Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 4°C | 8°C Még több cikk.

Nagysikerű osztálytalálkozó

Az elmúlt hétvégén egy nagysikerű osztálytalálkozó részesei lehettünk Beledben. Az 1963-ban végzett diákok találkoztunk egykori iskolánkban. A találkozó különlegessége volt, hogy az évfolyam fele (az akkori B-sek) 45 év után most találkozott először.
Volt olyan évfolyamtársunk akit nem láttunk közel fél évszázada. Öröm volt együtt lenni volt iskolánkban, a kastély épületében, bemenni egykori tantermünkbe, amely most kisebbnek tűnt mint diák korunkban.

Csodálattal hallgattuk volt osztálytársaink beszámolóit, kivel mi történt azóta. Külön öröm volt, hogy volt tanáraink közül három (Kótai László, Kótai Lászlóné és Mórocz Lászlóné) is ott lehetett velünk. A különleges osztályfőnöki órát egy vacsora követte, amely után éjfélig tartott még a beszélgetés, nótázgatás.Köszönjük a szervezőknek, hogy részesei lehettünk ennek a felejthetetlen találkozónak. Reméljük, hogy öt év múlva ismét találkozhatunk!

Olvasóink írták

  • 1. osztálytárs 2008. október 14. 20:58
    „Szomórú, hogy önkormányzati musorrá varázsolták a kedves és régen várt találkozot. Volt tanítoink helyett , megjegyzem voltak jelen többen is a joval fiatalabb polg.mester tartotta meg az osztályfönőki órát.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A tojás világnapja

Október 10-én lesz a tojás világnapja. Ti tudtátok ezt? Én megvallom legényesen, hogy nem tudtam. Tovább olvasom