Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 3°C | 7°C Még több cikk.

Nóta és nosztalgia délután Győrszentivánon

A Győrszentiváni Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ és a helyi Cserók Nóta Klub szervezésében, nóta és nosztalgia délutánra várták a nóta – és dalkedvelő közönséget vasárnap délután három órakor.

A nagy sikernek örvendő rendezvényre megyén kívül és Szlovákiából is érkeztek vendégek, akik fontosnak tartották, hogy mint nézők, részt vegyenek a délutáni program megtekintésében.
„Tavasszal oly szép a világ" címmel indult a műsor , ahol Ráti Katalin és Sebestyén Tamás műsorvezetésével vette kezdetét a nótázás Győrszentivánon.Most is , mint minden hasonló rendezvényen , általában a közép és idősebb korosztály képviselte magát a helyszínen , amit bizonyára a zenei stílus is megmagyaráz, bár ennek ellenkezőjéről is lehet megnyilatkozni , hiszen a fiatalság néhány fővel képviselte a korosztályt. Két sztárvendéggel színesedett a műsor, hiszen Hatvani Kiss Gyöngyi és Koós János lépett a közönség elé. A közismert nótaénekes hölgyet több percig tartó vastapssal jutalmazta a publikum, Koós János népszerű táncdalai pedig tovább emelték a rendezvény hangulatát.
A műsor folyamán felléptek: Jánosi Magdi, Bárdosi László, Sebestyén Tamás, Mozgai Éva, Frankó Ferenc, Stefka Katalin, Horváth Erzsébet, Tímár Antal, Csonka Mária, Hajnal Nikolett, Lantosné Varga Eta, valamint a Cserók Nóta Klub mutatkozott be a szentiváni színpadon.A több mint négy órás nóta és nosztalgia délutánról vidám hangulatban indultak otthonukba a rendezvényre látogatók.

GULYÁS ATTILAhirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Március 15 - ünnep Ménfőcsanakon

Petőfi Sándor ÁMK tanulóinak és a kerületi lakosság
ünnepi megemlékezései képekben.
Tovább olvasom