Kisalföld logö

2017. 03. 30. csütörtök - Zalán 8°C | 19°C Még több cikk.

Édesanyákat és nagymamákat ünnepelték Rábaszentandráson

Pénteken délelőtt fél 11 órakor a Rábaszentandrási faluházban, már izgatottan várták az édesanyák és nagyanyák azt az ünnepséget, ahol gyermekeik szerepeltek anyák napja alkalmából.


Elsőként az egészen kicsi gyermekek, az óvodások adták elő az óvodapedagógusok által betanított gyönyörű műsort. Egyesével léptek be a terembe az ovisok, akik egy – egy szál virágot hoztak magukkal. A háttérben megható zene kísérte a tetteket , amikor is a színpadra vonultak a gyermekek , és a színpadon elhelyezett vázába helyezték a virágokat.

Ezek után, voltak közös és szóló produkciók, ahol néhány nagymama és édesanya szemében könny csordult ki, hiszen nagyon megható volt nézni és hallani a gyermekeket, akik szebbnél – szebb előadás módban adták tudtukra szeretteiknek, hogy fontosak számukra.
A repertoár végén, minden gyermek a maga által készített apró kis ajándékkal, és a vázába helyezett szál virággal kedveskedtek édesanyjuknak és nagymamájuknak.A csodás érzés tovább fokozódott, amikor a nagyobbak léptek a rendezvény színpadára. Ők is igyekeztek nagyon, hiszen a legszebb ünnepre készültek, anyák napjára. A siker tőlük sem maradhatott el, ők dallal, énekkel, és versszavalással mutatták ki szeretetüket.

Az ünnepség végén, ők is virágcsokorral és apró ajándékkal fokozták az amúgy is meghatóra sikeredett anyák napi műsort Rábaszentandráson.

GULYÁS ATTILA

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szemetes majális

Nyilvánvaló, hogy nem gondoskodtak arról, hogy elegendő szemeteskukát helyezzenek ki a majális… Tovább olvasom