Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Buli után kicsit átrendezték a Bisinger sétányt a fiatalok - fotók

"Küldök két `tájképet csata után´ a Bisinger sétányról" - írta győri tudósítónk.
Olvasóink írták

37 hozzászólás
12
 • 37. Mami85 2011. július 26. 00:24
  „#5 Tájékoztató - Előzetesben?! :-) Hova gondolsz? Tavaly betörtek hozzánk fényes nappal a 2.emeleti társasházba. A betörő egyértelműen azonosítható volt, kiderült, hogy már több betörést is elkövetett. Pár hónapra rá értesített minket a rendőrség, hogy veszprémben elkapták az ürgét ismét :-) egy betörés során, kérték páromat, hogy menjen be szembesítésre. Ennek végeztével egyszerre sétáltak ki az ajtón. Nem helyezték előzetesbe. Most, 1 évvel később kaptuk a levelet az ügyészségtől, hogy lassan kezdődik a hercehurca. Szóval már eltelt több mint egy év, és még ki tudja mennyi fog eltelni, mire ítélet születik, és addig is még sok-sok embert megkárosít ez a gyökér. Ilyenek a magyar törvények. De azért a Munka Törvénykönyvének módosításával odab...nak azoknak az embereknek, akik próbálják MUNKÁVAL megkeresni a pénzüket, meg a kismamáknak. Ilyenkor már csak Oláh Ibolya dalának refrénjét szoktam elkezdeni dalolni: "Magyarország...."”
 • 36. Axl.Bundy 2011. július 25. 23:56
  „Biztos lakberendezők voltak...”
 • 35. pappe 2011. július 25. 20:33
  „34-hez: "mindenki volt fiatal, mindenki ezt csinálta" Te nagyon el vagy tájolódva, mert érdekes, hogy én és barátaim fiatalon sem csináltunk ilyet. Mondjuk Te biztosan, azért sem tartod bajnak! Tehát azt, hogy "mindenki" a leghatározottabban visszautasítom!”
 • 34. BudaiKr 2011. július 25. 18:23
  „most miért baj ez??? mindenki volt fiatal, mindenki ezt csinálta. örüljünk, hogy nem verekedtek, nem gyilkoltak, nem raboltak.”
 • 33. Morpheus 2011. július 25. 17:48
  „26. farvik
  Nem csak a belváros, hanem egész Győr... Minden városrészben ugyanez van...
  A prímet a győri vasútállomás viszi.”
 • 32. Morpheus 2011. július 25. 17:45
  „A Radó sziget felől jöttek, mert az is hasonlóképpen nézett ki tegnap, és feltételezem, hogy még napok múlva is...”
 • 31. pappe 2011. július 25. 16:41
  „30-hoz: "honnan szívják, hogy ott balhé van, ha a lakók nem szólnak nekik?" Talán néha nem ártana nézegetni a kamerák által közvetített élőképet! Ennyi...”
 • 30. Alina01 2011. július 25. 16:26
  „Farvik, ha kihívod őket akkor talán odamennek, de szerinted mégis honnan szívják, hogy ott balhé van, ha a lakók nem szólnak nekik???”
 • 29. pappe 2011. július 25. 15:08
  „A Baross úton pedig tényleg van térfigyelő-kamerarendszer. Meg rendőrőrs is van a közelben (Bajcsy-Zsilinszky úti). Erről meg ennyit. Amúgy igaza van "farvik"-nak!”
 • 28. farvik 2011. július 25. 14:44
  „Még egy apróság: El kellene már dönteni, hogy a Baross úton szabad-e kerékpárral közlekedni.Ha igen, le kell szerelni az ezt tiltó táblákatl. Ha nem, érvényt kell nekik szerezni. Hajmeresztő mutatványokat, száguldozást és hajszál híján elkerült súlyos balesetek helyzeteit látni nap mint nap. Nem kellene megvárni az első koponyaalapi törést.”
 • 27. Loich 2011. július 25. 14:43
  „23. ha nem vitték vissza, majd visszaviszi a Győr-Szol, abba az összegbe amit azok kaszálnak, ez simán belefér.”
 • 26. farvik 2011. július 25. 14:37
  „Nagy baj van a rendőri munka körül. A Baross úton minden éjjel megy a rajcsúr, félállati ordítozás, este 11 után indul, pénteken, szombaton estétől másnap reggel 5-6-ig. Betépett őrjöngés, verekedés. Múlt hónapban reggel ötkor egy órán át verekedett és szidta egymást ordítva két férfi, időnként más nyelvet is keverve a beszédbe. Reggel az ajtó körül pár deci vér szétlocsolva... Rendőrt ilyenkor soha nem látni. Bezzeg két hete szombaton délben utcazenés kisgyerekeket (6-14 éves korú kislányok és egy kisfiú) vegzáltak, - gondolom nem volt engedély, bezzeg a rém hamis kintornás nyekereghet - akik tökéletes zeneiskolai tudással, szépen felöltözve ott játszottak és énekeltek az Arany János utcában. Ahhoz elég volt a bátorság. Szégyen. No meg a Belváros teljes leépülése.”
