Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Tabuk nélkül 2008.01.10.

Kedves Adrien!

Harmincas, egyedülálló nő vagyok. Azon túl, hogy nincs olyan közeg, ahol könnyen lehetne ismerkedni, a romantikázás is eltűnőben van napjainkban. Hová tűntek a romantikázó, udvarolni tudó férfiak? Szerinted ki tehet erről? Talán maguk a csajok? Szerintem vannak még olyanok, akiknek nem a menő kocsi, kirívó megjelenés és duma számít. Mit tegyünk, hogy megint legyenek intelligens, jópofa, beszélgetni is szerető srácok?

Jelige: B. R.

Kedves B. R.!

Vannak, csak elő kellene csalogatni ezeket a pasikat, mert már félnek előbújni... Ez most tudom, viccesnek tűnik, de ahogy beszélgetek fiatal férfiakkal és mesélik a vadabbnál vadabb történeteket egy-egy lánnyal kapcsolatban, rá kell jönnöm, van igazuk. Szerintük igenis a nők szúrták el, hogy a férfiak már nem akarnak vagy nem mernek romantikázni, mert a szórakozóhelyek tele vannak ledér, magamutogató, italmámorban kóválygó, szinte a saját nevüket nem tudó lányokkal. (Tisztelet a kivételnek, de ezt tényleg férfiak mondják a nőkről.) Nincs nőiesség a nőkben – ezt mondta Péter, egy 30-as nagy éjszakai életet élő ismerősöm, aki tényleg keres valaki kedves lányt, de ahogy bemegy egy diszkóba, tapadnak rá a csajok és mind felkínálkozik... semmit nem kell tenni értük! „Ha akarom, felváltva viszem ki őket a kocsimba meg...!" – mondja ő.

No, erre mit léptek, lányok? Miért nem lehet egy picit hagyni magatokat meghódítani? Elveszitek a férfiben rejlő ösztönös hódítási vágyat, ezáltal totálisan lenyomjátok bennük a megszerzés küzdelmét, hisz elé van dobva a választék. A nők magukat alázzák le. Nincs bennük tartás és ezt kihasználják azok, akiknek ennyi kell, a többi férfi pedig reménykedik, hogy valahol csak lel egy olyan lányt, akin még nem feküdt fél Győr. Amúgy nincs baj a laza szórakozással, néha-néha belefér az is, hogy többet isztok, csajok, csak hát picit értékesebbnek kellene hogy tartsanak benneteket a férfiak.

Szerintem ezekre kellene figyelni, és remélem, hogy találtok romantikus, kedves férfit. A téma nagyon tág. Várom mások véleményét is, beszéljük meg ezt közösen, talán megtaláljuk a megoldást!

Szeretettel: Adrien

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Koncertkínálat világsztárokkal

Szeged - Egyetlen zenebarátot sem szeretne elveszíteni, ezért a hangversenybérletek szokásos… Tovább olvasom