Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Mihályi hölgyé a DVD-író

Még az ünnepek előtt megtartottuk Tippmester játékunk december havi tárgynyeremény-sorsolását,

Még az ünnepek előtt megtartottuk Tippmester játékunk december havi tárgynyeremény-sorsolását, így a karácsonyfa alá Kovács Anita mihályi olvasónk egy márkás DVD-írót is odatehet.

A Kisalföld, a győri Rába Quelle fürdő és a Győri ETO FC közös játéka, a Tippmester történetében harmadik alkalommal tartottunk tárgynyeremény-sorsolást. A számítógép – az elért eredménytől függetlenül – választott ki ismét három szerencsés beküldőt, akiknek minden bizonnyal nagy örömet szerzett lapunk így a karácsonyi ünnepek közeledtével.

A legvidámabb közülük Kovács Anita mihályi játékosunk lehet, aki egy ötvenezer forint értékű Sony DVD-írót nyert. Nincs miért búslakodnia a petőházi Kiss Lászlónak sem, másodikként egy 40 ezer forintos minihifitornyot nyert. A harmadik Takács Ádám Sopronból pedig egy MP3-lejátszót vehet át majd  szerkesztőségünkben.

Természetesen heti nyertesei is vannak játékunknak. Sajnos a múlt heti programból egy találkozót elhalasztottak, így a 10-es mérkőzést töröltük játékunkból. Az elérhető maximális pontszám így 13-ra csökkent. Ennyit azonban senki nem ért el, viszont négy 11-es szelvényre is ráakadtunk. A sorsolás Stummer László győri olvasónknak kedvezett, ő nyerte a futball-labdát.

Győrszentiváni játékosunk jelenleg gépkezelőként dolgozik, meglepődött hívásunkkor, mivel még nem ellenőrizte  aktuális szelvényét. Elmondta, valamikor ő is futballozott, de nem idegen tőle a szelvényeken szereplő többi sportág sem. A Tippmester kezdete óta játszik, ezért is állhat ilyen jól az összetettben.
A győrladaméri Sándor Ákos második, míg a veszkényi Lócsi Gyula  harmadik lett.

Nyereményeiket Győrött, az Újlak utcai szerkesztőségünkben vehetik át.
Remek heti tippjeinek köszönhetően összetettben a heti nyertes Stummer László vette át a vezetést, előnye három pont az őt követő játékosokkal szemben. Ők öten – Balogh Balázs, Gáncs Antal, Gáncs Mónika, Novák Béla és Világos Szilárd – egyébként holtversenyben, 138 összegyűjtött ponttal állnak a második helyen.

A játék 16. hetének helyes tippsora a következő: X, X, 1, 2, 2, 1, 1, 1, 1, törölve, 1, 1, 2 + 1.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A listavezető MU Middlesbrough-ban

A Tippmester e heti szelvényén két mérkőzés szerepel a Premier League-ből és kettő a német… Tovább olvasom