkotmány szerint. A közbiztonságot szervezzétek meg ti. Ismerjétek meg szomszédjaitokat, köszöntsétek őket, jó reggelt-el, jó napot-al, jó estét-el s jó éjszakát-al. Meglássátok, közelebb kerültök egymáshoz. Ha bemegy hozzátok, köszöntsétek Isten hozott-al, ha elmegy Isten veled-vel. Meglátjátok, hogy megjavul a közbiztonság. Az új kormány munkát, s kenyeret, biztosit a népnek és megszűnik a cigánybűnözés, ugyanakkor a parlamenti bűnözés is. Ne hallgassatok a magyarnak nevezett újságokra, akik az jobbik ifjúság ellen írnak. Ne hallgassatok a bértollnok újságírókra, akik pénzért eladják magukat. Ne hallgassatok a templomokban megbújt sátán szolgáira, akik azt mondják, hogy a keresztény ember nem szavazhat a Jobbikra. Azok félnek a változástól, félnek, hogy felelősségre vonják bűneikért. A palást alól kilóg Lucifer lólába. Olvassátok a bibliát és kövessétek az igaz utat, a Jézus útját, ami elvezet egy szebb boldogabb jövőbe. Hallgassatok a józan eszetekre és az szerint szavazzatok. Amit mi nem tudtunk elérni fegyverrel, azt ti most elérhetitek szavazattal. Isten titeket úgy segítsen.

  A kiadvány hiteléül: Bogár Gyula”
 • 3. kefefejű 2010. április 07. 17:24
  „Azért ez a kisalföld sem semmi:

  14:27 Kövér László: nem lesznek megszorítások
  14:41 Népmesemondó verseny”
 • 2. kefefejű 2010. április 07. 17:17
  „1re:
  Vagy vesz egy szőlőbirtokot Tokaj-ban. Esetleg egy-lét bányát apucinak...”
 • 1. jánosi 2010. április 07. 16:59
  „Jobban járt volna ha az egyetemi karriernél marad ...............”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kutatás - Jobbik: elfogyott a szusz a végére?

A választások hajrájában úgy tűnik, az MDF és az LMP közül egyedül az utóbbinak van esélye a… Tovább olvasom