 • 25. Alina01 2011. július 25. 13:57
  „A rendőrök a kocsiban ülve traffiznak.
  Csak nem gondoljátok, hogy gyalogosan járőröznek, abban nincs nagy lóvé....”
 • 24. soproni 2011. július 25. 13:50
  „Milyen leki világa lehet az ilyeneknek? Akik nem bírnak az erejükkel azok menjenek el zsákolni,vagy keményen dolgozni és majd ott fitoktassák az erejüket! A szemetelőkről mindig eszembe jut,amikor a házunkban egy 3 éves kisfiú megkért,hogy nyissam ki neki a kukát,mert szeretné beledobni a rágóját....mindenki azt viszi magával,amit a szüleitől lát.Egyébként én is voltam fiatal,de engem nem vonzottak az ilyen baromságok.”
 • 23. pappe 2011. július 25. 13:29
  „22-höz: "Négy széket pár méterre elvitek a fiatalok. Ha valakit pedig az a néhány üres flakon felháborít menjen le a Rába partra hajnalban. Ott halmokban állnak az üres műanyag borosflakonok." Nos. Először is nem pár méterre vitték el, hanem az Országzászló környékéről. Mégcsak nem is az a baj, hogy elvitték, hanem hogy nem vitték vissza! Aki ezen nem rökönyödik meg, az gondolom otthon sem tart rendet. Másodszor is minden jó érzésű, rendkedvelő és lokálpatrióta embert igenis felháborít az a bizonyos "néhány üres flakon". Akár a Bisingeren vannak elszórva, akár a Rába-parton. Ilyen alapon gondolom akit ez nem háborít fel, az nyugodtan szemetel a városban szerteszét. És nem is rökönyödik meg rajta. A 70-es években nyugaton az ilyenekre mondták, hogy anarchisták. A Sex Pistols nevű rockbandának is volt egy ilyen száma: "Anarchy in the U.K."”
 • 22. hercegkisasszony 2011. július 25. 12:29
  „Túlzásnak tartom azt a felháborodást. Négy széket pár méterre elvitek a fiatalok. Ha valakit pedig az a néhány üres flakon felháborít menjen le a Rába partra hajnalban. Ott halmokban állnak az üres műanyag borosflakonok.”
 • 21. Phobos 2011. július 25. 11:51
  „Fiatalok voltak. Laktam abban az utcában, Az <moderálva> kocsma törzsvendég fiataljai.
  Múltkor elkergettem párat, a pálya melletti plakát világítását verték szét, a másik meg egy kukának mutatta meg hogy milyen erős. Rendőrség hülyeség, el kell törni valamelyik ujját, akkor biztos nem csinál ilyet többet.”
 • 20. Nikóca 2011. július 25. 11:43
  „.Atis, egyetértek. A fiatal nem a földből nő, a vandalizmusnak vannak gyökerei. Szülő, iskola, társadalom, mind-mind felelősek. És ne fogjuk a fialatokra, míg nem biztos, ismerek negyven fölöttit, aki ugyanígy viselkedne adott helyzetben: mit neki köztéri szék, jobb lesz az máshol, ha kényelmét szolgálja. Persze, azt nem vitatom, a valószínűsége nagyobb, hogy 25 alattiak voltak...”
 • 19. Róz 2011. július 25. 11:34
  „Először is a SZÜLŐKNEK KELL MEGNEVELNIE A GYEREKEIKET !! Ők hol vannak mikor a gyerekük:
  -kislányként úgy öltözik mint egy felnőtt sőt sokszor mint egy ....
  -mikor discoba megy tízen pár évesen
  -drogozik, iszik, ketymetyel
  -hajnalba megy haza és ilyeneket csinál
  -stb. stb.
  HOL VANNAK A SZÜLŐK ? A rendőrökről meg annyit sokszor ők is letojják a dolgokat mint a szülők...”
 • 18. .Atis 2011. július 25. 10:50
  „az előttem szólók többségének írom:
  nem értem hogy miért mindig a rendőröket kell szekálni hogy soha nincsenek sehol...
  Én inkább arra lennék kíváncsi hogy hol van a szülők felelőssége? Hol a nevelés hatása? Én is fiatal vagyok azonban nem állok neki padokat forgatni a parkokban és nem rugdalok meg senkit azért mert hajléktalan...”
37 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Összefirkált autóroncs a soproni erdőben - fotó

A soproni erdő nem roncstelep! - írja Tudósítónk, jogosan. Sajnos van, aki mégis annak nézte... Tovább olvasom